Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Notices

Thread Introduction
Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2

Servers:
  • TF2 #1 - tf2.pgl.ro - CP maps only / 24 players
  • TF2 #2 - tf2.pgl.ro:27016 - CTF & Payload Maps only / 24 players
  • TF2 #3 - tf2.pgl.ro:27017 - Arena Maps only / 24 players

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-01-2008, 14:55   #541 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

A mai fost postat filmuletu.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 16:30   #542 (permalink)
Registered User

kartum's Avatar

de curiozitate, cam pe la ce ore se aduna lumea pe computergames.ro?
la mine apare tot timpul gol, intru mai ales seara dupa 20:00

kartum is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 17:09   #543 (permalink)
Registered User

Shade®'s Avatar

In cursul saptamanii intra care cum prinde. In weekend sunt organizate event-uri.

Shade® is offline    Send Message via Xfire to Shade® Reply With Quote
Old 14-01-2008, 18:01   #544 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Ok gents, here are the news:

1. Am rezolvat problema cu download-ul hărţilor, aşa că acum nu o să mai ia foc jocul, cum s-a întâmplat aseară. Unde mai pui că şi viteza de download ar trebui să fie mai bună.
2. CG #2 a devenit server de Melee Barn only
3. Am dezactivat voice chat-ul, însă am creat un server dedicat de TeamSpeak - ts.computergames.ro. Parola o aveţi în Thread Introduction.
4. Am (re)adăugat în mapcycle Science, Shock şi Junction, toate hărţi de CP. Hope you'll like them.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 18:41   #545 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

hmm, prin TS se va ajunge ca discutiile sa fie la comun, indiferent de echipa. adio strategii & shit .

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 18:49   #546 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Pot să fac două canale separate, pentru Red şi Blue, nu asta-i problema...

Old 14-01-2008, 19:04   #547 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

pai nu, lasa si TS si VC-ul din joc...

Old 14-01-2008, 19:52   #548 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

VC-ul din păcate este dezactivat după prima schimbare de hartă, încă n-am descoperit de ce.

Old 14-01-2008, 20:20   #549 (permalink)
Registered User

Orthias's Avatar

good job Boss, dar sunt deacord ca ar trebui lasat VC din joc. Daca nu mai merge acum dintr-un bug nu e mare problema, sunt sigur ca ii dai de capat, dar voice chat in joc e necesar, pe TS n-ai cum sa opresti pe cei din echipa adversa sa iti asculte toate conversatiile.

Orthias is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 21:39   #550 (permalink)
: anima libera :

Nervoz's Avatar

jocul nu e atat de serios incat sa nu "mearga" chiar daca echipa adversa ne aude. imagineazatzi ca chase camul e free. poti specta si echipa ta si inamicii.. deci am destul timp cat sa vad care e spy. de restul mai putin ma intereseaza, eventual un sentry doua...

Nervoz is offline    Send Message via Google Talk to Nervoz Reply With Quote
Old 14-01-2008, 22:23   #551 (permalink)
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Lume nebuna...

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2008, 23:01   #552 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Nervoz, ce ai cu spionii? Sunt si ei oameni, huh...

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2008, 09:04   #553 (permalink)
Registered User

Orthias's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nervoz View Post
jocul nu e atat de serios incat sa nu "mearga" chiar daca echipa adversa ne aude. imagineazatzi ca chase camul e free. poti specta si echipa ta si inamicii.. deci am destul timp cat sa vad care e spy. de restul mai putin ma intereseaza, eventual un sentry doua...
nu vad ce poate sa aiba in comun free chase cam cu voice chat... chiar nu vad, sorry. Si jocul asta e pe atat de serios pe cat de serios e cel care il joaca. Poti juca hack&slash sau i poti transforma intr-un Sah 3D in timp real. Depinde de cine il joaca. Oricum afirmatiile generale de genul celei facute de tine nu cred ca sunt potrivite.
Daca tie nu iti place sa te coordonezi cu coechipierii asta nu inseamna ca altii nu vor sa faca asta, sau poate vor descoperii avantajul asta in viitor.
Un mic sfat bine intentionat: in TF2 castiga de obicei echipa care colaboreaza/comunica mai bine. Restul e secundar.

De ex. e o practica obisnuita sa se sincronize uber-urile mai multor medici, sau sa se faca multi-uber pe aceeasi tinta.
Se obisnuieste iarasi sa se sincronizeze un Spy cu o echipa de Pyro+Medic.
Atstia 3 pot da jos aporape orice aparare de sentry-uri conceputa, daca lucreaza impreuna. Spy merge inainte si pune sappers pe cuibul de Sentry-uri si apoi imediat dupa el vin Pyro+Medic (fara uber) si curata tot in 3 secunde nu mai e nimic in picioare. Asta se poate face prin voice comm only.

Si acum inchipuieti cum e ca inamicul sa auda ca tu vrei sa faci 2 uber-uri spre punctul lor unul pe acolo si unul pe ruta cealalta, cum e sa stie tot timpul cat uber au medicii tai (pt ca un medic decent anunta tot timpul uber-ul inca dinainte sa fie plin, ca sa gaseasca un buddy potrivit pt uber), sa stie cu ce anume are de gand medicul sa vina la uber.
Cum e sa ii auda pe Spy Medic si Pyro cum se pregatesc sa dea jos un grup de Sentry-uri? O sa apara instant acolo 1 pyro care o sa dea Spy-check in continuu, si bye bye la toata tactica asta, se duce pe canal...
Exemplele pot continua.

