![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1748 (permalink) | ||
|
Men...grozavi sunteti. Cand m-am oferit eu sa postez event-uri,la scurt timp dupa ce s-au oprit initial,nimeni n-a spus nimic...
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Nikon SB-600 Cumpar caseta de bijuterii | |||
|
| | #1750 (permalink) | ||
|
Păi hotărâți și voi între voi care să pună announcement-urile. Cel care are cel mai mult timp la dispoziție de preferat. Nu cred că are cineva preferință pt. o persoană anume. Asta privitor la ce a spus Dad Savage. În această seară este event la ora 22:00 sau mai devreme din cauza serviciului/școlii ?
__________________ Parental advisory: Explicit skills | |||
|
| | #1755 (permalink) | ||
|
According to Level - Games, Hardware & Lifestyle : "VP-ul de marketing de la Valve, Doug Lombardi anunţă fanii Team Fortress 2 că nu vor avea parte de nici un update pentru joc până în 2009. "Well, it won't be this year. But we're going to keep evolving TF2. Once Left 4 Dead wraps, you'll hear us clamoring more about the next TF2 update." Aşadar, până nu se încheie socotelile cu Left 4 Dead, no updates people. De când s-a lansat anul trecut şi până acum, Valve a "aprovizionat" fanii TF2 ce deţin versiunea de PC a jocului, cu o mulţime de update-uri. Update-urile au adus mod-uri şi hărţi noi, achievements specifice fiecărei clase în parte şi o grămadă de unlockables pentru clasele Medic, Pyro şi Havy. Producătorii au promis că până la urmă toate cele nouă clase din joc vor fi "updated with new weaponry".
__________________ TF2 P(ana)L(a)M(oarte) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|