Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Notices

Thread Introduction
Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2

Servers:
  • TF2 #1 - tf2.pgl.ro - CP maps only / 24 players
  • TF2 #2 - tf2.pgl.ro:27016 - CTF & Payload Maps only / 24 players
  • TF2 #3 - tf2.pgl.ro:27017 - Arena Maps only / 24 players

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-10-2007, 14:13   #141 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

FF ON e criminal in TF2, ce bine ca l-au scos.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2007, 14:16   #142 (permalink)
Registered User

Laur_a's Avatar

Păi contra noobi orice e free frags, unul singur are timp să radă toate sapperele, doar o lovitură e nevoie, darămite dacă încep să învârtă toţi cheile. 2 Ingineri ce folosesc tactica mea nu pot fi scoşi din joc decât de cel puţin 3 spy laolaltă, şanse minime pentru cei 3 să supravieţuiască atâta timp în grup, ca să pună la cale un atac concentrat, cea mai mică greşeală a unuia pe drum sau la planificare înseamnă fail mission.

Laur_a is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2007, 14:45   #143 (permalink)
Registered User

Ikeaboy's Avatar

E f dragutz jocul in ce priveste grafica, caracterele, problema e cu hartile. Pe lazy_town 6 la 6 am jucat o ora fara ca cineva sa marcheze un punct. N-a fost singura, am mai bagat pe inca una - nu imi aduc aminte numele, insa acelasi deznodamant.

Online e altfel?

O sa moara rapid, cel putin la noi.

Ikeaboy is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2007, 14:56   #144 (permalink)
Registered User

Laur_a's Avatar

Oio şi încă cum. Cam din 10 meciuri doar 1 se încheie fără capturi. De regulă ori când toţi sunt varză, ori toţi experţi, atunci meciurile expiră aiurea.

În rest veriga slabă ori dezechilibrul claselor întotdeauna hotărăşte meciul.

Old 16-10-2007, 14:57   #145 (permalink)
: anima libera :

Nervoz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ikeaboy View Post
Online e altfel?
adica tu ai jucat cu botzi or smth si spui ca nu ai reusit sa markezi? lol?

lazytown-u mi se pare cea mai naspa harta. numai de snipere si eventual niste spy..

Nervoz is offline    Send Message via Google Talk to Nervoz Reply With Quote
Old 16-10-2007, 15:13   #146 (permalink)
Registered User

Ikeaboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Laur_a View Post
Oio şi încă cum. Cam din 10 meciuri doar 1 se încheie fără capturi. De regulă ori când toţi sunt varză, ori toţi experţi, atunci meciurile expiră aiurea.

În rest veriga slabă ori dezechilibrul claselor întotdeauna hotărăşte meciul.
Nu suntem nici varza nici experti. Daca in conditiile in care fiecare echipa e balansata corect, si toata lumea stie cum merge treaba, nimeni nu inscrie vreun punct, e o buleala clar in harta respectiva/modul de joc.

Nervoz: newsflash: nu exista boti in tf2.

Old 16-10-2007, 15:20   #147 (permalink)

Nervoz's Avatar

atunci la ce teai referit cand ai intrebat daca "online e altfel?"

Old 16-10-2007, 15:42   #148 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Poate omu joaca pe hamachi & shit cu amicii in bloc. Poate fi amuzant cateva zile dar parca mai marfa e sa te bagi online cu cativa amici romani si sa tai de zor nemti

fiberspeeder is online now    Reply With Quote
Old 16-10-2007, 16:20   #149 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Nu suntem nici varza nici experti. Daca in conditiile in care fiecare echipa e balansata corect, si toata lumea stie cum merge treaba, nimeni nu inscrie vreun punct, e o buleala clar in harta respectiva/modul de joc.
nu cred ca exista vreo harta pe care sa nu se poate puncta. si nici nu cred ca exista doua echipe perfect echilibrate, formate din oameni, care sa joace pe o harta perfect simetrica.