Poate unora li se pare exagerat ce spun eu aici, li se pare ca despic firul in 4 si ca scenariile astea merg doar in teorie. Vreau sa precizez ca vorbesc doar din experienta (pe servere publice, nu ma refer la Wars aici), si ca exista mai multe niveluri la care cineva poate savura jocul.
Nu ma cred superior si nu vreau sa ma "dau mare", vreau doar sa previn niste masuri care chiar daca acum la nivelul de "hack & slash" (care e fun in felul lui) nu afecteaza cu nimic experienta, mai incolo la un nivel mai adanc de joc il vor afecta major. Daca se va mai ajunge acolo.

Sa fie si in-game voice, sa fie si TS, asa e normal pentru orice server. Ramane la alegerea fiecaruia daca da disable la in-game voice, intra sau nu pe TS, dar sa fie optiunile disponibile.

PS: oricum vad ca majoritatea celor de pe server sunt in faza de "hack&slash" fiecare pentru el si toti pentru nimeni. Asa ca promit ca o sa o las mai moale cu comentariile de genul asta. Dar pana si o minoritate trebuie sa se faca auzita. E singurul server de TF2 romanesc si de asta ma agit aici ca un spray gol scriind post-uri de 1 pagina.

Orthias is offline    Reply With Quote
Old 15-01-2008, 10:55   #554 (permalink)

Nervoz's Avatar

ce spui tu acolo e adevarat. dar probabil in meciuri. pe publice mai rar.. poate acei jucatori (spy+pyro+medic) sunt amici pe ts si se coordoneaza, in rest nu am vazut asa ceva pe publice decat daca sa nimerit un spy sa puna sappere in timp ce venea pyro+medic.
adutzi aminte ca vorbesti de un server public, nu unul de wars. daca vrei tactici faci gather si cauti meci. nu poti impune nimanui cum sa joace (nu spun ca ai facut asta..) dar pe public nu ai cum sa organizezi atatia oameni care chiar nu au nimic in comun. nici macar un canal de comunicare. pe public mai iese unu mai intra altu, mai vine cate unu si intreaba daca "asa o sa ne killerim pana la sfarsit?" asa cum a facut *nustiucine la ultimul gather. probabil esti mult prea tactic si nu prinzi "caterinca" jocului sau te chinui prea tare sa castigi. prefer sa ma distrez decat sa castig sau sa ma agit aiurea. daca in echipa mea nu sunt decat 2-3 buni vs 5 care stiu jocul e normal sa nu castig. uitate pe forumurile steam si vezi mai intai dc engineul source nu e "de competitii" si abia dupa incepe cu tactici pe public. prefer sa rad decat sa dau indicatii care intra primu, care e al 2lea si tot asa.

nu vezi ca nici macar aici la un joc atat de fun nu scapi de injuraturi? se mai trezeste cate un chinuit sa mai zica ceva de vreo ruda. chit ca suntem putini nu scapi

daca ai avea idee cu cine ai vb, tziai da seama ca jocul il cau ca atare pt ca mam saturat de tactici, de coordonare si tot asa. vreau ceva iesit din comun. 2-3 oameni de aici (nu eu) sunt in echipa nationala de la jocul X, care se bat in tactici cu cele mai tari clanuri din lume. nojoke

Last edited by Nervoz; 15-01-2008 at 11:06..

Old 15-01-2008, 11:16   #555 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

nu e chiar asa, se pot strange 2-3-4 prieteni pe un server si pot juca impreuna intr-o echipa, aplicand tot felul de strategii/scheme/glumitze etc, fara sa conteze ca serverul e public si plin de noobs.

Old 15-01-2008, 11:55   #556 (permalink)

Nervoz's Avatar

exact asta am vrut sa subliniez... ca in general prietenii pot face strategii si se pot coordona.. dar nu random cu oameni de pe public.

Old 15-01-2008, 14:49   #557 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Si pana la urma cine a fost acel Patapievici al TF2/CSS/Whatever care era super dezamagit si penibil de ironic ca ne-am luat la topoare in loc sa jucam normal? Il rog sa caute un server serios, cu reguli stricte si ceremonii fastuoase la final pt. ca noi, ceilalti umili jucatori, noobi evident, dorim sa ne distram si nu sa ne antrenam pentru campionate europene.

Old 15-01-2008, 14:54   #558 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

asa, da-i in cap, e prea diferit de multime. e un patapievici.

(roaga-te sa nu apara baietii de la CS in jocul asta, atunci sa vezi dixtractie).

Old 15-01-2008, 15:10   #559 (permalink)

Nervoz's Avatar

Quote:
Originally Posted by fiberspeeder View Post
Si pana la urma cine a fost acel Patapievici al TF2/CSS/Whatever care era super dezamagit si penibil de ironic ca ne-am luat la topoare in loc sa jucam normal? Il rog sa caute un server serios, cu reguli stricte si ceremonii fastuoase la final pt. ca noi, ceilalti umili jucatori, noobi evident, dorim sa ne distram si nu sa ne antrenam pentru campionate europene.

e cumva vorba de ala pe gravelpit care intreba de ce suntem plictisitori? si ca daca asta inseamna pt noi joc? sau vorbim de persoane diferite?

Old 15-01-2008, 15:50   #560 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Nu mai stiu, era unul care intreba de sus daca "la asta se rezuma acest event?"
Bine ca se agita lumea sa organizeze o intalnire, sa traga harti etc si vine fane god cu pretentii imbecile

Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Thread Tools

Posting Rules