![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Batch #1
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #42 | ||
| ai uitat sa pui AA sau nu-ti place cu el? ![]()
__________________ System config: AMD Athlon 64 X2 4000+ @2,1Ghz Dual-Core (Brisbane) // ASUS M2NPV-VM // 1536 MB DDR2 (2x512 Geil + 1x512 Apacer) // MSI RX3850 OC Edition @ 690/1660 // HDD Western Digital 160GB 7200RPM // | |||
|
| | #43 | ||
| heh (character design-ul din TF2 e, dintre toate intalnite pana acum, cel mai misto)
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #44 | ||
| În 1680 nu simt nevoia. Besides, who gives a fsck about AA când te fugăreşte un Pyro ca să te perpelească la foc mărunt? ![]()
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #45 | ||
| Si de la mine 'cateva' ![]()
__________________ .::in.as0t::. | |||
|
| | #46 | ||
| p2
__________________ .::in.as0t::. | |||
|
| | #47 | ||
| bag si io diseara niste screens. cum bagi aia cu net_stats (k am si uitat de cat timp nu ma mai joc cs )mie imi merge cam pe la 30 fps, din pacate in joc pe un laptop de 17", iar placa mea dedicata se pare k nu e chiar dedicata geforce go 7300.sper f mult sa mearga cross play k sa pot sa m ajoc cu voi de pe PS3 pe PC :>
__________________ no sig | |||
|
| | #48 | ||
| e o problema cu TF2 totusi. posibilitatea de a te distra intr-o echipa disfunctionala tinde spre zero. cred ca asta se datoreaza claustrofobiei din joc, faptului ca trebuie sa ataci sau sa aperi no matter what intr-un spatiu foarte stramt. daca cei din jurul tau nu sesizeaza lipsurile sau punctele slabe ale echipei atunci totul e pierdut. mi s-a intamplat de multe ori sa joc in echipe din 7-8 insi din care 5 erau ingineri si restul spies sau scouts. asta in conditiile in care trebuia sa atacam. chiar daca m-am facut heavy si am urlat de-am ragusit dupa un medic - nimeni nu s-a sinchisit. pierdeam partida dupa partida si nimic - eventual cei nemultumiti de joc paraseau serverul, cum am facut si eu la un moment dat. aici e diferenta dintre un Battlefield si un QuakeWars sau TF2. sigur, TF2 e un joc foarte atent finisat, cu atmosfera si clase bine echilibrate - aproape toate conditiile unui joc distractiv sunt indeplinite. dar factorul uman e supra-estimat - increderea ca toti jucatorii vor gandi si actiona corect e supra-licitata. d'aia am fost atat de placut surprins cand am jucat mai serios Battlefield: puteam sa ma distrez si sa am o experienta de joc normala chiar daca mai mult de jumatate din echipa era pe campii. chiar daca pierdeam, jocul era in asa fel structurat si gandit incat imi oferea satisfactie in obiectivele intermediare pe care mi le propuneam si incercam sa le ating. la asta contribuiau mai multe chestii: stat-urile individuale permanente, dimensiunea nivelurilor, sistemul de obiective (fara sa fie linkate in asa fel incat sa le atingi intr-o ordine anume) etc.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #49 | ||
| cred ca e si devreme. multi inca nu sau prins cum sa joace, ce obiective au, cu ce ar fi mai bine sa le indeplineasca. give it time ... sunt optimist.
__________________ [Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ] : CUMPAR mobo lga775 potenta : | |||
|
| | #50 | ||
| subscriu, e inca beta, nici harta nu o stiu bine inca :P
__________________ no sig | |||
|
| | #51 | ||
| o intrebare..daca fac acest pre-order primesc team fortress full nu? | |||
|
| | #52 | ||
| da. si primesti acces la beta-ul Team Fortress 2 (inca e beta).
|
| | #53 | ||
| ok si dupa ce o sa iasa din beta..nu o sa mai trebuiasca sa platesc iar cine stie ce ca sa il pot juca nu? | |||
|
| | #54 | ||
| nu mai trebuie. in plus, jocul nu pare deloc beta, e foarte shlefuit.
|
| | #55 | ||
| ok, mersi pt raspunsuri, cand ajung acasa fac un pre-order. | |||
|
| | #56 | ||
| Quote:
__________________ [Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ] : CUMPAR mobo lga775 potenta : | |||
|
| | #57 | ||
| ok, niste intrebari mai de incepator despre pre-order (in primul rand ma refer la orange box, apoi la oricare alt joc) Din cate am vazut la lumea de p'aici, daca faca pre-order jocurile le primesc via steam... adica practic prin download. Asta inseamna ca nu o sa am niciodata dvd-ul (/urile) cu TF 2, HL2:ep2 si portal ? acum despre pre-order la alte jocuri.. (mai exact la CoH: opposing fronts si call of duty 4). Am intrat pe siteul lor si daca dau sa fac comanda, ma trimite la siteuri gen amazon. Presupun ca asta inseamna ca va trebui sa astept "Romanian release", corect ?
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #58 | ||
| Quote:
La prima intrebare. Dvduri nu o sa ai niciodata, dar potzi sa il scotzi de cate ori vrei sau potzi sa iti salvezi .gcf-urile (jocul in sine) pe dvd ca sa nu mai stai la download. la partea a dooa, cred ca merg scoase in acelasi mod. download de pe steam. eu am mai multe jocuri de la ei (nu valve), gen flatout.. si totul a fost la fel de simplu.
|
| | #59 | ||
| hehe, ar fi bine sa pot lua opposing fronts si Call of Duty 4 tot prin steam. Ma uit acum pe siteul steam si pe siteul jocurilor sa vad daca le pot lua asa btw, voi cum ati platit, prin card/moneybookers presupun, da ? edit: se pare ca cel putin momentan pt opposing fronts si call of duty 4 nu se poate face preorder
__________________ Peace sells... but who's buying ? Last edited by freeman21; 24-09-2007 at 21:02. | |||
|
| | #60 | ||
| Call of Duty 4 se va putea achizitiona de pe Steam, 100%, dar inca mai avem de asteptat pana in 5 nov., speram sa apara un demo pana atunci.De-abia astept sa incerc si eu un Ghille Suit de la Sniper...sper ca au marimi mari... ![]() | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|