![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | Thread Tools |
| | #81 | ||
| Pana la urma nu am rezistat tentatiei de a face preorder prin steam. Apropos, stie cineva daca l-am luat prin steam imi vine si pachet acasa sau e doar steam ? In fine, nu conteaza prea mult. Era prea tentant pretul relativ la oferta, chiar daca aveam deja hl2 si hl2e1. Macar pot sa le fac cadou cuiva.Am jucat ceva tf2 (atat beta, cat si beta neoficial in lan la servici), si am ramas destul de placut surprins. Fiecare membru al echipei e foarte bine conturat, si nu prea merge jucat la gramada (de fapt ar merge, dar nu e acelasi lucru, insa chiar si asa e destul de fun). Astept sa vad "Portal" cum e , si mai ales hl2ep2 ![]()
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #82 | ||
| se mareste usor usor lista cu cei care cumpara .. mai stabilim un macel pt vineri seara?
__________________ [Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ] : CUMPAR mobo lga775 potenta : | |||
|
| | #83 | ||
| o sa cumpar si eu dar cand o sa apara boxed
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #84 | ||
| as spune da, daca imi vine si mie cradu' ala de la o anumita banca de kko...cat de mare e jocul? le pot downloada separat nu? le am activate de le downloadez pe care vreau eu. asa era cu deathmacth si hl2. | |||
|
| | #85 | ||
| asa o sa fac si eu,avand deja dvd-ul cu hl2 goty si cel cu ep1,pacat doar ca la noi ajunge cu 10 zile mai tarziu fata de restu ![]() | |||
|
| | #86 | ||
| da.. potzi sa downloadezi separat sau toate odata. jocul are 1378mb, dar daca mai ai ceva din engineul source gen dod/css/garry/hl2 downloadul nu incepe de la 0. depinde cat mai are de completat si scoate doar ce mai are nevoie. la mine spre exemplu a inceput de la 53% si tragea cu ~350k.. dubios totusi ca pot si mai sus, poate e limitat sau erau multe cereri atunci.
__________________ [Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ] : CUMPAR mobo lga775 potenta : | |||
|
| | #87 | ||
| eu am uitat parola de la contul de steam si cand o cer inapoi nu primesc nici un mail... asa ca am pierdut cd key-ul de la hl2-ul cumparat
|
| | #88 | ||
| whoooopyyy ! Nu m-am mai distrat asa bine intr-un joc de multi ani. Pana acum a reusit sa fie cel mai fun joc de multiplayer, si isi merita fiecare banut. Clasa preferata mi-am gasit-o ca fiind soldier (nici nu prea m-am jucat mult cu alte clase). Anyway, presimt ca jocul va avea un succes total si va spulbera tot ce e pe piata. Pur si simplu e mult prea distractiv, si in acelasi timp poate sa fie jucat si sportiv daca se vrea asta. ps: nu stiu de ce se cheama beta, e mult prea bine polishat. Singurul inconvenient pe care l-am gasit e ca se mai intampla cand ma omoara cineva si ii face "poza", sa fie camera intr-o pozitie ciudata si sa nu se inteleaga nimic.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #89 | ||
| de ce cred astia ca e fun sa ai delay la raketa ? e penibil...
|
| | #90 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #91 | ||
| ai o obsesie cu chestia asta. noua mea clasa favorita este, bineinteles, Pyro. bine, asta abia dupa ce i-au rezolvat din probleme, cu ultimul patch devenind cu adevarat eficient. a, si fov-ul de 95 schimba radical experienta de joc (vedeti in Multiplayer tab).
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #92 | ||
| Cel mai tare este medicul si spy'ul pentru urletele victimelor la back-stab ![]() Ca medic pot sa ma healuiesc singur? | |||
|
| | #93 | ||
| nu singur.. dar iti creste viata treptat.
|
| | #94 | ||
| m-am bagat si eu la grup,o sa joc css or sumthin pana apare la noi ![]() | |||
|
| | #95 | ||
| Am dat si eu join la grup dar nu se intampla nimic. Si nici pe acolo nu apar | |||
|
| | #96 | ||
| Since September 22, 2007 avem 26 Members. creste aproape in fiecare zi. ieri am jucat pe ts cu 6 oameni. crima ![]()
|
| | #97 | ||
| 27 Am jucat un pic dimineata si pare super fun pana acuma ![]()
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #98 | ||
| 28. Trebuia sa ma loghez, sunt imbecil. Pe cand o trosneala serioasa? | |||
|
| | #99 | ||
| Păi, vorbiţi între voi, eventual puneţi şi-un announcement să ştie lumea. Aveţi trei servere hostate de CG pe care să vă alergaţi. Use them ![]()
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #100 | ||
| Deobicei cand ne strangem mai mult de 4 (ieri am fost vreo 6) pe teamspeak iese ceva de genu' ![]()
__________________ .::in.as0t::. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|