![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1541 (permalink) | ||
|
Problema e ca dezechilibreaza jocul total si serverul poate pierde jucatori. In rest, nicio alta problema pentru ca oricum daca cealalta echipa joaca inteligent si voi sunteti o singura clasa vor matura cu voi pe jos.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #1542 (permalink) | ||
|
Imi aduc aminte ca acum ceva vreme am intrat pe un server si la fiecare noua runda absolut toata echipa juca ca o singura clasa ... toti scouts, toti heavy etc ... nu vreti sa stiti ce a iesit cand a jucat toata lumea spy
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1544 (permalink) | ||
|
daca isi bate joc un pyro de tine atunci isi bate joc orice clasa...
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1546 (permalink) | ||
|
nu ma mai repet,cauta singur
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1548 (permalink) | ||
| Quote:
Da, era greu cu ei cand aveau +50 HP insa acum e mai mult decat OK.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #1549 (permalink) | ||
|
burnerul clasic cu "scutul" care impinge opreste de 100 de ori mai bine un uber. defapt e atat de caraghios cand vezi un heavy/demo.. cu uber venind spre tine IAR si IAR si IAR
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #1552 (permalink) | ||
|
pai ce ziceam...am prins zilele trecute un aflux de medici cu pyros pe fort(eu fiind cu heavy)...direct big pharma la unu din echipa
|
| | #1553 (permalink) | ||
| Quote:
. iar chestia cu 2 rachete.. cam ala e principiul scutului aluia nu? sa nu ia rachete :P
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #1554 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
pai asta ziceam mai sus, dar intr-un limbaj mai ciudat ![]() uberu in majoritatea timpului numai pentru pyro ii... si numai cu uber poate sa faca ceva scutul ala...mda (daca se pricepe cu scutu bagi shotgonu si pedalezi in spate) scote shotgunu (bagi rocketu si ii dai in fata) pyro il consider mai noob class decat heavy si mult mai useless... mai ales in jocurile organizate | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|