![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1002 (permalink) | ||
|
Eu o sa apar cel mai probabil candva intre cele doua. Oricum, fain event aseara... pentru prima data s-a jucat pe ambele servere (pe 2 in asteptarea unui loc pe 1). A intrat si Bossman cateva secunde pe acolo daca imi aduc bine aminte. Oh, da, vreau screenshot-uri iar replicile "Iar ati uitat sa hraniti soldatii" si "Cine a inventat tasta G" - "Cred ca femeile" au fost memorabile.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #1006 (permalink) | ||
|
count me in
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1007 (permalink) | ||
|
Daca tot nu jucam hartile custom de ce jucam pe custom maps server? Nu de alta dar ma umplu de spume cand jumatate de echipa comenteaza de harta in loc sa luam punctul vesel si cand se voteaza non stop. De asemenea, de ce unii nu vor sa invete niste rahaturi de harti simple? M-am saturat de Dustbowl ala, nu mai suport Dustbowl, dureaza foarte mult si mai mult asteptam sa inceapa decat jucam, e plin de buguri idioate etc.
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
|
A fost ok aseara, desi nu mi-au placut momentele in care se schimba brusc harta, sau alea in care unii jucatori mai ciobanashi incepeau sa injure. Incerc sa imi fac aparitia si in seara asta, sper sa ajung. 1 + 2 -> Lumea adunata aseara la pac-pac. 3. Ka-BOOM! 4. Rockstar?
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #1015 (permalink) | ||
|
are cineva vreo idee de ce mi se vede asa uneori?
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1017 (permalink) | ||
|
erm...nu
|
| | #1019 (permalink) | ||
|
doar aleatoriu,cateodata cand schimb server-ul
|
| | #1020 (permalink) | ||
|
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|