![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1481 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
not stupid, ala era bug... cand iti dai cloak fara sa omori pe nimeni te faceai/faci instant? NU atuncea de ce cand omori pe cineva sa te faci instant?? acuma trebuie sa ai grija sa fi ultimul, nu mai poti omora pe cineva in mijlocul echipei adverse si sa scapi cu viata ![]() asa pot sa zic si eu jucator de soldier WTF nu mai pot da rachete in picioarele mele si sa omor inamici ... stupid valve!!!! whyy cu toate ca lau nerfuit pe soldier mi se pare normal sa ai grija unde tragi nu ca bou | ||
|
| | #1482 (permalink) | ||
| Quote:
Si da.. daca nu omori pe nimeni, dai cloak.. merge perfect.. (watch my clip - realizat inainte de update) Quote:
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| | #1483 (permalink) | ||
|
E un cool-down timer la fel ca si timpul dintre un air burst si flame la pyro si mi se pare normal sa existe; nu uita ca trebuie sa omori tintele cheie cu spionul, nu neaparat jumatate de echipa, iar asta inseamna uneori sacrificiu: intri cloaked in mijlocul echipei adverse, omori medicul cu uber si daca poti iesi ok, daca nu, nu. Altfel iei oamenii la rand din spate in fata si te rogi sa nu observe si sa fie concentrati pe cei ce trag in ei. Da, e urat pentru un spion de cariera insa asta este, trebuie sa va adaptati.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #1488 (permalink) | ||
| http://img.4chan.org/b/src/1215605143575.jpg tf2 matrix style -------------------- Editare ulterioară -------------------- and another one http://img.4chan.org/b/src/1215610929540.jpg
__________________ TF2 P(ana)L(a)M(oarte) Last edited by cartus; 09-07-2008 at 18:00. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1489 (permalink) | ||
| Quote:
Daca te referi la Orange Box ,oferta numai exista . Quote:
Linkurile nu merg . Mai bine alegeai imageshack (cauta pe google ,sa nu fac reclama) decat "4chan" .
__________________ "Oameni sunt mult mai caini decat cainii." - Parazitii | |||
|
| | #1490 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | http://img293.imageshack.us/img293/1...ort0000kq8.jpg cum fac sa mi se vada apa normal ? :| ... acu am vazut ca orice pun la water detail tot asa imi arata folosesc driveru 175.19 | ||
|
| | #1492 (permalink) | ||
| http://img241.imageshack.us/my.php?i...5143575oy7.jpg http://img520.imageshack.us/my.php?i...0929540he1.jpg
__________________ TF2 P(ana)L(a)M(oarte) | |||
|
| | #1494 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1496 (permalink) | ||
|
In Photoshop? Sau ai prins momentul?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1498 (permalink) | ||
|
Din tot threadul asta chiar nu mai joaca nimeni ? Sa mai adaug si eu niste ID-uri la steam.
|
| | #1499 (permalink) | ||
|
ce nickname ai tu ,,the crusher'' la steam? ca vreau sa te bag la mine in lista ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Aaaa... acuma am vazut ca ai steam id page acolo Te-am adaugat la mine in lista Sa imi dai accept
__________________ De atata jucat pe calculator o sa mi se faca ochii cat cepele dar nu conteaza imi iau altii!!! Si de la atata tasta o sa mi se toceasca degetele!!!Dar Totusi traiesc viata din plin!!! Last edited by aK47; 11-07-2008 at 14:47. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1500 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Steam config directory: d:\games\steamapps\gaga_m\team fortress 2\platform\config Convar r_rootlod has conflicting FCVAR_CHEAT flags (child: FCVAR_CHEAT, parent: no FCVAR_CHEAT, parent wins) Convar r_eyeglintlodpixels has conflicting FCVAR_CHEAT flags (child: FCVAR_CHEAT, parent: no FCVAR_CHEAT, parent wins) Convar r_skin has conflicting FCVAR_CHEAT flags (child: no FCVAR_CHEAT, parent: FCVAR_CHEAT, parent wins) Convar mat_softwareskin has conflicting FCVAR_CHEAT flags (child: no FCVAR_CHEAT, parent: FCVAR_CHEAT, parent wins) Unknown command "sv_backspeed" asta imi arata cand intru in joc ConVarRef hud_quickinfo doesn't point to an existing ConVar ConVarRef topcolor doesn't point to an existing ConVar ConVarRef bottomcolor doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_himodels doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_playermodel doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_crosshairusealpha doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_crosshair_red doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_crosshair_green doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_crosshair_blue doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_crosshair_scale doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_crosshair_file doesn't point to an existing ConVar --- Missing Vgui material vgui/crosshair_bg ConVarRef cl_crosshairscale doesn't point to an existing ConVar ConVarRef hud_quickinfo doesn't point to an existing ConVar ConVarRef doesn't point to an existing ConVar ConVarRef hud_quickinfo doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_himodels doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_crosshairusealpha doesn't point to an existing ConVar exec: couldn't exec userconfig.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Unknown command "cl_crosshairscale" ConVarRef hud_quickinfo doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_himodels doesn't point to an existing ConVar ConVarRef cl_crosshairusealpha doesn't point to an existing ConVar exec: couldn't exec userconfig.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Unknown command "cl_crosshairscale" asta imi arata cand vreau sa schimb la water detail :| nu fol config ... cam tot mi pe default @TheCrusher : e8400 8800gt 2Gb ... daca bag in consola mat_queue_mode 2 numi scade sub 100 fps da imi iese din joc dupa cateva minute :| ps : se pot reseta statsurile ? ca am intrat sa farmuiesc achievements cu pyro si am omorat cam multi Last edited by robitii; 11-07-2008 at 15:19. Reason: am editat pt ps | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|