![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Pentru ca tf2 e mort in romania (cred) as dori sa facem o lista prin care putem imbunatatii TF2 in Romania.. In primul rand sa incepem cu adversarii... Rog conducerea CG, daca exista servere crack de Counter-Strike sa le inchide (vrei sa joci, cumperi) In al doilea rand sa faceti niste oferte.. ceva degenu.. 5$ tf2 pe mobil... Acum sa incepem cu serverele Majoritatea Romanilor prefera sa joace pe harti speciale: cp_orange_x, cp_orange_x3... sa adaugam in map cycle hartile, si sa voteze In al doilea rand.. Avem niste servere perfacte, goale, eu vreau sa ma joc pe ele, dar nu am cu cine Si, romanilor le place sa fie mari si tari... Am mai specificat, Hlstatsx le place la romani... va propun daca doriti sa-l cumparati, si sa facem urmatorul lucru: fiecare server care vrea sa fie conectat direct cu computer games sa aiba urmatoarele cerinte nume: [ComputerGames]nume server setarile ar rtebui stabilite de comun acord. si nu stiu gasiti si voi, e chiar trist, am cumparat jocu, vreau sa joc si cu romani, nu numai cu altii... apropo, in prezent doar 545 de persoane au jocul original | ||
|
| | #2 | ||
| 5USD TF2? Esti beat sper! De ce sa nu-l dam gratis? Nu, serios acum, cum crezi si cine crezi ca va putea oferi in cel putin 5 ani jocul la suma asta? Gandeste-te ca CS (primul, nu Source sau CZ) costa prin Steam in jur de 9 USD (asta inseamna in jur de 11 USD cu tot cu TVA). Tu speri ca TF2 sa fie mai ieftin? Nice joke. Ma indoiesc ca CG, ca reprezentant oficial Valve/Steam in tara ar rula servere piratate non-VAC; cat despre inchiderea altor servere (a se citi ne-ale lor), sunt curios cum s-ar putea face asta in mod legal. Harti custom pe server? Nicio problema, propune-o in threadul dedicat si ne dam cu votul. Sunt destule harti custom pe server (Mach4, Convoy, restul imi scapa). Popularea serverelor mai dureaza. Pana si cand sunt eventuri anuntate lumea nu intra (ca veni vorba, nu te-am vazut pe acolo la eventuri) sau sta pe servere din afara desi sunt anuntate din timp. Ce putem face? Sporim numarul de eventuri, spamam jucatorii, punem prietenii sa cumpere jocul... altceva? Hlstatsx - Bossman (stii tu, omul care se ocupa de servere ca main admin) a zis ca o sa fie, deci o sa fie. apropo, in prezent doar 545 de persoane au jocul original - prefer sa fie doar atat de putini decat sa fiu invadat de copilasi jucatori de cauntar care sa spameze serverele. Asa stiu sigur ca doar eu enervez pe voice-chat la eventuri (Pyro in spate! PYRO IN SPATE!). Glumesc. Jocul e scump, pachetul e scump, romanii nu cumpara de obicei jocuri originale. Nu prea ai ce face. Cam atat momentan.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | mda, nu am gadnit prea logic =)) sry, pai orangebox 30$ si la americani e 50$.... so ... nu trebuie sa fie direct proportionale ? si, daca o sa fie, sa fie... si nu sper sa fie jocu mai ieftin chiar asa... am jocul original, nu am nevoie de ieftinire | ||
|
| | #4 | ||
| Pai tocmai, CG a reusit cu chin cu vai sa obtina reduceri pentru jocuri Steam pentru zona aceasta a Europei. E mult mai mult decat ce au facut altii.
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | majoritatea vrea jocuri piratate, no offence, dar nu merita sa-l joci daca nu-l cumperi, am destui boi in clasa (cu "CeSeul" lor) nu imi mai trebuie, eu zic, cand numarul va atinge cifra 1000 sa lansam o competitie | ||
|
| | #6 | ||
| probabil ca ar fi bine ca , computergames sa il vanda prin sms..asa poate o sa ia mai multi..sper ex poate eu am jocurile din orange box..dar nu am team fortressul..ce fac..iau tot orange boxul din nou doar pentru team fortress?
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | 8600 GT | 2gb RAM Kingmax | | |||
|
| | #7 | ||
| Quote:
cand un joc moare,moare de-abinelea,indiferent de pret | |||
|
| | #8 | ||
| Hai să ne înţelegem într-o privinţă... din punctul nostru de vedere, facem şi am făcut tot ce se putea ca să popularizăm jocul, inclusiv oferta de Orange Box @ 89RON care-i valabilă acum (that's $37.7 for anyone who's counting). Sisteme avem să ţinem simultan şi 4 servere de 32 de oameni dacă e nevoie... şi? Cine joacă pe ele? Avem grup de TF2 de 136 membri... şi singurele zile în care se adună 24 de inşi pe server (dacă şi ăia) e când sunt anunţate în mod special event-uri. Enough said. O să pun şi HLStatsX, dar mai mult decât să vă punem la dispoziţie cele mai bune condiţii de joc, nu avem ce să facem.
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #9 | ||
| nightbox, nu mai incerca sa revolutionezi lumea tf2 ca nu se poate. cersesti in clanuri stanga dreapta si ceri admine pe community. am inteles ca esti mic si vrei sa faci din tf2 joc "pro" dar cum a zis si bossman, mai mult de atat nu se mai poate face. ca nu mai e hypeul de la inceput asta e cu totul altceva. e si normal sa se echilibreze lucrurile dupa o perioada de la aparitie. dar am o intrebare... cand a murit tf2? ps. la eventuri dc nu apari daca esti asa de devotat jocului? ![]()
__________________ [Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ] : CUMPAR mobo lga775 potenta : | |||
|
| | #10 | ||
| Da' chiar, cand a murit TF2 man? Esti dus? Eu ma joc in fiecare seara macar o ora cand vreau sa ma distrez, in eventuri am intrat mereu si hartile sunt foarte OK pe server. Fiind joc original am mai mereu sute de servere available cu jucatori ca sa ma distrez pe ce harta vreau. De ce nu pe serverul CG? Pai nu e nimeni, de cate ori am dat refresh erau goale. Daca ar fi numai un server si in fiecare seara ne-am alerga macar 4-5 oameni pe el, ar fi 2fort, badlands, dustbowl si inca una eu zic ca ar intra lumea. Numai sa intram pe zerver si sa ne alergam nitel si eventual sa invitam romanii imprastiati prin europa sa dea join.
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #11 | ||
| OK, pai hai sa stabilim o ora la care sa intram in fiecare seara (sau macar odata la 2 seri). Ca sa stim o treaba. Tocmai am iesit dintr-un meci cu Nervoz deci oameni care sa joace se gasesc.
|
| | #12 | ||
| Eu zic ca pe la 9-10 seara mai tot omul intra la un joc mic, cam pe atunci ar merge
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
2. la eventuri am venit, de cand am intrat in grup, ca nici nu stiam de el 3. am cerut admin pe community deoarece vreau sa ma ocup de eventuri | ||
|
| | #14 | ||
| sunt multi care intra seara de seara, asa cum sunt eu. cred ca ne putem strange la un joc mic. oricum diseara, ma uit prin friends sa vad cine mai joaca si ii intreb daca nu vor sa o "facem" impreuna ![]() upiiii
__________________ [Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ] : CUMPAR mobo lga775 potenta : | |||
|
| | #15 | ||
| 1. eu consider ca nue viu prin faptul ca nu joaca nimeni pe servere Romania este o piata muult prea mica (defapt, intreaga europa de est este) pentru a putea afirma ca un joc este mort. Uita-te la serverele din afara si daca te tine banda joaca pe ceva servere din US.
|
| | #16 | ||
| de ce nu va bagati unii pe altii la friends in steam si cand va strangeti vreo 2-3 pe un server va anuntati unii pe altii prin steam ca se joaca pe cg tf2? nu e mai simplu? -------------------- Editare ulterioară -------------------- cred ca pot sa cer drepturi de copywright vedeti ca asa merge.... n-au mai fost atatia pe cg tf2 de o gramada de timp
__________________ TF2 P(ana)L(a)M(oarte) Last edited by cartus; 20-03-2008 at 23:26. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #17 | ||
| Da, a fost munca colectiva: Nervoz care a postat anuntul (eventul), tu care ai venit cu ideea de mass si restul care au raspindit vestea. Sa ne mai tot strangem.
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | eh, in sfarsit mati intalnit | ||
|
| | #19 | ||
| Eu am black box din pachetul cu placa video 2900xt.Nu stiu placile video noi gen 3870 daca mai au cupon..Am apucat o zi cand era full un server de CG..acum o saptmana or so si de atunci cucu .. Id-ul meu de steam e "badsykes" ![]() | |||
|
| | #20 | ||
| cred ca singurul mod este sa spamati prietenii cu tf 2 le aratati filme pe youtube plus jocul pe la voi acasa si daca le place is icumpara :P sper | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|