![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Lockerz
Pe scurt. Este vorba de un site pe care intri in fiecare zi , raspunzi la o intrebare si castigi PTZ (points) .Acesti PTZ pot fi folositi pentru a cumpara diferite obiecte : de la imbracaminte , farduri , inele la console , ipoduri sau jocuri. Transportul este gratuit pentru cei din USA iar pentru cei din afara costa 20 de PTZ .Primesti 2 PTZ daca te loghezi o data pe zi si inca 2 PTZ daca raspunzi la intrebarea zilnica.Proprietarul Lockerz este un fost investitor al site-ului Amazon.com. La randul tau poti invita oameni pe site iar la 20 de oameni invitati primesti un cont vip care dubleaza PTZ de la 2 la 4. Asadar daca inviti 20 de oameni o sa castigi in fiecare zi 8 PTZ in loc de 4. Deci cine are nevoie de invitatie pentru site imi poate trimite un PM sau sa raspunda topicului cu adresa de mail pe care sa trimit invitatia. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cand mi-am facut contul mi s-a deschis un soi de joc in care colectam PTZ. A fost once only sau pot sa il accesez din nou? By the way, am si eu 20 de invitatii disponibile. Dati PM daca vreti cont.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Has anyone really been far even as decided to use even go want to do more like?" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Au mai ramas 19 invitatii, dati PM cu adresa de mail daca doriti.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Si-a revenit repede, evident.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
ofer si eu invitatii detalii pe mihainho_dinamo2008@yahoo.com
__________________ | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Cred ca toti vrem sa trimitem 20 de invitatii.
|
| | #19 (permalink) | ||
| Nici eu nu am vazut-o (cred ca e un bug), dar am votat cu "da".
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Voi glumiti, nu?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |