![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1465 (permalink) | ||
|
Ma seaca Pyro cu arma de lvl mare ... iar un Pyro cu UberCharge face MACEL. Tot nu m-am prins cum naiba deblochez armele de alt nivel pt PYRO si Medic ... plus ca le vad ca sunt de lvl 10 ... cum naiba le faci de lvl 10? UpMAX nu reusesc deloc sa te adaug la friendlist in Steam.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 01-07-2008 at 22:45.. | |||
|
| | #1467 (permalink) | ||
| Quote:
http://img56.imageshack.us/img56/4504/heavyja7.jpg Mail-ul a fost trimis de un amic si e cat se poate de real.. a incercat sa posteze pe steamforums si a primit ban.. eu zic ca heavy e next ---- Intre timp a aparut oficial pe blogul lor.. mentionand de mail-ul de mai sus ![]() HEAVY IS NEXT! http://www.teamfortress.com/
__________________ Racing, to the extreme Last edited by upmax; 02-07-2008 at 10:00.. | |||
|
| | #1471 (permalink) | ||
| Shade adica orice incepator ??? cum adica expert in heavy ? Este clar ca pentru orice clasa trebuie sa aplici niste metode, dar o data ajuns la metodele respective restul devine mai mult sau mai putin repetitie . Singurul fun apare in momentul cand situatiile sunt mai deosebite si ai o contributie majora in rezolvarea lor Sunt foarte tari Achiv-urile alea de spy . aproape ca vreau sa fie oficiale . hmmm | |||
|
| | #1472 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
pai fix ceea ce scrie pe blog face un heavy sa fie bun si chiar e greu sa fi un heavy bun din experienta zic ... sau dupa vreo 15 ore de jucat cu el tot soldieru ramane clasa mea favorita, cred ca va fi ultimu sau penultimul pe lista de update | ||
|
| | #1473 (permalink) | ||
| Quote:
Meh, poate nu s-a inteles ce-am vrut eu de fapt. Bineinteles ca nu vroiam sa vina cineva sa-mi insire aici nu stiu cate randuri despre cum sa joci cu heavy-ul eficient, cum a facut max cu spy-ul. Era o nuantare, mai subtila, a faptului ca pe mine unul nu prea ma incanta faptul ca heavy-ul este urmatorul pe lista de update-uri. Preferam sa fie ultimul sau penultimul. Got it ?
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| | #1476 (permalink) | ||
|
Voi ce configuratie de taste folositi? Cele default sau altele? Ma interesa sa invat nitel sa joc si cu Spy care momentan mi se pare cel mai greu.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1480 (permalink) | ||
|
Ce e si mai nasol acum e ca e mai greu sa faci hit&run cu spy-ul pentru ca nu iti mai poti da cloak instant dupa ce ai omorat pe cineva.. stupid valve..
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|