![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #282 (permalink) | ||
| Quote:
totusi.. why the hate? oricum pt mine reprezinta una din cele mai bune investitii de anul asta. impreuna cu portal. de mult timp nu am jucat un joc atat de captivant in multi. acum treaba sa cam asa.. probabil ca mi se pare fun si pt ca am un mic grupulet cu care joc mai tot timpu. suntem 5 si ne coordonam in asa fel incat sa fie si fun si teamwork. 2 ingineri + pyro + heavy + demo. practic.. untouchable
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
hmm, nu prea am reusit sa te prind niciodata online. pe la ce ore intri? poate aveti nevoie de un pyro in plus . pyro, heavy, medic, inginer... cam astea-s specializarile mele.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
sunt aproape in fiecare seara la datorie. de obicei dupa ora 10pm ma joc. diseara cred ca o sa intru un pic mai tarziu. dupa 11. oricum dami un mesaj si rezolvam. eventual uitate dupa Ciz/Techart/Bau/Atrix care sunt logati in comunitate, e imposibil sa nu joace cineva. ps. data viitoare cer un cv la angajare )
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
|
pai si eu tot pe la ora aia intru. oook, diseara facem un team. ce folositi pentru comunicare? eu sunt un pic confuzat, exista teamspeak, exista voice-chat-ul din joc, voice-chat-ul din Steam Overlay... ps: god dammit, d-_^d0, avem aceeasi semnatura. ce ne facem?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
|
expect company...daca termin tema la mate pana atunci
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #295 (permalink) | ||
|
pai m`as gasi si eu daca nu ar mai sta serv. CG in offline mod....... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Si daca stie cineva cateva servere fara lag....ia`s fi recunoscator....joc pe servere din latvia cu 100-150....... Last edited by zmoala; 25-11-2007 at 12:49.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
|
Ne-am gasit cativa azi-noapte. Poate se va intampla la fel si asta seara, eventual ceva mai devreme din cauza de servici/scoala/si ce mai are fiecare. zmoala, folosese filtrele in-game, alege spre ex. sa-ti listeze toate serverele cu ping sub 100. Si daca nu ne vezi pe serverele CG uita-te la profilul grupului/nostru sa vezi pe ce servere suntem.
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
|
cum se poate renunta la un grup? am gasit,nvm
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|