![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #304 (permalink) | ||
| Anunt pentru toti doritorii
Salutare. Am din ce am citit pe thread-ul asta vad ca ar fi ceva oameni suficient de pasionati de TF2, si din ce am jucat de vreo 2 ori pe serverul computergames am vazut ca se si pricep. Eu personal am devenit dependent de TF2, daca nu joc zilnic am probleme , si nu consider deloc -asa cum au spus unii aici - ca TF2 e bun doar de cate o distractie ocazionala si relaxare, ci sunt convins ca are si un potential competitiv serios. Sub stilul grafic inspirat din anii '20-'30 (una dintre cele mai de succes realizari ale designului de jocuri modern - dupa parerea mea) si umorul deosebit de reusit stau o mecanica a jocului foarte solida, o balansare de exceptie, si posibilitati tactice deosebite.DECI Propunere: haideti sa facem o echipa de TF2 din oamenii de aici, vreau sa aflu daca sunt destui doritori. Daca da, putem sa ne organizam, in prima faza sa discutam (aici si/sau pe TS/Vent) ca sa vedem ce si cum facem. Ma intereseaza oameni activi, de buna crestere si cu simtul umorului, si bineinteles, nu in ultimul rand, cu ceva skill la TF2. "Wars" de TF2 sunt destule, am urmarit cateva ale unor prieteni din echipe europene serioase de TF2 din si pot sa spun ca e un spectacol adevarat doar sa-i privesti. Exista ligi europene in care ne putem inscrie si juca, si putem face meciuri amicale cu cel putin vreo 2 echipe pe care le cunosc mai bine. Eu personal vreau sa intru intr-o echipa de TF2 si port si discutii in sensul asta cu cateva echipe, dar ma gandeam sa incerc intai sa vad daca putem forma o gasca de romanashi, ca ar fi pacat de talentul risipit .Steam Friends ID: Orthias Cautati-ma pe steam daca vreti sa stam la un pahar de vorba, si bineinteles, postati si aici. | |||
|
| | #305 (permalink) | ||
|
si noi am avut o idee de genul... dar totusi nu vreau sa fac din jocul asta un cs16 sau css. sunt curios, e adevarat, cum ar putea arata un meci de tf2, eventual ce organizare. cred ca dpdv al iqului, jucatorul de tf2 depaseste jucatorul de cs obisnuit. nu vreau sa supar pe nimeni dar genul class-based fps e un pic mai complicat decat cs. daca vrei putem sta de vorba si poate incingem un "antrenament" sa vedem cu ce se mananca un war de tf2. jucatori buni sunt mai totzi de aici. nu cred ca exista unu noob. eventual facem o liga mica si ne strangem x vs x (chiar nu stiu cati trebuie sa fie intro echipa) si bagam intro seara cu anunt pe community.
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
|
Se aduna dupa ora 21, insa din pacate nu pe serverul CG. Da join in grupul steam http://steamcommunity.com/groups/tf2ro si uitate pe unde joaca lumea.
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #309 (permalink) | ||
| Quote:
Daca sunt destui oameni am putea face antrenamente intre noi, inainte sa ne antrenam contra alte echipe. Un war TF2 are nevoie de cate 8 jucatori in fiecare echipa. Pentru cei interesati sa dea spectate la un war de TF2 intre echipe bune, o sa ma interesez pe la prietenii din clanuri de TF2 cand au urmatorul meci in avans, ca sa pot posta serverul de spectate, data si ora aici, din timp. Cat despre discutii, cu cea mai mare placere. Nu stiu ce e cu steam, face figuri, am incercat sa dau join in grupul public de TF2ro dar nu ma inregistreaza, nush din ce motiv. Ca sa facem niste antrenamente ne-ar trebui cel putin 10 oameni prezenti, sa fie 2 echipe de cate 5 macar. Dar asta a fost si scopul post-ului asta, sa aflu cati sunt interesati. Deocamdata notez unul ![]() PS: Scuze pentru reply-ul lent. PPS: RUSH = Run Until Shit Happens | |||
|
| | #310 (permalink) | ||
|
pai.. eu vin cu inca 4.. deci suntem 5.. daca ma chinui un pic strang 8 ![]() oricum prefer sa ma uit la un hltv inainte sa facem ceva... sa vad cum sta treaba. fa rost de ip si posteazal aici, eventual intram pe un ventrilo/ts sa discutam meciu. ce ligi au bagat tf2? in principiu ma intereseaza cal, cb mai putin ca sunt mult prea multe clanuri si administratie proasta. LE: mam exprimat gresit, am vrut sa subliniez ca tf2 iti ofera mai multe variante de a puncta decat cs. adica aici intra ingeniozitatea si parsivenia jucatorilor (la modul bun normal). nu esti limitat doar la frag. oricum aici se incheie subiectu ca nu are nici o legatura cu cs
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
Pentru cine e interesat, check out http://sourceradio.com/modules.php?name=Vault&div=TF2 [trebuie neaparat sa va faceti cont]. Sper ca se vor lansa cat mai multe in curand. De asemenea mai puteti gasi filme si cu alte jocuri [CS 1.6 / CS:S / Quake/ UT / COD2/ WoW etc.].
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #313 (permalink) | ||
|
ORTHIAS Quote:
Nu am reusit sa te pun friend. ANUNT Fericiti baieti si fete, imi strang bani 32$ si-mi iau TF2. Si abia astept sa joc. : D
__________________ Mental engineering. Arise! | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
|
Avem promotie pe shop.computergames.ro la Orange Box - 99 RON.
| |||
|
| | #320 (permalink) | ||
|
Cele mai tari sunt fazele astea cand esti luat de sniperul inamic, iti apare screenshot sa salvezi poza cu killeru si in poza e un spy care ii ia gatul sau isi ia un topor in freza de la un pyro fara munitie...
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|