![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cum cumperi ACCLAIM COINS prin SMS
Pasul 1: Intra Aici si selecteaza produsul dorit (5 Euro sau 10 EURO). - In partea de sus a paginii (in spatiu alb) trebuie sa introduci numarul de telefon de pe care vrei sa platesti. - Apasa CUMPARA Pasul 2: Apasa ACCEPT in pagina de confirmare Pasul 3: Apasa butonul VERIFICA Pasul 4: In Trimite un SMS la numarul ZZZZ cu codul YYYYYY. Nu inchide acesta fereastra. Daca ai numar de Orange vei primi imediat un cod pe care trebuie sa-l introduci in campul liber si sa tastezi “VALIDEAZA” Daca ai numar de Vodafone, vei primi un sms si trebuie sa confirmi, adica sa raspunzi cu codul YYYYYY CONFIRM (este exact codul de la pasul 4, urmat de cuvantul CONFIRM) si vei primi codul final. Il introduci in campul liber si apesi VALIDARE Last edited by bebemic; 03-02-2008 at 01:51.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Dupa ce ai obtinut codul final, intra aici . Pasul 1: Daca nu esti logat, introdu in partea stanga sus userul tau din joc si parola. Pasul 2: Dupa ce te-ai logat, fa click pe “My account” (in dreapta sus a ecranului) Pasul 3: Selecteaza “Purchase Acclaim coins” din meniul din stanga. Pasul 4: Selecteaza tara : “Romania” si fa click pe “Next and select billing service” Pasul 5: Selecteaza sigla Computer Games apoi fa click pe “Next and select coins amount”. Pasul 6: Introdu codul primit pe telefon in campul “Enter card PIN” si apasa “Submit”. Imediat, numarul de Acclaim coins cumparat va fi disponibi in contul tau. Last edited by bebemic; 04-02-2008 at 18:24.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
As vrea sa stiu la ce folosesc aceste monede in jocul 9 dragons (banuiesc ca se cumpara diferite itemuri cu ele) mai exact, unde se folosesc ele? pe site-ul jocului sau in joc? si niste exemple de lucruri ce pot fi cumparate cu ele. Multumesc!
__________________ CPU:Core 2 Duo E6550 2.33 Cooler:Intel stock cooler Mainboard: Gigabyte P35-DS3 Memory: 4 GB DDR2 1066 Kingmax Storage: WD3200KS 320GB SATAII, SEAGATE 200GB IDE, DVD RW Asus Litescribe 1814BL Graphics Card: Inno3D Nvidia GeForce 8600GT 512 DDR3 Sound Card: SB Audigy SE Display: 19' Compaq CRT monitor Peripherals: Benq X-touch Case: Chieftec Gigacase GX01SL, Fortron Fsp 400pnf OS: Windows XP professional with service pack 2.0 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Aceste coins-uri se folosesc pentru a cumpara diferite itemuri ( sabii, "puteri", armuri etc.) Le poti folosi atat in joc cat si pe site la sectiunea Marketplace.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Hai noroc, am si eu o intrebare, daca nu primesc codul final cui ma adresez, pentru ca am incercat sa cumpar coins , am facut toti pasii, am fost taxat de bani dar codul final nu mi-a mai ajuns pe telefon prin sms, cu cine pot lua legatura in aceasta problema, mersi P.S. am mai bine de 30 minute de cand astept sms cu acel cod final, daca va apara intre timp voi edita postul | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Salut! Da-mi pm cu numarul tau de telefon.
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am urmat toti pasi am primit PIN-ul dra pe pagina de la bots nu mil incarca adik apare ceasul acela si atat de o ora tot incarca si nu se intampla nimic ....si am fost taxat!!!!!!!!!
Last edited by azd; 05-06-2008 at 11:02.. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Sa inteleg ca ai primit key-ul ok? Nu suntem noi raspunzatori de ce se intampla pe pagina Acclaim. Cu siguranta se lucreaza pentru a remedia problema. Poti incerca mai tarziu.
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
As vrea si eu sa stiu....am trimis un mesaj pt 1465 de acclaim coins, ji dupa ceva timp dupa c am primit mesajul, mi-a picat netu;...si nu imi mergea altfel netul decat daca dadeam resart. Dupa aia am intrat inapoi acolo sa pun codul de validare care l-am primit si nu merge. Imi spune ' Comanda specificata nu a fost achitata' ji in mesaj scrie ca deja am fost taxat cu 10 euro....ce sa fac ?
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Da-mi PM cu nr de telefon de la care ai trimis SMS.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Da, era o comanda deja platita dar nu stiam ca este numarul tau de telefon. Te mai asteptam, in curand aceste coins-uri vor putea fi folosite si pentru alte jocuri
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Deocamdata nu sunt pe stoc. Poti alege varianta de 10,15 sau 20 de E adica 1456,2255 si 3075.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|