![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #121 (permalink) | ||
|
L-am cumpărat şi eu, îmi merge cam sacadat dar nu-s probleme, ca medic, injiner sau heavy nu am probleme că nu pot ţinti perfect. M-am perfecţionat în inginer secţia lvl 1 sneaky turrets. Să-mi daţi şi mie invite la group, nick-ul e tot ăsta..
__________________ UMP-mastery | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #133 (permalink) | ||
|
daca omori inginerul si te cloak-ezi imediat cred ca ai shanse mari sa dezactivezi tureta. asta sau omori inginerul fiind in spatele turetei apoi dezactivezi imediat fara sa o ataci. daca o ataci va face un spin si va deschide focul - e singurul mod in care o poti determina sa faca asta. si metal ai tot timpul daca ai facut si un dispenser langa.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
Abureli, se vede că n-aţi dat încă de un inginer care-şi ştie meseria, dacă baţi tureta, chiar fără metal, non-stop, el are 2 opţiuni, ori îţi dă backstab şi moare instantaneu (chestia cu rămas în viaţă după un backstab este mit, tureta se intoarce instantaneu după backstaber, în momentul în care backstabeşti pierzi şi cloack-ul şi deghizarea), ori strică tureta şi următoarea ta lovitură de cheie din cele făcute non-stop o repară şi nu obţine nimic, ba chiar a pierdut şi timpul de cloak degeaba ca să nu spun că riscă chei franceze în cap în cloaking că au o rază de acţiune destul de mare. Dacă vine mascat ca teammate direct spre turetă menţin tureta între mine şi el. Deci nu are decât 2 opţiuni: ori se sinucide ori nu face nimic. Testat ore întregi ca inginer şi garantez că alte opţiuni nu are. De regulă mă omoară şi după aceea amândoi stăm la ress numai că spre deosebire de el tureta mea îşi face în continuare treaba, ceea ce era de fapt şi ideea, tureta este mult mai importantă decât inginerul, mâncaoar tata de fetiţă rea, cum îmi răzbună ea fiecare deces. Parcă o şi aud piu, piuuuu, tratatatatata. Uite aşa mă strigă tatatata, păcat că nu avem şi noi emote-uri cu ea, pupicuri, chestii.
__________________ UMP-mastery Last edited by Laur_a; 16-10-2007 at 12:26.. | |||
|
| | #136 (permalink) | ||
|
daca nu o ataci, tureta nu se va intoarce. stiu ca am observat si eu ca stateau inerte, eu in spatele lor si ma omorau brusc cand le loveam cu cutitul.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
Da dar la primul zgomot se întoarce, ca să nu mai zic că dacă eşti în raza ei vizuală te omoară şi dacă stai nemişcat. În orice caz TOATE backstab-urile sunt răzbunate deoarece te-ai mişcat fiind flag-uit ca inamic. Tactica cu lovitul non-stop funcţionează garantat. În orice caz eu o lovesc stând în faţa ei între ea şi un dispensor, că o apăr cu trupul meu şi cu armura dispensorului de lovituri directe, dându-i timp destul să reziste unui duel.
|
| | #139 (permalink) | ||
|
Păi dacă sunt 2-3 spioni atunci şi noi 2-3 ingineri ce stăm laolaltă, sic ! Îţi garantez, mai des vezi ingineri ce lucrează grupaţi decât spioni. În orice caz şi 100 VS 1 cel care dă backstabul tot moare, ceilalţi nu au timp să incapaciteze tureta în timp util.
|
| | #140 (permalink) | ||
|
Mie-mi plac inginerii, masinariile lor imi dau free frags all the time. Cand vad ingineri grupati mi se umple sufletul de bucurie, din 8-9 sappers puse cam 3-4 se finalizeaza. Chiar daca spy e in dezavantaj cu functia de friendly fire off, e fun | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|