![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #261 (permalink) | ||
|
da.. aici ai dreptate.. sunt foarte multe servere unde se joaca atat de dezorganizat incat prefer sa ies si sa ma linistesc o perioada. dar, chiar zilele trecute, pe un server nemtesc, am prins o echipa fenomenala. aveau cam 3 heavy si cam tot atat de multi medici.. restul erau clase diferite, dar ce mia placut a fost coordonarea intre spy - sapeaza turetele - intra heavy cu medic - iar in cazul in care inginerii au facut turetele primeau uber heavy. picasem la echipa mai slaba dar nu apucai sa faci mare lucru. ideea era ca pana si pyro erau foarte atenti la ce misca pe langa ei. dadeau sprayuri la mai toti sa fie siguri. sunt servere unde sunt jucatori buni.. care stiu cu ce se mananca tf si dai mai rar peste noobi, dar sunt altele.. unde.. chiar nu are rost sa te mai lupti in momentu cand vezi ca dupa doua runde esti primul. iar de ce spui tu ca trebuie sa iti alegi clasa in functie de nevoile jocului.. e perfect adevarat, dar de multe ori mam pus medic pt heavy iar el ori nu avansa deloc, ori se ducea peste turete cu pusca.. inutil.
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #262 (permalink) | ||
|
Cel mai bine ca si medic este zic eu sa-l ajuti pe cel din topul fragurilor in principal. Din ce am obs acestia sunt de regula 'Soldiers' dar daca sunt cu adevarat buni si heavy sau alta clasa cu HP mult. Cel mai rau e sa te asociezi cu un heavy ce trage aiurea si isi iroseste gloantele desi majoritatea se asteapta sa fii dupa ei si vor apasa in disperare 'E'-ul salvator. | |||
|
| | #271 (permalink) | ||
| voi vorbiti serios ca astea sunt ss-uri in-game ? aoleu.. chiar nu as da 100 ron pe asa ceva. | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
|
tekken, as fi mai cumpatat in afirmatii. mai bine uita-te peste toate posturile mele. no problem, ai report. De ce nu as da bani pe jocul asta? este prea saturat, modele sunt facute prea brute, fara prea multe texturi. arata foarte simplu, dar poate ma insel si este mai complicat decat pare. Poate din graficii este jucat TF2-ul in mare parte. prefer sa raman la battlefield ![]() Si daca nu as da bani pe el, inseamna ca nu o sa-l joc; nu vreau sa ma complic cu metodele "neortodoxe", ca sa-l citez pe cineva de pe mai sus. | |||
|
| | #276 (permalink) | ||
|
Jocul asta este un stress-reliever, nu are grafica de top. S-a mai discutat pe tema asta. Ar merita macar sa il incerci; daca nu l-ai jucat parerea ta reprezinta un mare zero barat, pana la urma absolut toate review-urile dedicate Team Fortress-ului au fost pozitive. Pacat ca nu mi-ai deschis ochii inainte sa il cumpar, damn. "este prea saturat, modele sunt facute prea brute, fara prea multe texturi. arata foarte simplu, dar poate ma insel si este mai complicat decat pare." Este saturat, cu modele brute, nu are texturi multe, arata foarte simplu, nu este complicat. E vorba de gameplay, nu de grafica.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
|
Adica nici nu l-ai jucat, comentezi doar pe baza graficii, ce argumente solide ai, nici nu-i de mirare ca am facut referire la ce joci. Care e de fapt rolul tau aici, in afara de trollism?
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
|
ji hadica, tekken, mancatias, da, comentez doar pe baza graficii. the hoftici ? trollism ? puhlizz ! ia baga matale o geana pe definitia troliszmului. consider ca acilea trebe sa sfarsesc cu postatul pe topicul tf2, deoarece, tekken, mancatias, am o partida de wow pana maine la ora 14. te pup :* ! P.S.: Felicitari celor de la valve pt un joc inovativ. | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
Postul tau nu face decat sa confirme ce stiam deja. Drum bun, nu uita sa scrii.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|