Old 16-10-2007, 16:45   #150 (permalink)
Registered User

Ikeaboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nervoz View Post
atunci la ce teai referit cand ai intrebat daca "online e altfel?"
LAN

Quote:
nu cred ca exista vreo harta pe care sa nu se poate puncta. si nici nu cred ca exista doua echipe perfect echilibrate, formate din oameni, care sa joace pe o harta perfect simetrica.
N-am zis ca e imposibil. Am jucat 6 la 6 la firma, pe harta de care ziceam, fara ca nici o echipa sa marcheze un punct, o ora, si ieri si azi. Daca lumea isi face treaba, e foarte foarte greu de avansat. Poate sa confirme si 42, cred ca l-am vazut logat.

Old 16-10-2007, 17:02   #151 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

De regula atunci cand joci online [servere din afara] nu va fi niciodata balansat din cauza ca sunt o gramada de persoane care habar nu au ce trebuie sa faca, sau stiu ce au de facut dar se tin de aiureli [campat inutil etc.. ].

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2007, 18:05   #152 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
LAN

N-am zis ca e imposibil. Am jucat 6 la 6 la firma, pe harta de care ziceam, fara ca nici o echipa sa marcheze un punct, o ora, si ieri si azi. Daca lumea isi face treaba, e foarte foarte greu de avansat. Poate sa confirme si 42, cred ca l-am vazut logat.
e foarte clar ca cineva nu isi face treaba. daca echipa adversa se apara foarte bine, atunci trebuie investit in niste spies + scouts + heavies. pastrezi la checkpoint (sau briefcase) un inginer cu un pyro si trimiti restul echipei la atac. un spy sta cartitza in baza inamica pana cand heavy-ul ataca (neaparat dublat cu un medic), in haosul creat spy-ul dezactiveaza turere si dispensere iar scout-ul captureaza.
asta ar fi una din cele 5920 de metode posibile .

Old 16-10-2007, 20:31   #153 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

De obicei se intampla asta cand unii tin cu dintii de clasa lor si nu schimba pe ce necesita jocul: Ex: 5 ingineri/team in joc de 7vs7 = love 2 ore

fiberspeeder is online now    Reply With Quote
Old 17-10-2007, 13:36   #154 (permalink)
Registered User

Laur_a's Avatar

Un cuplu Heavy-Doctor şi inginerii aia n-au decât să-şi mute catrafusele în altă parte. Eu când aud Gatling Gun-ul dacă sunt singur îmi arunc mai bine singur în aer echipamentul şi mă repliez în zone mai populate.

Old 17-10-2007, 14:38   #155 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

am vazut ieri o echipa care functiona genial. in atac aveau un trio Heavy - Doctor - Doctor, astfel incat ultimul doctor era mai tot timpul in afara focului si in schimb il tinea in viata pe cel care-l heal-uia direct pe Heavy. nu cred totusi ca primea puncte pentru assist.
tipii dominau toata harta, n-aveau nici o problema. am incercat sa ma strecor prin spatele lui ca Spy, dar n-am avut nici o shansa, tragea in tot ce misca suspect in jurul lui.

Old 17-10-2007, 14:59   #156 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

pai asa am jucat si eu: heavy doctor doctor. Eu eram ba heavy ba al doilea doctor si rupeam tot.

pmk is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2007, 15:46   #157 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

da, dar chestia merge cand echipa comunica prin voce si cunoaste cat de cat mecanica jocului. am vazut tot felul de aiuriti jucand ca heavy si uitand complet ca trebuie sa aiba grija de medicul lor .

a inteles careva cum sta treaba exact cu Critical Hits? highlight-ul ala de deasupra "victimelor" anunta ca urmatoarea lovitura e letala?

Old 17-10-2007, 18:03   #158 (permalink)

Nervoz's Avatar

cand apare Critical Hit lovitura respectiva e criticalala nu urmatoarea

Old 17-10-2007, 18:40   #159 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

IMHO Pyro cu cel puţin un medic în spate e zeul lor, mai ales că omul e super-bun la găsit spioni, chiar şi camuflaţi

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2007, 20:04   #160 (permalink)
Nick anterior: CrissXman

CrissX's Avatar

OMG, jocul asta e incredibil. Dupa ce initial am avut indoieli sa-l cumpar, crezand ca e o gluma de joc, de 3 zile joc non-stop. Un gameplay superb, de neegalat.

CrissX is offline    Send Message via Xfire to CrissX Reply With Quote
Advertisment
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Thread Tools

Posting Rules