![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #142 (permalink) | ||
|
Păi contra noobi orice e free frags, unul singur are timp să radă toate sapperele, doar o lovitură e nevoie, darămite dacă încep să învârtă toţi cheile. 2 Ingineri ce folosesc tactica mea nu pot fi scoşi din joc decât de cel puţin 3 spy laolaltă, şanse minime pentru cei 3 să supravieţuiască atâta timp în grup, ca să pună la cale un atac concentrat, cea mai mică greşeală a unuia pe drum sau la planificare înseamnă fail mission.
__________________ UMP-mastery | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
E f dragutz jocul in ce priveste grafica, caracterele, problema e cu hartile. Pe lazy_town 6 la 6 am jucat o ora fara ca cineva sa marcheze un punct. N-a fost singura, am mai bagat pe inca una - nu imi aduc aminte numele, insa acelasi deznodamant. Online e altfel? O sa moara rapid, cel putin la noi. | |||
|
| | #146 (permalink) | ||
| Quote:
Nervoz: newsflash: nu exista boti in tf2. | |||
|
| | #149 (permalink) | ||
| nu cred ca exista vreo harta pe care sa nu se poate puncta. si nici nu cred ca exista doua echipe perfect echilibrate, formate din oameni, care sa joace pe o harta perfect simetrica.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #151 (permalink) | ||
|
De regula atunci cand joci online [servere din afara] nu va fi niciodata balansat din cauza ca sunt o gramada de persoane care habar nu au ce trebuie sa faca, sau stiu ce au de facut dar se tin de aiureli [campat inutil etc.. ].
__________________ i`m a very neat monster | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
| Quote:
asta ar fi una din cele 5920 de metode posibile .
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
|
am vazut ieri o echipa care functiona genial. in atac aveau un trio Heavy - Doctor - Doctor, astfel incat ultimul doctor era mai tot timpul in afara focului si in schimb il tinea in viata pe cel care-l heal-uia direct pe Heavy. nu cred totusi ca primea puncte pentru assist. tipii dominau toata harta, n-aveau nici o problema. am incercat sa ma strecor prin spatele lui ca Spy, dar n-am avut nici o shansa, tragea in tot ce misca suspect in jurul lui.
|
| | #157 (permalink) | ||
|
da, dar chestia merge cand echipa comunica prin voce si cunoaste cat de cat mecanica jocului. am vazut tot felul de aiuriti jucand ca heavy si uitand complet ca trebuie sa aiba grija de medicul lor .a inteles careva cum sta treaba exact cu Critical Hits? highlight-ul ala de deasupra "victimelor" anunta ca urmatoarea lovitura e letala?
|
| | #160 (permalink) | ||
|
OMG, jocul asta e incredibil. Dupa ce initial am avut indoieli sa-l cumpar, crezand ca e o gluma de joc, de 3 zile joc non-stop. Un gameplay superb, de neegalat.
| |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|