![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Da de ce anti-WoW ? Pen'că e pe bani? Mie îmi place WOW, în afară de taxă. M-am băgat şi eu în triburi azi, dar nu cunosc încă despre ce e vorba. Am impresia că dacă nu aparţii unui trib puternic, n-are rost să joci. În WoW parcă mai poţi să te baţi şi singur...
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu ma joc triburile. Joc si pe lumea 1 si 4. In lumea 1 am vreo 50.000 de puncte, in 4 am doar 30.000. Din pacate, e un joc care iti mananca destul timp, si datorita acestui lucru, intru din ce in ce mai rar pe el. Nu mai am placerea de la inceput. Toti pustanii joaca in continuu pe el, si din cauza asta nu prea are farmec: nu pot sa iau pe nimeni prin surprindere, se planuiesc intre ei etc. Eu il joc de relaxare, dar la un moment dat vreo 10 ecrane in jurul meu sunt pline de aliati si din momentul ala nu mai are nici un rost. PS: Sunt trezit din somn, nu stiu exact ce am zis mai sus. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu e rau jocul dar recomand www.tribalwar.com Eu m-am lasat de triburile ca am jucat pe triburile.ro si acolo sunt majoritatea romani si...au un caracter asa frumos.... Am auzit si de la altii ca pe tribalwar care este varianta internationala se joaca muuult mai frumos. Pe serverul nostru intrii intr-un trib, te chinui sa faci puncte si aia te papa pe la spate, muncesti 2-3 luni si sare tribul tau pe tine si te lasa fara sate. Nu am patit eu asta dar am renuntat sa nu ajung asa. In mare triburile este un joc frumos (oamenii sunt urati).
__________________ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Am vreo 550.,000 de puncte în W10 şi vreo 170.000 în W3, dar mă bate gîndul să mă las de joc, e prea addictive. Aşa că, cine doreşte să cumpere contul meu, just say so and PM me.
__________________ The beauty lies in the eye of the beholder. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Dacă nu se implică în viaţa tribului, dacă nu discută în foumul tribal chestiunile arzătoare la ordinea zilei, dacă nu trimite ajutor de resurse şi trupe la membrii tribului cînd aceştia au nevoie, dacă îşi urmăreşte doar propriile interese şi vrea doar să stea sub "umbrela" tribului, atunci este catalogat ca "leech" şi toată lumea îi sare în cap şi-i cucereşte satele. Asta e o metodă de autoapărare a tribului valabilă şi pe triburile.ro şi pe tribalwars.net. A, dacă omul e cooperativ şi totuşi ai lui îl atacă şi-l lasă în fundu gol, atunci da, putem vorbi de caracterul infect al atacatorilor ...
|
| | #8 (permalink) | ||
|
eh pe .net stiam ca exista si reguli stricte impotriva la chestiile astea (adik trebuie sa astepti 24h sau 48h dupa ce a fost dat afara, altfel te risti la ban)... si spre deosebire de .ro acolo chiar se respecta regulile, iar stafful... de nota 10 imi amintesc de un caz la .ro cand unul dintre admini avea njpe conturi si cand a pierdut din sate s-a ofticat la culme si i-a dat ban fara motiv lu` ala care la atacat. iar ypsilonalpha are dreptate, depinde de om foarte mult. revenind am vro 160+ sate si 1.555.000+ pcte pe W6. interesat cineva de cont ca yo numai joc? PM me
__________________ "If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed." - Adolf Hitler "Genialitatea poate avea limitarile sale, dar prostia nu are acest handicap." - Elbert Hubbard Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu. ![]() ![]() Last edited by DarkSide77; 22-04-2008 at 19:43.. Reason: lipsa somnului ma face sa mai delirez... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Mda
Joc triburile pe varianta romaneasca ( www.triburile.ro ) , pe L2 / L5 / L clasic . L2 ( 26.000 puncte) , l5 (4000 puncte) , l clasic (2000) puncte . Dupa cum a spus si MackTK , triburile este un joc ca sa te relaxezi , nu numai ca sa stai online toata ziua si sa ataci ca sa devii cel mai bun . E totusi un browser ! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Regulile de care zici tu cred că sînt cele referitoare la Account sitting, cînd joci şi pe contul tău dar şi pentru alţi colegi care pentru o vreme n-au timp să intre în joc (exemplul cel mai clar: tocmai am revenit din concediul pe Paşte şi 1 mai, perioadă în care n-am avut acces la net şi ca atare un coleg de trib a jucat şi pentru mine - deci a făcut account sitting pentru mine). Şi da, acele reguli se aplică la sînge - nu e voie ca între satele jucătorului care face Account sitting şi satele celui asistat să existe transfer de resurse sau trupe, şi nic atacuri coordonate asupta aceleiaşi ţinte, pentru o perioadă de 48 de ore înainte şi după perioada de Account sitting. Nu primeşti ban pentru chestia asta, în schimb pierzi 1-2-3 sate (din cele mari), după caz, ceea ce ustură rău ...
|
| | #11 (permalink) | ||
|
vai cat am jucat jocul asta recomand in timpul liber (cine d*rcu mai are) ! eram in world 4...nu cred ca era versiunea in ro pe atunci (dar chiar daca era... tre teamplay mare)ma oprisem la 30 de orase de 10.5xx pct si m-am lasat din cauza bac-ului ..si din cauza ca venisera unii mai mari peste noi | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
hop si eu ... sunt pe lumea a 3 a si am 160.000 pct. ... este un joc distractiv ... la inceput imi placea ... acum joc de plictiseala .. btw nu stiu daca ati observat dar pe.ro sunt foarte multi useri care au < 25 ani si stau pe acest joc minim 6 - 8 ore pe zi
__________________ " Every artist was first an amateur " | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Si eu joc triburile, sau mai bine zis jucam. Acum mai intru din cand in cand sa vad ce mai este pe acolo. Am jucat pe lumea 2, am cunoscut si frica de a fi atacat si succesul atunci cand am rezistat atacurilor sau plictiseala de a fi mare si de avea foarte putine sanse sa te atace cineva. Per ansamblu un joc interesant dar care te cam face dependent si iti mananca timpul si nervii. Acum am 250 mii puncte si 20 de sate, sunt pe locul trei intr-un trib destul de mare si as vrea sa dau contul cuiva. Daca sunt doritori pm me.
__________________ Singura mea satisfactie reala sunt dezamagirile mele, asta inseamna ca am avut iluzii foarte mari. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
cand jucam eu rahatu asta prin 05-06 nu stia nimeni de el... tot travianu-i mai bun si tot pe .com (.net la tw)
__________________ "De ce te-ai silit, impotriva firii, sa-ti duci ostenii pe niste meleaguri in care orice oaste straina nu poate afla scapare sub cerul liber?" Dromichaites catre Lysimachus | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
yo joc pe clasica si am ceva puncte :P printre primi 50 deja a devenit obijnuita jocul asta | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|