![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1704 (permalink) | ||
|
nu cred ca e de la vista atata timp cat sunt atat de multi utilizatori "Windows Vista - 267,915 -15.08 %" din jucatorii pe steam. http://www.steampowered.com/status/survey.html e de la calculatoare prost configurate, incompatibilitati si cele mai des intalnite.. buguri ![]() treaba cu texturile colorate se rezolva cu mat_specular 0 (dar reduce si din calitate).
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #1705 (permalink) | ||
|
Un prieten vrea sa-si cumpere si el TF2 dar nu stie daca o sa-i mearga pe calculatorul lui. Are un proc de 1,3 Ghz, cu 1,5 Gb rami, si o placa video de 256 ram, binenteles la fel de veche ca pc-ul. La min req cere 1,7 proc, dar are cineva mai jos deatata si poate juca pe low ?
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| | #1708 (permalink) | ||
| Quote:
eu am 2,1 Ghz Dual, video 128 DDR3, si 1GB Ram si il tin la rezolutie de 840x525 (jumatate din rezolutia nativa a monitorului meu ca sa nu interpoleze...si apropo se vede f bine). iar ca sa am fps ca lumea am dat totul low si AA8x din NVcontrolpanel, am lasat insa motion blur (fara el nu mai e misto) sunt f multumit pot sa spun :P
__________________ "Love is nothing more than wanting someone else to want you" | |||
|
| | #1709 (permalink) | ||
|
Engine-ul Source este un mare consumator de cicluri CPU si nu atat de ahtiat dupa placa video, de aceea cei cu procesoare mai slabe insa cu placi puternice obtineti aceleasi performante ca cei cu placi video mai slabe si procesoare puternice. Cat despre viteza, nu inteleg cum nu aveti frame rate-uri bune cand eu cu un Core2Duo T7200 la 2Ghz, 2GB RAM si un Ati Mobility X1400 imi permit sa-l tin in 1280x800 cu totul la mediu si sa am in jur de 40 frames per second? Ca alternativa, treceti din modul DirectX 9.0c in cel 8.1 pentru un spor de performanta fara a renunta la rezolutie.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #1711 (permalink) | ||
| Quote:
Il am trecut pe 8.1 + triple buffering din atitrailtools si vsync in joc ( am vazut ca se misca mult mai fluent asa...am gasit pe steam tweakul) Cu toate astea am in camera de respawn(plina cu coechipieri 40-60fps) iar in battlements scade pana la 12 (pe un server odata am avut 1 fps -8 timp de 20 sec cand eram in fata spawnului inamic pe badwater) Ce ar trebui sa fac? | |||
|
| | #1713 (permalink) | ||
| Stii ca in mare masura in toate jocurile bazate pe Source nu prea conteaza nici ping-ul (datorita sistemului ciudat de predictie si detectare a hit-ului) si nici FPS-urile? Ma rog, acum, da, probabil ca se misca mai fluent cu 60-70 fps insa eu as fi mai deranjat sa-l joc intr-o rezolutie care nu e nativa monitorului meu (pana la urma sunt pe notebook si e groaza sa joci ceva sub 1280x800).
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #1714 (permalink) | ||
|
Multumesc de feedback, probabil ca o sa-l cumpere si el. Btw, pentru cei care nu au vazut inca (desi ma indoiesc) http://www.vimeo.com/927749 Wicked sick.
__________________ "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum" | |||
|
| | #1720 (permalink) | ||
|
Soldati Adunare pe serverul SSMP Astazi la ora 21.00 TF2 are nevoie de voi
__________________ TF2 P(ana)L(a)M(oarte) | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|