![]() |
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Am jucat si eu un picut, de test. Jocul are potential, dar parca e necizelat, au uitat sa mai puna si texturi... daca intri in rezolutie mare nu mai vezi nimic din text... Nu zic sa fie la nivelul lui WoW, dar macar sa fi invatat ceva de-acolo. In rest, ideea e super, un fel de WoW cu shaolins si ninja in loc de elfi si orci... Recunosc ca dupa 30 minute sau cat am jucat eu, o imagine completa nu se poate face... Poate cei care au deja clanuri pe-acolo sa ne faca un mini review...
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
ce as putea sa spun despre joc e ca ma tinut in el timp de mai bine de un an de zile, cum a zis si cel de dinaintea mea jocu are potential mare dar merge foarte greu la updates. Cei la care le placa grindu excesiv recomand cu placere 9d, pvp sistem nu e undeva la mijloc nici foarte foarte nici ingrozitor, din ce am vazut pe alte servere mai evoluate decat cel english vor fi patch's pt pvp sa speram ca ajung si la noi in curand. Eu i-am dat un 8 la joc, sper sa va placa pentru cei care intra in joc ma gasiti pe bardo server cu numele Xpertu daca vreti lamuriri. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Bucuresti |
ai posibilitatea sa iti alegi folderul unde vrei sa instalezi jocul
| ||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|