![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| www.racewarkingdoms.com ----> cel mai popular cere shi ceva bani dar la un nivel avansat www.shimlar.com ----> foarte jucat shi gratis www.stratholm.com ---> preferatul meu nu am mai jucat de mult web-based dar sunt inca o optiune foarte valabila as juca oricand oricare de mai sus decat sa ma apuc de wow :P
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| KAL Online KAL Online (http://www.kalonline.com/) (nu este web based – are client stand-alone).Oriental fantasy. Este complet free, complet 3D, grafică beton. Se pot cumpăra însă diverse chestii cu bani reali. Este chiar tare. Este singurul MMORPG pe care îl joc. Sunt două servere. Eu joc pe primul (în ordine alfabetică). Este şi cel mai vechi. Aici găsiţi playeri de nivel mai mare. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
faza nasoala cu toate browser gamesurile e ca daca faci un macro de 2-3 linii, nu iti trebuie mai mult faci sute de nivele pe zi ![]() inca nu am vazut vreunul cu protectie anti-macro
__________________ You don't stop playing games because you get older. You get older because you stop playing games. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| http://www.mechg.com il joc de 731 de zile...
| |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ mirror, mirror... what the fuck? | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Nu-mi vine să cred că nu ştiţi: KAL Online – www.kalonline.com !!!!! Este cel mai tare, complet free, cu o comunitate importantă de români. Actualemente sunt 2 servere: Hanin şi Naraeha. Haninul (cel mai vechi dintre ele) merge cam greu câteodată – din cauza numărului mare de jucători. Grafică beton, joc echilibrat – merită să aruncaţi o privire. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Deoarece acest topic este destul de vechi vechi si nu a mai fost "actualizat", intreb si eu din nou. Care vi se pare in acest moment cel mai bun MMORPG gratis (da gratis, nu doar fara taxa lunara ) ? Eu unul am jucat in prostie Silkroad online si mi-a lasat o impresie foarte buna chiar daca are un minus major: questurile presupun doar macelarirea de monstrii, si astfel te plictisesti destul de repede. Cam ce alte MMORPG-uri gratis ar mai fii in afara de Kal, Mu si Knight si care vi se pare cel mai bun ?
__________________ [Vând] Colectie reviste jocuri calculator -aproape 100- level, pcg, xpc | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
Ultima Online, pe shard free romanesc...Dload gratuit, server gratuit, legal. Jocul e facut de profesionisti, nu e vreo porcarioara browser-based. http://www.computergames.ro/forum/sh...=ultima+online | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: Bucuresti | CyberWars
Un joc gen "hacking". Daca ai ceva cunostinte de programare (in general tip hacking) te va ajuta mult in acest joc. E superb si ma tine langa computer mai toata ziua (asta daca ai destula energie). E foarte complex si imi este greu ca sa prezint aici toate caracteristicile. Cateva: -Energia este folosita pentru aproape orice. Primesti 5 unitati la 10 min (5 unitati la 5 min timp de 31 zile pentru cei care platesc $5) -Upgrade de hardware, software. -Jobs -multe tipuri de atacuri. -poti cumpara (cu banii din joc) multe lucruri (servere, website-uri, etc) -un lucru important, spre deosebire de multe alte mmo, are transfer de bani. dar veti vedea la inceput ca nu e greu sa faceti bani pentru a va cumpara software si alte echipamente. Ceea ce m-a impresionat deocamdata cel mai mult este faptul ca un jucator nou se poate dezvolta usor la inceput. In rest necesita timp si experienta pe care o vei capata. Daca va decideti sa jucati va rog sa ma treceti la refferal , ca nu aveti nimic de pierdut, si poate vom face un gang romanesc.. ca putem avea mai multa incredere in noi.. mai ales daca vom mai discuta pe forum.Linkul: http://www.cyber-wars.com/?ref=85239 *ca sa nu fiu pun link-ul prin url si sa ascund ca fac reffer. ma intelegeti voi. Multumesc celor care vor folosi acest link si apoi daca va inregistrati va rog sa facem un thread sa mai discutam. | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|