![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1422 (permalink) | ||
| Quote:
Si eu as vrea.. dar de unde. Daca ar exista o schita nu ar fi chiar asa greu de facut!
__________________ Racing, to the extreme Last edited by upmax; 26-06-2008 at 15:17.. | |||
|
| | #1423 (permalink) | ||
|
le-a postat cineva pe steampowered
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1424 (permalink) | ||
|
Stie cineva ce sunt aceste lucruri ? Din imagini pare un pistol pentru teamfortress 2 http://home.novint.com/reserve/pistol.php
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| | #1425 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1429 (permalink) | ||
|
Vreau sa reinstalez Win-ul asta seara si apoi il cumpar .... De curiozitate, daca il cumpar si il instalez, banuiesc ca de fapt primesc un CD-key nu? Adica il pot instala/valida de cate ori este nevoie nu?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1430 (permalink) | ||
| Daca il cumperi prin sms vei primi un cd key! Il activezi pe contul tau de steam. Dupa ce reinstalezi windowsul te loghezi cu contul respectiv. (CD KEY-ul se activeaza o singura data dupa care jocul ramane pe contul respectiv)
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| | #1431 (permalink) | ||
|
Sunt ale tale ? Daca da ,de unde le-ai luat ? Stii cat m-am chinuit sa ma uit pe monitorul ala daca scrie 'computergames.ro' . ![]() ![]() ![]() LE: o_O , scuzati , n-am vazut ca e si pagina 72 ,m-am uitat doar l-a 71 . Ma scuzati ca am pus intrebarea de sus .
__________________ "Oameni sunt mult mai caini decat cainii." - Parazitii | |||
|
| | #1437 (permalink) | ||
|
copiii de gradinita
|
| | #1438 (permalink) | ||
|
Faceti loc, faceti loc vine n00b-ul ![]() E la download jocul ... 300k/s o sa dureze ceva. Ca first-timer ce ar trebui sa stiu sau sa fac? Max si Savage v-am dat add pe steam.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1439 (permalink) | ||
|
Pai bine ai venit, ca incepator trebuie sa inveti hartile si cam cu ce se mananca toate clasele pentru ca sunt foarte diferite. De exemplu, cu scoutul inveti cel mai rapid hartile si cam ce trebuie sa faci numai ca e mai greutz de omorat lume cu el, de obicei se foloseste la capturat valize si luat puncte ca se misca foarte repede.
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #1440 (permalink) | ||
|
cel mai usor, pentru un noob, e soldatul
__________________ "Anthrax... *sniff* ...Alright! Doesn't go with my Cola but fuck." Robin Williams on Keith Richards | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|