![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Haha, mie-mi place strategiaromanilor dea codaconversatiile. ![]() Apropo, cu cat cresc skill-urile dupa 3.0? Dar dupa 4.0? Sunt curios cat dureaza sa ajung si eu cu military skill peste 5.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Deci jocul asta e chiar interesant. M-am angajat si eu pentru 2 RON pe zi, desi initial in CV am cerut 5 ![]() Imi place ca e complex, trebuie sa platesti taxe, poti chiar sa si mori ![]() Am trimis o invitatie unui coleg, s-a inregistrat, si totusi nu-mi apare la friends list
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
helo, imi dati si mie o invitatie? fulcrumro@yahoo.com multumesc -------------------- Editare ulterioară -------------------- multumeeesc! foarte prompti ! Last edited by khrypt; 10-06-2008 at 17:47.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
pare interesant si...plin de posibilitati, cel putin din ceea ce spuneti voi aici si din ce scrie pe homepage ![]() Daca mai are cineva o invitatie, va rog sa'mi trimiteti si mie. junk_2k6@yahoo.com that is. Multumesc. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
mai are cineva vre-o invitatie ? vreau si eu pe ybotman001@yahoo.com si pm cand ati trimis, ca nu prea verific mailu`. ms atinicipat
__________________ Galerie foto - Mutirips Blog foto -= Canon 400D + 18-55 f/3.5-5.6 + 50 f/1.8 II + Velbon CX300 + no-name flash =- | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
as dori si eu o invitatie kidutzul@gmail.com , multumesc. Ma inscrisesem pe pagina lor dar cred ca e de asteptat. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Multumesc, am primit, acum am si eu de dat 5 invitatii Studiez un pic si revin cu intrebari ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu inteleg cateva chestii: -ma antrenez pentru strength, mi am cumparat arma, cum devin soldat? -ideea de business media creeaza un avantaj financiar sau moral ? pentru invitatii folositi id serbancc pe gmail sau yahoo.
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti Last edited by Kidu; 22-06-2008 at 18:32.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Mai are cineva invitatii. As dori si eu una pe Hommie991@yahoo.com .
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|