![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Imi cer anticipat scuzele de rigoare in caz ca exista vreun thread dedicat si eu l-am ratat. Sunt curios si de opiniile altora, eu cat l-am jucat aseara a fost demential si sper din toata inima ca va ingropa Counterstrike definitiv. La cat mai multe servere pe CG! *stil hei-rupist absolut intentionat.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. Last edited by Jinxie; 19-09-2007 at 13:45. | |||
|
| | #2 | ||
| daca fac precomanda acum la Orange Box am acces si la beta-ul TF2 sau a fost doar o "promotie" care a expirat?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #3 | ||
| Nu sunt 100% sigur, dar cred ca mai e valabila. In speta beta a inceput luni, dar preorder se mai poate face inca vreo doua saptamani de acum inainte. Si oricine are preorder (pe steam, nu stiu altfel) are si acces in beta. It's worth it.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #4 | ||
| Quote:
![]() LATER EDIT: err.. reactiile de pe ESR nu sunt tocmai pozitive: "Feels like a console game, slow to the point it's unintresting." "Ok screw this, for some reason I let myself get excited about this game but slow as, no bunnyhopping and FOV 75... this is squarely aimed at console-heros and their kin only." etc. etc. ![]()
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) Last edited by Aquashark; 19-09-2007 at 17:48. | |||
|
| | #5 | ||
| Nu stiu ce e ESR, dar opiniile sunt retardate. Da, e mai slow decat CS(a bit), dar asta e si ideea, se presupune sa fie mai tactic. Iar faza cu no bunny hopping ca minus este cel putin cretinoida.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #6 | ||
| err, TF are o traditie de a fi un joc rapid cu bunny hopping, grenade boosts si tot tacamul.. de aia si reactiile negative. mie imi pare bine ca TF2 in sfarsit s-a debarasat de vechile mecanisme de gameplay (grenade boosts in special) repetate de atatea ori in Q1 TF, TF Classic, Q3 TF, ET:TF, insa tradeaza ideea de joc fast paced pe care se baza.. e deranjant cum toate jocurile noi sunt walk mode on (zzzzz) si nu permit o deplasare mai variata. TF2 nu e din categoria Battlefield sau CS asa ca ar fi trebuit sa-l faca mai dinamic pastrand totusi diferenta dintre clase (no imba HW Guy flying around the map ).insa ce pare cu adevarat enervant: fov 75 ffs + respawn delay (zzzzz) oricum pentru un pub game e misto, aia care vor in-depth si advanced movement sa-si faca vreun mod TF2 Pro ![]()
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #7 | ||
| Cui ii pasa de traditie, nu cred ca ar avea foarte mare succes daca s-ar adresa fanilor hardcore de TF. N-am jucat niciodata TF-ul vechi, deci nu am prejudecati penibile. Yay for me. Daca vrei viteza, joaca cu scout-ul :<
|
| | #8 | ||
| e enervant sa joci cu scout-ul pentru ca task-ul lui este sa faca rush, asadar mori des si tre' sa astepti mereu sa te respawnezi FFS Quote:
![]()
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #9 | ||
| Cei care vin cu asteptari foarte specifice din partea jocului asta vor fi inevitabil dezamagiti. Personal nu vad nimic rau in viteza redusa a TF2. Poate si pentru ca urasc twitch gaming-ul care recompenseaza mai mult reflexele decat tactica si team-play-ul.
|
| | #10 | ||
| Quote:
Dacă ai o echipă bună în spate care-i ţine pe inamici ocupaţi, te duci, capturezi point-ul, eventual mai dai o bâtă-n scăfârlia unuia care nu-i atent şi ai tulit-o înapoi înainte să-şi dea ăia seama ce se întâmplă.Eu unu n-am jucat TF sau TFC la vremea lor, aşa că nu pot să-mi dau cu părerea vizavi de evoluţia / involuţia faţă de predecesori, dar în momentul de faţă, TF2 este cel mai fun joc multiplayer available, hands down. Efectiv nu ai cum să nu joci cu zâmbetul pe buze, chit că tocmai ţi-ai luat o lopată peste mufă de la un soldat advers. Iar în meciurile de 24 de jucători, când toată lumea lucrează în echipă aşa cum trebuie şi sunt folosite clasele cu cap -» Combo -» Flawless Victory ![]()
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #11 | ||
| Quote:
cantar, frateeeeee©
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #12 | ||
| Da, din păcate ăsta e adevărul, deşi nu se ştie niciodată, eu sunt de părere că dacă există suport adecvat (servere locale, eventual nişte concursuri, preţ bun de achiziţie) TF2 poate să aibă un succes măricel şi la noi. Azi de exemplu am vrut să mă fugăresc cu Silviu într-un 1 vs. 1 pe cp_well şi la 2 minute după ce-am intrat amandoi ne-am trezit că eram 24 de jucători, dintre care cel puţin jumătate erau români, aşa că potenţial există.
|
| | #13 | ||
| Concursuri de TF2? LOL Se mai fac alte concursuri in afara de CS, fifa sau nfs? Au fost ele, si mai sunt, fps-uri mult mai bune si nimeni nu le-a bagat in seama. Nu vad de ce ar baga cineva in seama TF2.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #14 | ||
| Asta nu prea e adevarat , cel putin nu pt mine...Joc Cs Source de cand a aparut , dar am lasat o mult mai moale de cand a inceput beta pt Tf2 Chiar ca este cel mai fun joc multi dp piata
__________________ .::in.as0t::. | |||
|
| | #15 | ||
| Noţiunea de "mult mai bun" este relativă, iar faţă de Battlefield-uri de exemplu, TF2 este mult mai uşor dacă ne raportăm la conceptul de "pick up and play". Şi IMHO, unul dintre principalele avantaje pe care o să le aibă TF2 faţă de concurenţă este tocmai stilul "fun first" în care a fost făcut.
|
| | #16 | ||
| Azi noapte am stat cateva ore bune pe serverul CG de TF2 si nu am dat de nici un roman. Doar niste strainezi care, ca si mine, inca experimentau cu clasele. | |||
|
| | #17 | ||
| stabilim o zi/ora pt un gather? ce zicetzi?
__________________ [Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ] : CUMPAR mobo lga775 potenta : | |||
|
| | #18 | ||
| eu intru diseara in jur de 19-20:00.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #20 | ||
| nu te gasesc de nici o culoare. imi spune "unable to find [CG]Bossman. press...". am incercat si cu bossmancg, si cu Bossman, nimic. stupid... eu sunt 2visible. ps: hai ca sper sa te pot adauga din interfatza web.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|