![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Team Fortress 2 Romania Steam Community Group | Team Fortress 2 Romania Events | Team Fortress 2 Class Guide | Team Fortress 2 Review | Cumpără Team Fortress 2 Servers:
|
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #161 (permalink) | ||
|
Aşa ziceam şi io că aruncai 800.000 de lei aiurea că-mi merge aiurea la înghesuială că nu pot ţinti nimic şi ce să vezi, înafară de sniper şi scout restul nu au treabă cu acurateţea ţintirii. Tot din postura de inginer vă mai zic că un demo ce-ţi aruncă vreo 6 stiky lângă turetă înseamnă iar adios. Trebuie neapărat explodate cum pică, călcând pe ele să nu se adune mai multe că dacă explodează toate e grav. Ca gameplay îmi place că nimeni nu e god în jocul ăsta, adică dacă te-a supărat unu, sau se dă prea mare n-ai decât să te faci spy şi să te răcoreşti. În sfârşit un FPS în care fiu-miu face fraguri, la început se speria de fiecare dată când un spy îi lua gâtu' da' acum s-a călit.
__________________ UMP-mastery Last edited by Laur_a; 18-10-2007 at 09:06.. | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
pai nu poti sa cumperi contul de steam, ci numai sa ti-l faci pentru ca e gratuit. va trebui insa sa cumperi Orange Box cu un credit card, iar asta poti sa o faci dupa ce ti-ai facut contul de Steam (din browserul Steamului). ontopic - probabil ca jucind cu unii cu care te poti intelege, jocul e fun, insa eu am jucat pe diferite servere d'afara si e aiurea rau de tot. ori nimeresti intr-o echipa care spulbera tot, ori ti-o iei "la greu". prefer multi-ul de CoD4 (care in team deathmatch e fff misto) sau cel de UT3.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #169 (permalink) | ||
|
un pic mai sus scrie: Thread Introduction Team Fortress 2 Romania Steam Community Group Team Fortress 2 Romania Events Server adress: tf.computergames.ro Teamspeak: 85.190.2.162
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
cei mai noi, nu uitatzi de http://steamcommunity.com/groups/tf2ro Ps. Facem un event duminica seara?
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
|
fiberspeeder: TeamFortress2 Weekend Marathon! Today @ 08:00pm 86.35.2.219 Sambata si Duminica @ 8pm organizam un maraton de weekend. Toti cei care se cred "mean killing machine" si nu numai, sunt invitati. Maratonul este deschis de la 8pm pana la ultimul client. Se va desfasura si Sambata si Duminica la orele stabilite. Ps. Avem si un canal de TeamSpeak pentru cei mai vorbareti. Ip: 85.190.2.162 Good Luck & Have Fun! Event link: http://steamcommunity.com/groups/tf2...64544130194382
|
| | #180 (permalink) | ||
|
cu on -------------------- Editare ulterioară -------------------- A fost foarte fun.. cel putin pentru mine, care am reusit sa fac 43 de puncte si 15000 de heal-points cu medicul cu o singura viata )
__________________ i`m a very neat monster Last edited by dod0; 21-10-2007 at 22:45.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|