![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1286 (permalink) | ||
| cel cu negroteiu cu robinet in cap si logo-ul source
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1288 (permalink) | ||
|
pai d-aia i se zice intro...
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1290 (permalink) | ||
| interviu cu un cocalar ![]() si,ca sa o scurtez pt tf: Quote:
|
| | #1293 (permalink) | ||
| probabil...asta si o acuta lipsa de comunicare din partea Valve
|
| | #1295 (permalink) | ||
|
ei doar au incercat apa cu degetele pt medic, si bine au facut ca a inceput lumea sa joace ca medic nu neaparat pt achivements. [pe principiu....uite ce poti sa faci cu medici]. ma rog, exista si reversul medaliei cand exista 6 medici dintre care doar 2-3 stiu ce fac. TF FTW, sper ca TF3 sa ramana la fel de fun.
__________________ | |||
|
| | #1296 (permalink) | ||
|
Au inceput cu armele si achievementurile pentru medic pentru ca era clasa cel mai putin jucata global in TF2. Trebuie sa recunoastem ca si-au facut treaba; cred ca acum medicul este printre primele clase jucate per meci.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #1297 (permalink) | ||
|
nu zic ca nu este asa, sunt multi in tf2 care se cred in cs si joaca cu sniperu sau cu heavy-ul [nu ca ar fi bune clasele astea, dar intelegeti ce vreau sa zic]. la mine era a 3-a clasa jucata, si asta doar pentru ca jucam doar cand era nevoie in echipa. inginerul parerea mea nu ar trebui pus pe lista pentru durata de viata :P
__________________ | |||
|
| | #1298 (permalink) | ||
|
am terminat si eu cu achievements-urile astea,dupa 2 seri de jucat pe servere "dedicate"...si asta doar ca mi-a placut cum suna lovitura ubersaw-ului...in plus,mi-am si facut un kill streak de peste 1k si damage 130k ![]() ps daca vrea cineva,i spun si serverul
|
| | #1300 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
asta vroiam sa intreb si eu, m-am stresat o tara dar cand am vazut ca si tu ai scris acelasi lucru m-am linistit ))e de la ei deci | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|