![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #441 (permalink) | ||
| Quote:
ok,ok.. parerea mea e ca te agiti prea mult pentru un joc. | |||
|
| | #444 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #445 (permalink) | ||
|
Ce mi-ar placea si mie sa bag cutitu' in spate la inamic pe un server cu FF on... mmm Grea e viata de spion cand deja e tic pe majoritatea serverelor sa tragi 2-3 pusti in fatzau tuturor coechipierilor... Poate facem un event ceva sambata sau duminica asta, cu anouncement pe Steam evident... | |||
|
| | #446 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Apropo de sabotaj, am prins odata un genial care juca Engineer in echipa mea, pe 2Fort. Reuseste un Scout de-al nostru sa fure Intel-ul de la inamic, ajunge asta in baza noastra cu 10 viata, in flacari, ciuruit, vai de viata lui... si moare. Engineer ia Intelul inamic, dar in loc sa fuga cu el la noi sa marcheze un punct, o ia spre baza inamica. Ne-am uitat unii altii cam prostiti, a inceput lumea sa urle la el pe voice-chat - el nimic, se indrepta vertiginos spre enemy base. Pe drum se uitau si astialalti din echipa adversa la el ca boii la poarta noua, nu stiau: sa-l omoare.... sa nu-l omoare... Norocu nostru ca a dat de o tureta adversa care l-a ciuruit pe loc - turetele nu sufera de soc/ nedumerire ca omenii, "daca e de culoarea aia, il omori - simplu. "Altfel sunt sigur ca respectivul intentiona sa mearga cu intel-ul ala sa il puna la loc pe masa... (bineinteles ca si-a luat ban pe server) | |||
|
| | #448 (permalink) | ||
|
apesi "-"(minus),scrie chiar in casuta de unde-ti alegi clasele apropo,astia care jucati cu net_graph 1,explcati-mi si mie la ce va ajuta ca eu nu-i vad nici un rost,numa obtureaza hud-ul degeaba...
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii Last edited by Dad Savage; 04-01-2008 at 11:07.. | |||
|
| | #449 (permalink) | ||
| Quote:
De altfel, jucatorii inamici nu pot trece unul prin altul, si asta este una dintre metodele prin care poti sa descoperi un spy deghizat fara sa tragi in el: te bagi in el (dar atentie sa nu te alegi cu un backstab - eu nu patesc asa ceva cand incerc asta, dar cine stie...). Daca poti trece prin el este aliat, daca nu poti , si esti impins direct la o parte, atunci clar este spion. Incercati sa vedeti ca este o metoda foarte eficienta. Ca si un corolar la ideea de mai sus: daca nu poti trece printr-un adversar, si adversarul este invizibil... ce crezi ca s-ar intampla? Ar fi o groaza de oameni frustrati si de bug-reporturi cum ca din cand in cand nu le raspund controalele . Crede-ma, daca te ciocnesti de un spy cloaked apare conturul lui si poti vedea ca e acolo, dar dispare imediat ce te departezi sau el fuge, persista ceva mai putin decat daca tragi in el. Dar de obicei reusesc sa ii prind un bone-saw inre umeri inainte sa poata fugi... Depinde cat de rapid esti sa schimbi arma si sa intuiesti pe unde vrea sa fuga spionul. Quote:
Altfel daca te vad ca spy, anunta frumos echipa ca vine Spy din directia cutare spre CP, si poti fi sigur ca toti te vor cauta. Pe de alta parte daca te intalnesti pe drum cu niste "ninja" carora le place sa intre in spatele frontului sa vaneze adversari care se indreapta spre "zona de conflict" 1 cate 1, de la respawn, vor ezita sa atace un heavy, sau un pyro, sau un soldier, dar daca te vad ca esti Spy sigur vor veni sa te prinda. Si daca esti deja deghizat in inamic oricum vin dupa tine pt ca te vad ca esti Spy. | |||
|
| | #450 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
parerea mea ramane ca spy-ul e cea mai inutila clasa,mai ales cu ff off permanent
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #453 (permalink) | ||
|
Normal, e fun cand joci cu totii noobii si pe servere cu respawn 0, insa contra unor jucatori care gandesc nu misti. Nu e o clasa complet inutila, e in stare sa scoata un frag amarat inainta sa dea ortu' popii, dar e una din cele mai slabe.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #455 (permalink) | ||
|
in privinta bump-ului, let's agree to disagree... Quote:
Quote:
Parerea mea este ca spy-ul poate fi desconsiderat doar de catre cineva care nu a vazut un spy pro la treaba. | |||
|
| | #457 (permalink) | ||
|
nah bine,consolati-va voi ca e cea mai tare clasa pe care n-o stie nimeni juca iar eu raman la demoman sau engi cu care pot opri echipe intregi sa iasa din baza
|
| | #458 (permalink) | ||
| Quote:
Si eu joc cu ingineru' (la inceput mi se parea greu). Dar daca ai vedea cate puncte a scos unu cu spionu' fara sa moara ti-ai schimba parerea despre ei (intreaba-l numai pe d-_^d0 cate a facut). | |||
|
| | #459 (permalink) | ||
|
yea right 202 puncte in 6 minute cat i-a durat cel mai mult viata cu numa 5 kill-uri..si vrei sa cred ca nu pute ceva acolo
|
| | #460 (permalink) | ||
|
Se vede ca nu prea ai jucat cu spionul, in afara de a omori mai poate si distruge absolut tot ce face inginerul.
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|