![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1682 (permalink) | ||
| Quote: Am un guest pass pt TF daca doreste cineva sa dea un PM.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1687 (permalink) | ||
|
De azi avem asa: tf2.pgl.ro - CP maps only tf2.pgl.ro:27016 - CTF & Payload Maps only tf2.pgl.ro:27017 - Arena Maps only Şi ca bonus - http://tf2.pgl.ro
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #1688 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1689 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Love is nothing more than wanting someone else to want you" | |||
|
| | #1690 (permalink) | ||
| http://www.gamevee.com/viewVideo/Tea...re_fail/741916 Cea mai tare faza pe care am vazut`o vreodata in tf2 | |||
|
| | #1694 (permalink) | ||
|
Am "reusit" sa fac sa nu mai mearga tot ce tine de HL2, deci, implicit, si TF2. Am pus ultima vs de Catalyst pentru antica mea placa video si se pare ca totul merge, numai HL si compania nu. Cum intru in meniu ma trezesc cu un ecran albastru de toata frumusetea. Asa ca o sa stau pe bara ceva (mai mult) timp.
| |||
|
| | #1697 (permalink) | ||
|
Din pacate TF 2 a fost optimizat de cimpanzei. Face multe figuri, mai ales pe vista. Din cate am intalnit pana acuma (atat pe desktop cu xp, cat si laptop cu vista) se numara : -Dupa ce intra in joc, incepe sa faca automat alt/tab nonstop- se intampla destul de rar -Suportul pentru rezolutiile wide e inutil.Ba iti schimba rezolutia, ba trece pe wide, ba reseteaza setarea, nici nu mai sti pe ce rezolutie joci -Exista servere pe care cand intrii se blocheaza -Exista servere pe care vezi apa sau diferite cladiri cu carouri sau patratele colorate etc.. Treci la o versiune mai veche a driverului video, sunt tutoriale pe net cum sa faci asta. Altfel nu ai decat sa astepti un update de la Steam, sau sa aflii daca e un caz particular si e altceva de vina.
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| | #1698 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
never happened ! but then again 90% din serverele pe care intru sunt secured ! Quote:
in schimb eu am probeleme cu o eroare 0xc0000096 ce e destul de enervanta si nu am intalni-o inainte de update-ul cu Pyro daca nu ma insel... oricum nu era de la inceput in joc.
__________________ "Love is nothing more than wanting someone else to want you" | ||||
|
| | #1699 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1700 (permalink) | ||
|
Guess my computer is fucked up, or vista maybe
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|