![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #405 (permalink) | ||
| io mi-s online de la 12 daca vreti
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #413 (permalink) | ||
| incearca pe mai multe servere,poate ai intrat pe unele care n-aveau patch-ul aplicat
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #415 (permalink) | ||
| Deci am dat nu numai reinstall la joc ci si reinstall la Windows (nu pt. problema asta) si tot nu s-a rezolvat. Aici aveti doua fisiere sa vedeti cum mi se aude mie (primul e din meniu si al doilea e ingame (schimbati extensia din .rar in .wav). N-am reusit sa inregistrez mare lucru cu utilitar-ul de la Windows ). Va rog, ajutati-ma.
Last edited by C.@M.; 01-01-2008 at 16:05.. | |||
|
| | #416 (permalink) | ||
| Quote:
daca serveru nu a fost restartat ca sa fie aplicat update-ul atunci cum dreq sa fie toate la zi?
|
| | #419 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #420 (permalink) | ||
|
De astazi ![]() Da, stiu, am avut o echipa proasta
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2009 | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|