![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Manager-pt cei pasionati de fotbal
Este unul din cele mai interesante jocuri de acest gen.Este gratis,sunt jucatori virtuali,echipe virtuale,la inceput fiecare preia o echipa slaba dintr-o liga inferioara.Se joaca in timp real,cu ore si etape stabilite clar.Se pot cumpara jucatori,se pot crea tactici,se poate construi stadion,se pot aranaj meciuri amicale in zilele libere cand nu sunt etape,se pot crea chiar cupe private si campionate amicale.Este gratuit si sunt sute de mii de jucatori din toata lumea. Joaca cineva? Daca da,poate ne putem ajuta reciproc cu idei. www.managerzone.com | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Nu il joc de prea mult timp..l-am descoperit destul de tarziu dar m-a fascinat.Cu siguranta sunt multi care ar juca daca ar afla de joc.echipa mea e Aria Ultra . E sfarsitul campionatului..te-ai inscris numai bine pt ca mai sunt vreo 3 etape si ai timp sa-ti dai seama despre ce e vorba.Dar daca ai mai jucat football club manager sau total club o sa te descurci.
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu joc TrophyManager care este un manager de fotbal gratuit. Fiecare tara are propria ei liga in structura piramidala si in fiecare sezon cele mai bune echipe se intrec in competitiii internationale. Noul sezon incepe miercuri 30 Aprilie, asta pt cei interesati sa inceapa jocul de la inceputul sezonului.
__________________ Online Football Games | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|