![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #681 (permalink) | ||
|
Am o interebare, de ce mereu cand ma conectez la server imi descarca sunetele si plugin-urile chiar daca eu le-am descarcat deja. Trebuie sa stau cam 5 minute de fiecare data cand ma conectez la srvr si e foarte deranjant. Si in seara asta timp de 1-2 ore, nu stiu de ce dar nu mai mergea download-ul automat. Last edited by C.@M.; 26-01-2008 at 23:55.. | |||
|
| | #692 (permalink) | ||
|
usa magica: by Gary Coleman
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #694 (permalink) | ||
|
Domnilor, mi-a plăcut de voi în seara asta, cred că e pentru prima dată când se face un mapcycle complet, gg. Hărţile au mers chiar bine din ce am văzut (chiar şi detestata Science ) şi a plouat cu Achievements pentru câţiva dintre voi.Păcat însă că nu am fost mai mulţi, Shock sau Desert Fortress în 24 de oameni cred că ar fi demenţiale.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #697 (permalink) | ||
|
A fost misto in seara asta, ma bucur ca am avut timp sa intru si eu. Noroc cu 2fort ca altfel ma faceam rau de tot de ras la restu (where was point A ? )Sper sa se mai faca eventuri in weekend, promit sa dau mai des dupa ce se termina sesiunea.
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| | #700 (permalink) | ||
|
Dacă aveţi prieteni care vor să-şi cumpere Orange Box-ul (sau doar Team Fortress 2 la o adică), now would be a good time ![]() The Orange Box - 20 Euro + TVA @ ComputerGames.ro SMS Pay
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|