![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #181 (permalink) | ||
|
Mai naspa era cand eram singurul medic...dupa ce au iesit majoritatea cunoscutiilor am ramas cu nistre straini si fara nici un medic ![]() By the way, cand programati urmatorul event ?
__________________ Parental advisory: Explicit skills Last edited by Shade®; 21-10-2007 at 23:49.. | |||
|
| | #182 (permalink) | ||
|
pai cum am zis si mai devreme.. sa spuna fiecare cand are chef de joaca, cum a facut fiberspeeder si se rezolva. in principiu pun eventurile la sfarsit de saptamana ca toata lumea sa fie libera si cu chef de joaca. vineri nu pun ca de obicei mai pleaca lumea prin cluburi/baruri etc... iar duminica mi se parea cel mai ok. ANUNT! Serverul de TeamSpeak isi va schimba IP-ul. Va rog nu mai intrati pe el pana nu pun ip-ul nou. LE! Serverul de TeamSpeak are un IP nou: 85.190.2.162:8770 . PASSWORD: tf2
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #187 (permalink) | ||
| TeamFortress2 Nemesis Weekend! October 27 @ 08:00pm 89.36.202.6:27015;password: cgames Nemesis weekend! Razbuna-te pe cei care weekendul trecut au facut Domination pe tine! Sambata si Duminica @ 8pm macel digital speram fara victime si fara... reguli ![]() Revenge yourself or get DOMINATED! TeamSpeak ip: 85.190.2.162:8770 HaveFun! http://steamcommunity.com/groups/tf2...65092006357904
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm Last edited by Nervoz; 26-10-2007 at 13:39.. | |||
|
| | #189 (permalink) | ||
|
Având în vedere faptul că v-aţi înmulţit ca iepurii am creat şi un server de 32 de jucători, dar:1. Saltul de la 24 la 32 "off the record" aka Valve nu suportă oficial serverele de 32 de jucători. 2. Modificarea asta a fost făcută umblând prin fişierele serverului, aşa că este posibil să apară freeze-uri când jucaţi. 3. Un alt efect secundar al punctului 2 este că serverul nu este VAC secured, aşa că am fost nevoit să-i pun parolă. Dacă în ultimă instanţă serverul de 32 nu se dovedeşte suficient de fiabil, le aveţi pe celelalte două de 24 pe care să vă fugăriţi. Toate informaţiile relevante se află în Thread Introduction.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #192 (permalink) | ||
|
nui nevoie de guideuri ca jocul e foarte simplu. dureaza doo ore pana te prinzi cum e cu clasele si restul e snur. daca il cumperi.. join us http://steamcommunity.com/groups/tf2ro
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #200 (permalink) | ||
|
pana la urma s-a strans lumea pe la 23:30..
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|