![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Având în vedere că thread-ul cu discuţii generale devine cam aglomerat, am considerat că ar fi o idee mai bună să avem un thread separat pentru fiecare hartă importantă. Şi cum Badlands de abia a fost lansată, ea deschide balul. Pentru cei care n-au apucat s-o testeze încă, am ataşat şi layout-ul general, ca să vedeţi în mare despre ce e vorba. Personal nu pot să zic că mi-a făcut o primă impresie foarte bună, fiind un pic cam neintuitivă în privinţa navigării (mai ales dacă o compar cu Science de exempu).
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
am prins ieri niste meciuri foarte intense pe Badlands. si mi-a placut ca am pierdut in ultima clipa, cand mai aveam un CP de cucerit. a fost o slabiciune a echipei care a intors meciul 180 grade - pe alte harti chestia asta functioneaza mai greu.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Harta PARE complicata la prima vedere dar de fapt este extrem de simpla. O poti lua numai prin case sa ajungi la CP sau poti sa mergi pe afara. Punctele 2 si 4 sunt cocotate pe cate un deal cu drumul in spirala, am alergat aseara de mi-a venit rau, cand sa pui piciorul sus surpriza, sticky bombs sau sentry in cladirea de alaturi, foarte greu de luat cand e team balance, sau foarte usor cu 2-3 soldieri cu rocket jump. CP din mijloc insa face toti banii, este in camp deschis si prevad o snipereala/ciomageala serioasa acolo. Nu mi-a placut ca ultimele puncte se iau instant, nici nu ai timp sa tragi o racheta. Harta este gen "in oglinda", deci daca-ti inveti jumatatea stii ce-i si-n partea cealalta.
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Imi place harta asta,chiar daca este cam mare .Cel mai mult imi place sub pod la CP-ul din mijloc ,ma ascund sub pod cu-n scout si cand vad pe unu' ma duc pe el cu bata de baseball (o iubesc ca este foarte rapida). Am vazut ca pe unele servere echipele folosesc o tactica :Vreo 2 scouti se duc la D ,alti 2scouti se duc la E ,iar toata batalia se provoaca pe C.Daca echipa noastra cucereste C,atunci cei doi scouti actioneaza si captureaza foarte repede D-ul ,atunci toti inamicii se duc pe D sa apare(dar cand ajung e prea tarziu ,si se duc ca oile sa cucereasca inapoi) ,dar nu au timp ca ceilalti 2 scouti actioneaza pe E(in cazul in care nu sunt turete ) si sfarseste cu un final fericit
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
este foarte buna in competitii
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |