![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| TrackMania
Salutari. Spre rusinea mea am descoperit abia acum TrackMania. Un free racing game tare rau. Ideea e urmatoarea: Se ia jocul full de aici, se instaleaza, creezi un cont si te apuci de joaca. Stilul este arcade pe niste trasee intortocheate, cu sarituri, intoarceri, mers cu susul in jos, loopinguri samd. Se pot importa masini de aici. Eu am importat un Logan, un F1 si un Quad, dar sunt foarte multe. Partea misto este ca poti juca si solo, online pe servere si online cu un prieten pe care il inviti. Are si un top ca sa ai pentru ce lupta. sunt vreo 400 de mii de jucatori inregistrati, iar dupa doua zile de joaca sunt pe la 190 de mii. Este inclus si un editor de track-uri si iti poti vopsi masina. Trebuie sa va uitati la film ca sa intelegeti cat de tare e jocul(depinzand de gusturi normal) Al doilea film este pe un track facut pentru push forward, adica apesi pe acceleratie si masina isi urmeaza cursul. Trackul e facut dupa traiectoria masinii. Acum am vazut ca am postat de pe user-ul prietenei mele.
__________________ Contact: Oana S. Tel: 0730.54.70.30 Mail:- onlyoana@gmail.com - ice_baby_oana@yahoo.com | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Seria TrackMania Da un search inainte sa postezi old news. PS : se pare ca tii mult la prietena ta daca o lasi sa-si dea numele, id-ul, mailul, nr de tel pe toate forumurile...
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
atunci nu te superi daca o sunam....nu? :hehe:
| |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |