![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1101 (permalink) | ||
|
Era putina lume inca de la 19 si ceva cand am intrat prima oara; e de inteles totusi deoarece reincepea munca, facultatea, scoala etc. si lumea nu mai avea chef (stiu ca nu toata lumea e din Bucuresti deci summit-ul nu a afectat atat de multa lume dar oricum).
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #1102 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Intrasem si eu aseara putin (id: kukiweed ) si in 2fort, cand sa aduc si eu valiza in pestera (ar fi fost prima oara cand fac asta, daamit), s-a trezit unul de la cealalta echipa sa-si faca baza cu sentry, dispenser si toata gama acolo jos. ffs, pai e frumos asa?! Si bam, castiga ailalti, se termina runda, si eu raman cu valiza in brate. Urat din partea voastra... On a more serious note: a fost fun chiar si cu mai putini pe server, iar nightbox a fost de coma: ce se mai oftica el ca nu facea echipa ce voia dumnealui, si dupa aia s-a mutat la ailalti..
__________________ حركة المقاومة الاسلامية | |||
|
| | #1111 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #1114 (permalink) | ||
|
Ubersaw hmmm
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1117 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #1120 (permalink) | ||
|
nda... interesant, ceea ce nu am inteles nici din comunicatul valve nici din discutiile de pe forumul acela este daca un jucator poate primi 2 tipuri diferite de uber simultan invulnerabilitate+crits... cred//sper ca nu ![]() sunt curios cum o sa arate ustensilele spionului si cum o sa modifice sticla de la demoman
__________________ [[[[[ Weee ))))) | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|