Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-02-2008, 11:58   #1 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Post CP - Badlands

Având în vedere că thread-ul cu discuţii generale devine cam aglomerat, am considerat că ar fi o idee mai bună să avem un thread separat pentru fiecare hartă importantă.

Şi cum Badlands de abia a fost lansată, ea deschide balul.

Pentru cei care n-au apucat s-o testeze încă, am ataşat şi layout-ul general, ca să vedeţi în mare despre ce e vorba.

Personal nu pot să zic că mi-a făcut o primă impresie foarte bună, fiind un pic cam neintuitivă în privinţa navigării (mai ales dacă o compar cu Science de exempu).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CP_Badlands.jpg
Views:	98
Size:	233.2 KB
ID:	309670  

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2008, 12:07   #2 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

am prins ieri niste meciuri foarte intense pe Badlands. si mi-a placut ca am pierdut in ultima clipa, cand mai aveam un CP de cucerit. a fost o slabiciune a echipei care a intors meciul 180 grade - pe alte harti chestia asta functioneaza mai greu.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2008, 12:08   #3 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Harta PARE complicata la prima vedere dar de fapt este extrem de simpla. O poti lua numai prin case sa ajungi la CP sau poti sa mergi pe afara. Punctele 2 si 4 sunt cocotate pe cate un deal cu drumul in spirala, am alergat aseara de mi-a venit rau, cand sa pui piciorul sus surpriza, sticky bombs sau sentry in cladirea de alaturi, foarte greu de luat cand e team balance, sau foarte usor cu 2-3 soldieri cu rocket jump.

CP din mijloc insa face toti banii, este in camp deschis si prevad o snipereala/ciomageala serioasa acolo.

Nu mi-a placut ca ultimele puncte se iau instant, nici nu ai timp sa tragi o racheta.

Harta este gen "in oglinda", deci daca-ti inveti jumatatea stii ce-i si-n partea cealalta.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2008, 20:46   #4 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Harta are buguri, deja pe 2 servere din 4 cu badlands gasesc cate un idiot sinistru care-si pune turela sub pamant.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 22:17   #5 (permalink)
Registered User

eXperienta's Avatar

Imi place harta asta,chiar daca este cam mare .Cel mai mult imi place sub pod la CP-ul din mijloc ,ma ascund sub pod cu-n scout si cand vad pe unu' ma duc pe el cu bata de baseball (o iubesc ca este foarte rapida).

Am vazut ca pe unele servere echipele folosesc o tactica :Vreo 2 scouti se duc la D ,alti 2scouti se duc la E ,iar toata batalia se provoaca pe C.Daca echipa noastra cucereste C,atunci cei doi scouti actioneaza si captureaza foarte repede D-ul ,atunci toti inamicii se duc pe D sa apare(dar cand ajung e prea tarziu ,si se duc ca oile sa cucereasca inapoi) ,dar nu au timp ca ceilalti 2 scouti actioneaza pe E(in cazul in care nu sunt turete) si sfarseste cu un final fericit

eXperienta is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2009, 19:03   #6 (permalink)
Registered User

este foarte buna in competitii

Nightbox is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Thread Tools

Posting Rules