![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1444 (permalink) | ||
|
ce recomandari dom'le...bine ca nu ziceti sa bage noclip si sa exploreze degeaba joci scout,harta o inveti de-a lungu timpului,nu fugind rapid pe ea,trebuie sa joci serios,sa vezi care-s zonele critice etc.
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1446 (permalink) | ||
| clar...o sa vad cum trece un scout pe dustbowl prin toate locurile alea stramte daca celelalte clase se plimba in cerc
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1448 (permalink) | ||
|
pentru asa ceva ajung si filmuletele introductive ce apar cand intri pe o anumita harta...in plus,alea iti si arata ce ai de facut
|
| | #1450 (permalink) | ||
|
multiplay.co.uk
|
| | #1452 (permalink) | ||
|
no thanks,prefer teren international
|
| | #1455 (permalink) | ||
|
Mai ce sa zic, e destul de fan, dar uneori define foarte stresant. Am jucat cu Soldier, Sniper si Engineer. Cel mai Fun mi s-a parut cu Soldier, imi aduce aminte de Q3. Cel mai challenging cu engineer dar si cel mai , rewarding, ai o satisfactie orgasmica cand prinzi 3-4 insi intr-un colt si cad secerati de tureta ![]() Iar el mai usor (pentru mine) mi s-a parut cu sniperul. Acum intrebare intrbatoare: cum naiba fac upgraduri la iteme/arme? Am citit asa nitel pe net si am inteles ca de fapt nu ar merge upgradurile decat la Medic. Adevarat?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1457 (permalink) | ||
|
Se pare ca noile sunete pentru Heavy si sniper au fost descoperite.. (Leaked Content) http://forums.steampowered.com/forum...d.php?t=698301
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| | #1460 (permalink) | ||
|
Team Fortress 2 se transforma intr-un MMORPG.. wtf? Quote:
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|