Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-03-2008, 18:21   #21 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

pretenii prefera CS

badsykes is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2008, 18:33   #22 (permalink)
Registered User

Prime's Avatar

De cate ori intru, serverul cg e gol. Si intru zilnic
Am indemnat prietenii sa cumpere tf2, dar nu il voi vedea in veci ca pe un joc de echipa. Este un joc distractiv si nu veti muta jucatorii CS in tf2 pentru ca sunt doua lumi diferite. Cei care fac echipe stabile in tf2 sa rupa gura targului sunt moartea jocului. De cate ori dau de o astfel de echipa prefer sa schimb serverul. Jocul asta e facut pentru distractie 110%, nu pentru hardcore. Bineinteles fiecare joaca asa cum ii place, dar asta e parerea mea, mai bine cum e acuma cand nu e multa lume si se joaca la distractie, decat o gramada de dementi ca in CS.

Prime is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2008, 18:44   #23 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Intra cand sunt anuntate eventuri sau mai in fiecare seara dupa ora 22 in general. Daca nu, sari pe oamenii din grupul CG si trage-i dupa tine pe server.

Cat despre jocul profesional, consider sincer ca TF2 e mult mai bun din punctul asta de vedere decat CS datorita claselor bine definite si astfel specializarea jucatorilor poate fi facuta mult mai bine. Pe partea proasta, nu stiu cati jucatori de CS au un sistem capabil sa ruleze TF2 sau banii sa-l cumpere pt a-l juca legal.

My Lost Shadow is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2008, 19:27   #24 (permalink)
Registered User

andreips3's Avatar

Smile

Foarte bine subliniat, tf este mai bine conturat pentru jocul de echipa profesional. Acum, sisteme capabile sunt.. cred.. destule; problema este ca majoritatea oamenilor se sgarcesc la 20 de euro, si, nu sunt destul de motivati incat sa plateasca pentru un joc, adeptii frazei "de ce sa dau bani, cand pot juca pe gratis". Sincer nici eu nu m`am grabit sa dau banii pe tf2 sau pe alte jocuri din cont (din zgarcenie), acum nu`mi pare rau DELOC. Parerea mea e ca ai mai multe de castigat dupa achizitionarea unui joc original. Adica servere din plin updaturi... PLUS satisfactia ca E AL TAU )
Dar nu toata lumea vede lucrurile cum le vad eu. Am incercat sa`mi momesc prietenii dar... degeaba.
Motivele care mi le`au dat:
1. nu`mi merge
2. e nasol (se referea la animatiile "pentru copii")
2. nu joc pentru ca se joaca numa copii zii si noapte si "imi dau ceaiu" (aici compara jocu cu cs)
3. n`am bani (minciunica) pt ca nu e exagerat pretu
si lista ar mai putea continua.
Oricum nu cred ca daca cineva le`ar face cadou tf2 sau alt joc nu s`ar juca ) deci revenim la "zgarcenie" )

Last edited by andreips3; 24-03-2008 at 19:42..

andreips3 is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2008, 03:51   #25 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Ce-am avut si ce-am pierdut, lumea nu stie ce pierde, whatever, deja seara ne strangem mai mereu in jur de 10 si e fun.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2008, 10:18   #26 (permalink)
Registered User

zugurudumba's Avatar

Apropo de spamat prietenii cu tf2, am un prieten care de cand mi-am cumparat tf2 face misto de mine.

Asta pana aseara cand mi-a facut o vizita, s-a uitat nitel la mine cum joc, apoi a cerut sa faca si el "cateva fraguri", pentru ca in final sa fiu nevoit sa-l dezlipesc de la calculator. Bineinteles, a incheiat seara cu un sanatos "bag p#1@, trebuie sa cumpar jocu' asta".

zugurudumba is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2008, 13:39   #27 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

Eu recunosc ca daca nu venea cu placa video nu il cumparam :P.Am ales cel mai controversat model de placa video (2900xt) cand a aparut in iunie anul trecut si pentru black coupon.
Sunt curios daca poate Bossman sa-mi zica cum stau vanzarile la jocurile originale.Nu un numar exact cu aproximatie.Si poate ne zice si la orange box.Sper sa nu fie nici o problema.

Un filmulet de 13 minute facut de un clan de la HL2 DM
Faza cu arbaleta si sageata care se respinge de pereti nu e trucata
http://www.hl2dm-university.com/vide...over(xvid).rar
viteza medie de transfer de pe evolva este in jur de 233KB/s. Marimea fisierului este din pacate de 593Mb.Asta e jocul meu de suflet cand vine vorba de multiplayer.. Din punct de vedere al diversitatii este mult peste tf2 dar nu intra in aceiasi categorie ca aceasta.. Sper sa va placa.

Last edited by badsykes; 28-03-2008 at 14:12..

Old 28-03-2008, 13:59   #28 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Eu unul sunt cel care l-a convins pe bubbafuzzmz sa-si ia Orange Box-ul si pe inca un amic sa isi ia Episode 1 sa vada cum e. In rest, mai fac din cand in cand cate un gift celor care merita (in limita fondurilor de care dispuns).

