![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1522 (permalink) | ||
|
ce clasa va place mai mult? http://img356.imageshack.us/my.php?i...3307768qo8.jpg
__________________ TF2 P(ana)L(a)M(oarte) | |||
|
| | #1525 (permalink) | ||
|
Imi place Medic , Spy , si Negresa (Demo)-------------------- Editare ulterioară -------------------- Si Soldier seamana cu o fata de la mine din clasa ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Astea cred ca sunt sotiile Last edited by aK47; 17-07-2008 at 17:52.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1529 (permalink) | ||
|
the scout is a spy...in sfarsit
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1530 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The beatings will continue until morale improves. | |||
|
| | #1531 (permalink) | ||
| Players killing themselves will now give a kill credit to the last enemy who damaged them mda.. trebuia sa vina si asta... dar mi se pare mie sau nu au rezolvat "problema" cu pyro si focu prin pereti?
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #1537 (permalink) | ||
|
Am observat ca s-a mai dus nebunia cu 6-7-8 pyros per team, acum ca scot si bonusul asta de hp mai scapam de alti cativa, ce sa zic, spionii fara bonus si foarte inflamabili saluta initiativa Valve. Deja ma seca sa ocolesc 7 dusmani in cloak si sa apara un ratacit cu masca pe figura care sa ma aprinda doar ca s-a ciocnit accidental de moa.
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #1538 (permalink) | ||
|
jucati si voi pe servere cu limita de clasa...unde joc eu s-a pus limita de 3 pyro inca din prima zi(server de 24 de oameni)
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1540 (permalink) | ||
|
Faza naspa e ca limita aia nu e doar pt. pyro ci pt. toate clasele. Daca este pusa pt. 2 sniperi max. si eu vreau sa joc sniper trebuie sa ma reprofilez caz in care am sansa destul de mare sa pic pe alta limita. Personal nu agreez astfel de "conditii", daca BLU vor sa fie toti pyro care e problema ?
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|