![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1724 (permalink) | ||
|
85.234.148.166:27015 poate azi binevoieste cineva sa intre sa mai facem un tf2 . ieri cam toti au fost ocupati aceeasi ora anuntati printre prieteni chiar daca nu intrati voi de dragul vremurilor frumoase cand era full si el si serverele cg.ro
__________________ TF2 P(ana)L(a)M(oarte) | |||
|
| | #1730 (permalink) | ||
|
Cwirpc, Snipa Primoz si legiceeu stiu engleza, garantez eu pentru ei Restul (erau vreo doi straini azi din putinul timp pe care l-am petrecut pe server) nu stiu ce stiau sau nu, insa din cate stiu nu s-a zis niciodata ca serverele CG sunt RO only.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #1739 (permalink) | ||
|
Eu nu mi-as face griji.
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1740 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
m-am regandit si cred ca o sa imi iau doar tf2 pentru ca nu am bani de restu si nici nu cred ca o sa am timp sa le iau pe resut. Asa ca o sa iau tf2. Insa iata care e problema: eu nu am card de credit international. Asa ca daca cineva este dispus sa imi cumpere jocu si sa mi-l trimita ca gift va rog sa imi trimite-ti un pm. Voi face plata in contul bancar inainte de a primi jocu. Daca se poate as dori pe cineva cu vechime pe forum sa nu imi iau teapa. | ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|