Oricum, nu stiu exact cat de mult ne poate ajuta Bossman in privinta vanzarilor pt ca majoritatea prefera sa cumpere direct prin Steam si nu prin shop-ul online CG.

Old 28-03-2008, 18:03   #29 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

Da dar e interesant ca cei de la CG au reusit sa scoata un pret foarte bun fata de steam ceea ce ar putea sa intoarca in favoarea lor.La noi orange box-ul e 20euro iar pe steam e 49.95$.

Old 28-03-2008, 21:08   #30 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Pentru mine e tot in aceeasi zona sincer sa fiu. 20 euro plus TVA (adica in jur de 22) e aproximativ egal cu cei 52 USD.

Old 28-03-2008, 21:22   #31 (permalink)
Live For Speed

Andrei221's Avatar

Revin la opinia mea, tf2 prin sms prin paypal nu mi'am facut cont, iar gift nu are cine )

Andrei221 is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2008, 21:38   #32 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Nu-ti trebuie paypal atat timp cat ai o carte de credit acceptata.

Old 29-03-2008, 00:17   #33 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

scuze ... am uitat ca preturile sunt fara tva

Old 29-03-2008, 10:42   #34 (permalink)
Live For Speed

Andrei221's Avatar

Quote:
Originally Posted by My Lost Shadow View Post
Nu-ti trebuie paypal atat timp cat ai o carte de credit acceptata.
suporta debit card? adica de salariu? ca am mai incercat sa cumpar de pe net cu el si nu e acceptat..so cade varianta

Old 29-03-2008, 10:47   #35 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Eu am tot un debit card de la BT - Mastercard Mondo si nu am probleme cu el. Bine, acum depinde de cine il emite si de posibilitatea de a face plati online cu el.

Old 31-03-2008, 21:26   #36 (permalink)
Live For Speed

Andrei221's Avatar

Nah..nu merge so any sms?

Old 01-04-2008, 09:59   #37 (permalink)
Registered User

seth.sekhmet's Avatar

incearca sa iti faci un MasterCard Virtual aici: https://www.wirecard.com/wirecard/
pe acesta il alimentezi cu cardul debit pe care il ai (nu vad de ce nu l-ar accepta) si baga pe el cat ai nevoie + 4-5 euro in plus.
folosind datele de la MC faci cumparaturi direct pe steam

seth.sekhmet is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2008, 17:44   #38 (permalink)
Registered User

tf2

Sincer ma bag in discutie doar de dragul sa va recomand sa nu instalati niciodata nici un sistem de ranking gen hlstatsx. De ce? Deoarece o sa apara in scurt timp "statwhores" (adica aia care joaca pentru rank). Si astia strica jocul in mare fel. Camperi, spawn camperi, joaca Engie cand nu e nevoie si shit like that. Cat despre Nightbox zic sa nu va agitati, este doar un pusti care are nevoie sa apartina de o comunitate si e mult prea mic sa inteleaga cum e cu jucatul competitive si jucatul de fun. Eu l-am cunoscut cand a venit sa ma intrebe daca poate sa intre in ubber marfa clanul meu(care nu mai era activ de 3 luni). Si ma gasisese pe hlstatsx (pe mine si pe inca doi de la mine din clan) care eram pe locul 1,2,3, pe Romania. Noi nici macar nu stiam. .

P.S. O sa incerc sa ajung si eu la events. Din pacate in ultima vreme am tot facut scrimms cu alte clanuri la orele cand incepeau events. Ma bucur in schimb ca macar exista oamani interesati de acest joc. In caz de nu aveti pe unde sa jucati intrati pe serverul RUSH, nivelul de dificultate este destul de crescut dar chiar se joaca in echipa si e foarte fun sa auzi cuvantul "CUNT" de 1000 de ori pe zi. (e server englezesc). 81.19.219.187:27016 adresa serverului.

narcotic is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2008, 17:57   #39 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Sincer nu cred ca e atat de amuzant sa aud cuvantul cunt de 1000 de ori pe zi; eu unul as da un ban destul de consistent celui care isi permite sa injure pe serverul meu dupa cateva avertismente repetate.

Cat despre Nightbox, noi nu avem nimic cu el si chiar ne face placere sa-l avem pe server; joaca destul de bine si cu timpul va juca si mai bine iar faptul ca vorbeste mereu ne ajuta sa stim ce si cum se intampla pe harta.

Cat despre hlstatsx, ramane de vazut daca va fi sau nu instalat pe server. Nu cred ca vor aparea statwhores deoarece comunitatea de TF2 din tara e destul de mica (si asta se vede la eventurile noastre, doar "uzualii" venind de fiecare data) si nu joaca mai nimeni pentru stats.

P.S. Fain nume de clan.

Luny, king//, seth si altii stiu la ce ma refer cand vorbesc de Nightbox.

Old 03-04-2008, 18:20   #40 (permalink)
Registered User

Faza cu Cunt era o gluma oricum, si pe serverul RUSH se ia ban pentru injuraturi dar o sa auzi ca vorbim cu CUNT intre noi astia care ne cunoastem. Eu raman in opinia mea ca hlstatsx e naspa si aiurea. Oricum sper sa ajung si eu in seara asta sa joc cu voi.

narcotic is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Thread Tools

Posting Rules