![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #221 (permalink) | ||
|
cam vreo 3 ore,mai mult cu heavy,fiind o singura intrare la fiecare spawn point eram mai tot timpul sub foc,daca incercai sa iesi cu altceva nici n-apucai sa tragi
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #222 (permalink) | ||
|
Am intrat random pe servere nemtesti sau frantuzesti ar fi fain sa intram pe cel postat de bossman. Incep deja sa ma prind de cum sunt hartile, learning curve-ul e scurt si totul e intuitiv in joc. Cel mai mult am jucat cu Demo, faci mult dmg daca arunci bine grenadele. Ce nu-mi place e ca turelele inginerilor sunt prea puternice, daca cei ce se apara au ingineri buni e foarte greu de avansat. Sper sa le faca mai slabe. | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
Daca iti aperi tureta si stai geana pe oricine se apropie de tine un spy nu are ce sa-ti faca, mai ales daca te pozitionezi intr-un colt retras. Turetele se dau jos foarte usor cu grenade si rachete.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
|
cand un spion iti sapeaza tureta (ii ataseaza un dispozitiv care o distruge dupa cateva secunde) singura solutie e sa incepi s-o repari imediat. atentie, insa, spionii au prostul obicei sa te injunghie pe la spate cand te apuci sa faci asta . daca nu vezi pe nimeni in jur atunci e un pic mai dificil, tipul fiind cloaked.eu obishnuiesc sa trag in toti care se apropie la 2-3 m de tureta mea. pistolul e perfect pentru asta. daca e vreun spion travestit atunci va lua damage si tureta il va omori instantaneu.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
De asta zic sa te pui intr-un colt sa nu te ia pe la spate, practic are peste 80% sanse sa dea disable si sa te omoare inainte sa repari, daca se pricepe normal. Atata timp cat faci babysit la tureta nu prea are sanse. Plus ca am vazut ca multi ingineri 'angajeaza' un pyro sa stea pe langa ei, deci iese friptura in fiecare minut .
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
Tureta nu trage daca spionul ia damage. Tureta trage doar daca iese din deghizare. Daca tureta nu e indreptata spre spy, iarasi nu trage, deci daca esti iute de maus intai il cracesti pe inginer si apoi poti pune sappers. Oricum, inginerii sunt deliciul oricarui spion serios, am avut incursiuni in care am dat jos si cate 10 dispozitive in cateva secunde, plus inginerii care s-au imbogatit cu un cutit in omoplati ![]() Situatia se schimba radical daca 3-4 oameni din echipa devin spioni, turelele, frigiderele si inginerii de pe langa ele nu mai au nici o sansa fara ajutor de la coechipieri. | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
putin macel cu pyro si heavy...am dat si de 2 romanasi
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
Cred ca sunt deja in cache la CG pe server, eu am tras Portal si Episode 2 cu 3-5 megi si TF2 cu 124KB de afara. O zi intreaga a downloadat dar a meritat | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|