![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #522 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #525 (permalink) | ||
|
Poftim niste tutoriale. http://www.fpsbanana.com/tuts/games/297
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #526 (permalink) | ||
|
Ar mai fi de citit şi The Ultimate Team Fortress 2 Guide
|
| | #536 (permalink) | ||
|
Eu unul sper ca s-au rezolvat problemele cu serverul. N-am putut sa mai intru pe server dupa ce s-a schimbat de pe dustbow pe harta cea noua, zicea ca nu gaseste harta si de download nici vorba. Plus ca nu ma pot conecta la server decat daca dau join pe altcineva care e deja acolo, din lista de favorites tot timpul imi da server not responding. | |||
|
| | #537 (permalink) | ||
|
Cand mai aveti probleme cu download-ul, dati repede un alt-tab si scoateti hartile de aici: http://www.fpsbanana.com/maps/games/297 [dupa un search bineinteles].
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #538 (permalink) | ||
|
Nu ştiu care a fost treaba cu Science-ul, în mod normal ar fi trebuit să meargă. Cu atât mai mult cu cât Melee Barn n-a ridicat probleme. Ciudat. Oricum, am scos Science din mapcycle până la noi ordine, aşa că acum nu ar mai trebui să fie probleme de genul ăsta. Cât despre problema cu Favorites, cel mai sfânt e să ştergeţi serverele din listă şi să le adăugaţi din nou cu tf2.computergames.ro. Misterioase sunt căile Steam-ului™
|
| | #539 (permalink) | ||
| Quote:
Altfel potentialii jucatori noi o sa incerce de 2 ori si o sa plece pe alt server daca nu se conecteaza... PS: cat am apucat sa joc ieri seara a fost interesant, sunt cativa oameni care stiu meserie. Acum tot ce mai trebuie este sa ii ajunga si restul din urma .Looking forward to the next event! | |||
|
| | #540 (permalink) | ||
|
I'm into TFC mai nou .Am o problema totusi - din cand in cand ma conectez la un server de aiurea, intru in joc si-mi selectez clasa, dupa care ma trezesc ca s-a deconectat. Bizar. Anyhew - .
__________________ ...anyway, this cake is great, it's so delicious and moist. | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|