Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Notices

Thread Introduction
Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2

Servers:
  • TF2 #1 - tf2.pgl.ro - CP maps only / 24 players
  • TF2 #2 - tf2.pgl.ro:27016 - CTF & Payload Maps only / 24 players
  • TF2 #3 - tf2.pgl.ro:27017 - Arena Maps only / 24 players

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-01-2008, 17:56   #441 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

Quote:
Originally Posted by Orthias View Post
Intentia era de informare, nu de amuzament, dar ma bucur ca il gasesti ilar.

Gasesc ca spy-ul este jucat prea putin, si atunci cand este jucat e in general la un nivel care lasa mult de dorit.
Si multumesc pentru avertizarea gramaticala.

ok,ok.. parerea mea e ca te agiti prea mult pentru un joc.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2008, 18:01   #442 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

La caterinca aseara cu Nervoz si Ciz.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cp_dustbowl0017.gif
Views:	34
Size:	642.7 KB
ID:	293895   Click image for larger version

Name:	ctf_2fort0018.gif
Views:	37
Size:	616.6 KB
ID:	293896  

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2008, 21:55   #443 (permalink)
AudiosurfeR

Icsu''s Avatar

E o problema pe serverul Cg #1 , pe a 2 a parte din Dustbowl cand albastrii iau primul Cp se schimba harta de fiecare data...destul de enervanta treaba
1. ai laic tshopin
2. grrrr
3. rest in pieces
4. robot dance
Attached Thumbnails

Name:	cp_dustbowl0080.jpg
Views:	29
Size:	170.5 KB
ID:	293995   Click image for larger version

Name:	phloat is looking good!.jpg
Views:	24
Size:	169.0 KB
ID:	293996   Click image for larger version

Name:	pssst! is looking good!.jpg
Views:	25
Size:	130.9 KB
ID:	293997   Click image for larger version

Name:	storm is looking good!.jpg
Views:	31
Size:	118.2 KB
ID:	293998  

Icsu' is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2008, 22:46   #444 (permalink)

Dad Savage's Avatar

Quote:
sau te ciocnesti de alti jucatori cloak-ul va "slabi" pentru 1 secunda si devii vizibil ca o forma transparenta de cuoarea echipei tale reale si de conturul clasei in care esti deghizat (daca esti deghizat)
daca te ciocnesti in timp ce esti cloaked nu ti se vede nici un contur,asta se intampa doar daca trage cineva in tine...daca se loveste cineva de un perete invizibil e clar c-o sa inceapa sa traga

Quote:
3. deghizare = iti permite sa arati ca si oricare clasa dar de culoarea inamicului, si cu numele unuia dintre inamici.
poti sa te deghizezi si ca o alta clasa din echipa ta,nu stiu la ce te poate ajuta totusi

Dad Savage is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 05:45   #445 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Ce mi-ar placea si mie sa bag cutitu' in spate la inamic pe un server cu FF on... mmm

Grea e viata de spion cand deja e tic pe majoritatea serverelor sa tragi 2-3 pusti in fatzau tuturor coechipierilor... Poate facem un event ceva sambata sau duminica asta, cu anouncement pe Steam evident...

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 09:09   #446 (permalink)
Registered User

Orthias's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nervoz View Post
) e mai fun la ingramadeala sa spui Spy! si sa terminat cu smecheria. toata lumea in alerta, se uita unii la altii, eventual trag toti in cineva care e prea linistit.

sau sa te pui pyro/sniper si sa atarni pe langa turete fara sa tragi.
sabotaj, ha?

Apropo de sabotaj, am prins odata un genial care juca Engineer in echipa mea, pe 2Fort. Reuseste un Scout de-al nostru sa fure Intel-ul de la inamic, ajunge asta in baza noastra cu 10 viata, in flacari, ciuruit, vai de viata lui... si moare. Engineer ia Intelul inamic, dar in loc sa fuga cu el la noi sa marcheze un punct, o ia spre baza inamica.
Ne-am uitat unii altii cam prostiti, a inceput lumea sa urle la el pe voice-chat - el nimic, se indrepta vertiginos spre enemy base. Pe drum se uitau si astialalti din echipa adversa la el ca boii la poarta noua, nu stiau: sa-l omoare.... sa nu-l omoare...
Norocu nostru ca a dat de o tureta adversa care l-a ciuruit pe loc - turetele nu sufera de soc/ nedumerire ca omenii, "daca e de culoarea aia, il omori - simplu. "
Altfel sunt sigur ca respectivul intentiona sa mearga cu intel-ul ala sa il puna la loc pe masa... (bineinteles ca si-a luat ban pe server)

Orthias is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 10:53   #447 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

"poti sa te deghizezi si ca o alta clasa din echipa ta,nu stiu la ce te poate ajuta totusi"am inteles pana aici...dar cum!??

zmoala is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 10:56   #448 (permalink)

Dad Savage's Avatar

apesi "-"(minus),scrie chiar in casuta de unde-ti alegi clasele

apropo,astia care jucati cu net_graph 1,explcati-mi si mie la ce va ajuta ca eu nu-i vad nici un rost,numa obtureaza hud-ul degeaba...
Attached Thumbnails

Name:	ctf_2fort0000.jpg
Views:	33
Size:	698.1 KB
ID:	294129   Click image for larger version

Name:	ctf_2fort0001.jpg
Views:	26
Size:	685.8 KB
ID:	294130  

Last edited by Dad Savage; 04-01-2008 at 11:07..

Old 04-01-2008, 11:23   #449 (permalink)
Registered User

Orthias's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dad Savage View Post
daca te ciocnesti in timp ce esti cloaked nu ti se vede nici un contur,asta se intampa doar daca trage cineva in tine...daca se loveste cineva de un perete invizibil e clar c-o sa inceapa sa tragai
Ba da, devine vizibil. Atunci cand te ciocnesti de un adversar care este cloaked, devine vizibil ca si cand ai fi tras in el dar pentru mai scurt timp. Plus ca efectul este putin diferit, mai slab, si e mai greu de vazut de altii, dar tu sigur il poti vedea.
De altfel, jucatorii inamici nu pot trece unul prin altul, si asta este una dintre metodele prin care poti sa descoperi un spy deghizat fara sa tragi in el: te bagi in el (dar atentie sa nu te alegi cu un backstab - eu nu patesc asa ceva cand incerc asta, dar cine stie...). Daca poti trece prin el este aliat, daca nu poti , si esti impins direct la o parte, atunci clar este spion.
Incercati sa vedeti ca este o metoda foarte eficienta.
Ca si un corolar la ideea de mai sus: daca nu poti trece printr-un adversar, si adversarul este invizibil... ce crezi ca s-ar intampla? Ar fi o groaza de oameni frustrati si de bug-reporturi cum ca din cand in cand nu le raspund controalele .
Crede-ma, daca te ciocnesti de un spy cloaked apare conturul lui si poti vedea ca e acolo, dar dispare imediat ce te departezi sau el fuge, persista ceva mai putin decat daca tragi in el. Dar de obicei reusesc sa ii prind un bone-saw inre umeri inainte sa poata fugi... Depinde cat de rapid esti sa schimbi arma si sa intuiesti pe unde vrea sa fuga spionul.

Quote:
poti sa te deghizezi si ca o alta clasa din echipa ta,nu stiu la ce te poate ajuta totusi
Este util sa te deghizezi intr-o clasa din echipa ta pentru ca asa iti economisesti cloak-ul. Adica adversarul vede ca vin 3 soldieri spre CP-ul lui, si de fapt sunt 2 soldieri + 1 Spy, care are cloak-ul plin, nefiind nevoit sa il foloseasca decat in momentul in care se pregateste de infiltrarea propriu-zisa.
Altfel daca te vad ca spy, anunta frumos echipa ca vine Spy din directia cutare spre CP, si poti fi sigur ca toti te vor cauta.
Pe de alta parte daca te intalnesti pe drum cu niste "ninja" carora le place sa intre in spatele frontului sa vaneze adversari care se indreapta spre "zona de conflict" 1 cate 1, de la respawn, vor ezita sa atace un heavy, sau un pyro, sau un soldier, dar daca te vad ca esti Spy sigur vor veni sa te prinda. Si daca esti deja deghizat in inamic oricum vin dupa tine pt ca te vad ca esti Spy.

Old 04-01-2008, 11:37   #450 (permalink)

Dad Savage's Avatar

Quote:
Crede-ma, daca te ciocnesti de un spy cloaked apare conturul lui
nu te cred,in aproape 100 de ore de TF cat am,nu mi-a aparut nici un contur in fata cand m-am lovit de vreun spy,ce ai vazut tu e cum arata normal spionul cand e invizibil,daca nu crezi uita-te la unu care sta pe loc si o sa vezi ca se distinge o forma distorsionata usor

Quote:
Este util sa te deghizezi intr-o clasa din echipa ta pentru ca asa iti economisesti cloak-ul. Adica adversarul vede ca vin 3 soldieri spre CP-ul lui, si de fapt sunt 2 soldieri + 1 Spy, care are cloak-ul plin, nefiind nevoit sa il foloseasca decat in momentul in care se pregateste de infiltrarea propriu-zisa.
Altfel daca te vad ca spy, anunta frumos echipa ca vine Spy din directia cutare spre CP, si poti fi sigur ca toti te vor cauta.
Pe de alta parte daca te intalnesti pe drum cu niste "ninja" carora le place sa intre in spatele frontului sa vaneze adversari care se indreapta spre "zona de conflict" 1 cate 1, de la respawn, vor ezita sa atace un heavy, sau un pyro, sau un soldier, dar daca te vad ca esti Spy sigur vor veni sa te prinda. Si daca esti deja deghizat in inamic oricum vin dupa tine pt ca te vad ca esti Spy.
exact,o chestie inutila,nu te poti baza ca ala n-o sa te atace doar ca esti heavy sau mai stiu eu ce...is prea imprevizibili jucatorii ca sa i ghicesti asa usor cand vezi destui ca se arunca ca prostii unde n-ar avea sanse nici daca ar da numa crit-uri

parerea mea ramane ca spy-ul e cea mai inutila clasa,mai ales cu ff off permanent

Old 04-01-2008, 12:51   #451 (permalink)
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Parerea mea e ca sa fii spion trebuie sa te antrenezi. Si mi se pare una dintre cele mai utile clase (e groaza inginerilor). Acuma depinde si pe ce harta se joaca.

Last edited by C.@M.; 04-01-2008 at 14:01..

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 13:41   #452 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Parerea mea e ca ar trebui sa scoata faza cu trecutul prin coechipieri si prin spy nu. Nu ajunge ca nu e FF? La dracu, mai au sa scoata si back-stabul si e ok

Sau sa-i dea un Uzi ceva la bietu' frantuz. Anyway, eu joc spy 95% din timp si mi se pare cel mai fun.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 17:27   #453 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Normal, e fun cand joci cu totii noobii si pe servere cu respawn 0, insa contra unor jucatori care gandesc nu misti. Nu e o clasa complet inutila, e in stare sa scoata un frag amarat inainta sa dea ortu' popii, dar e una din cele mai slabe.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 19:57   #454 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Pana la urma la ce foloseste deghizarea intr-un COECHIPIER ffs ?

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 20:34   #455 (permalink)
Registered User

Orthias's Avatar

in privinta bump-ului, let's agree to disagree...
Quote:
exact,o chestie inutila,nu te poti baza ca ala n-o sa te atace doar ca esti heavy sau mai stiu eu ce...is prea imprevizibili jucatorii ca sa i ghicesti asa usor cand vezi destui ca se arunca ca prostii unde n-ar avea sanse nici daca ar da numa crit-uri
Nu am spus ca e o metoda garantata de a nu fi atacat, dar in mod sigur ajuta. Nu te poti baza pe o singura tactica atunci cand joci spy, trebuie sa faci 10 lucruri in acelasi timp, si toate combinate dau rezultatul final.

Quote:
parerea mea ramane ca spy-ul e cea mai inutila clasa,mai ales cu ff off permanent
spy-ul este cea mai puternica clasa (vorbind de potential), dar este si cea mai greu de jucat dintre toate, si asta il mai echilibreaza. Am vazut meciuri intre echipe de top din ligi europene care s-au castigat cu spy. Si asta in meciuri in care jucau 2 echipe care, vorba aia, nu erau random people, erau oameni care se cunosteau bine, comunicau pe vent permanent, si jucasera mult timp impreuna.
Parerea mea este ca spy-ul poate fi desconsiderat doar de catre cineva care nu a vazut un spy pro la treaba.

Old 04-01-2008, 21:26   #456 (permalink)
Registered User

zmoala's Avatar

de acord cu osiris sau cum l`o chema...e prea bun spionul pt cine stie sa`l joace...am facut 150 de puncte in aproximativ 1 ora de joc pe 2fort... un mic apropo : spionul face la fiecare backstab 2 puncte

zmoala is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2008, 22:26   #457 (permalink)

Dad Savage's Avatar

nah bine,consolati-va voi ca e cea mai tare clasa pe care n-o stie nimeni juca iar eu raman la demoman sau engi cu care pot opri echipe intregi sa iasa din baza

Old 04-01-2008, 22:34   #458 (permalink)
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Quote:
nah bine,consolati-va voi ca e cea mai tare clasa pe care n-o stie nimeni juca iar eu raman la demoman sau engi cu care pot opri echipe intregi sa iasa din baza
Culmea e ca ingineru' e cea mai vanata clasa de catre spioni. Si eu joc cu ingineru' (la inceput mi se parea greu). Dar daca ai vedea cate puncte a scos unu cu spionu' fara sa moara ti-ai schimba parerea despre ei (intreaba-l numai pe d-_^d0 cate a facut).

Old 04-01-2008, 22:44   #459 (permalink)

Dad Savage's Avatar

yea right 202 puncte in 6 minute cat i-a durat cel mai mult viata cu numa 5 kill-uri..si vrei sa cred ca nu pute ceva acolo

Old 04-01-2008, 22:51   #460 (permalink)
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Se vede ca nu prea ai jucat cu spionul, in afara de a omori mai poate si distruge absolut tot ce face inginerul.

Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Thread Tools

Posting Rules