![]() |
| | #3721 (permalink) | ||
|
Inca nu esti curat. Acum asteapta raspunsul lor si "sentinta". Daca ai trimis 19 mailuri asta inseamna ca iti vor lua 38 PTZ numai din invitatii + daca esti Z-Lister iti vor lua punctele castigate acolo.
__________________ Ofer invitatii pe Lockerz.Com - Dati PM cu E`Mailul Free WebHosting - Gazduire Gratuita - Host10.Net Yahoo Invisible Detector - YahooId.info | |||
|
| | #3726 (permalink) | ||
|
Functia "search".
__________________ Ofer invitatii pe Lockerz.Com - Dati PM cu E`Mailul Free WebHosting - Gazduire Gratuita - Host10.Net Yahoo Invisible Detector - YahooId.info | |||
|
| | #3728 (permalink) | ||
|
man... ei ii verifica pe cei cu ptz-uri multe. de ex: daca tu esti pe site de 4 zile si ai 800 de ptz-uri...atunci o sa-ti inchida contul ( ca doar nu ai cum sa faci 200 de ptz-uri la zi) :P . In legatura cu faza asta cu emailurile...nu prea au cum sa-si dea seama dak ai facut tu emailuri si ai trim invitatii ca doar poti sa dai invitatii la 5 prieteni care isi fac cont dar care nu intra pe site si e cam tot aia :P P.S. Sa ne anunti si pe noi care a fost sentinta pe care ti-a dat-o | |||
|
| | #3729 (permalink) | ||
|
Z-lister, finally
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #3730 (permalink) | ||
|
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #3731 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
| ||
|
| | #3734 (permalink) | ||
|
la faza cu mailurile,cred ca le verifica pe cele gen rocketmail sau altele care sunt mai cunoscute pt. domeniile false.ca sa nu mai zic ca daca stau astia sa verifice toate conturile,se primeste ban fara drept de apel.eu macar am dat delete cookies dupa fiecare mail creat cu yahoo.si deocamdata sunt z-lister
__________________ PM pt invitatii lockerz De asemenea pm pentru nelamuriri legate de Call of Duty( mai putin Call of Duty 3 )
| |||
|
| | #3736 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2009 | Quote:
| ||
|
| | #3738 (permalink) | ||
|
O sa iti ia punctele facute trisand
__________________ Pentru Invitatii pe LOCKERZ dati PM / Sau ADD pe idul din icoana de YAHOO de jos. Vand/Schimb Sony Ericsson W910i Impecabil Pentru orice intrebari legate de LOCKERZ dati click aici. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |