Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Notices

Reply

Thread Tools
Old 24-04-2008, 00:23   #41
Registered User

andreips3's Avatar

"Cum putem readuce tf2 la viata in Romania"
Pai.... mai hai pe server din cand in cand
tf2 traieste.
Apar si jucatori noi cateodata, Speed_freak, mihaitacgeorge, douamuraturi + altii care imi scapa.
Deci hai la joc!

andreips3 is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2008, 01:27   #42
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Pe Douamuraturi eu l-am prostit. De al doilea se ocupa Soldat Chinez, momentan al doilea e in raid, nu stiu ce dracu caciula cu miros de monstru cauta.
Pe al treilea nu merge sa-l prostim, a redescoperit lumea minunata a copilariei si anii astia se distreaza cat mai poate.

Last edited by fiberspeeder; 24-04-2008 at 02:22.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 20:10   #43
Live For Speed

Andrei221's Avatar

i really want this game bad, pacat ca inca nu au rezolvat treaba cu orangeu pentru orange box se pare ca stau pe tusa

Andrei221 is online now    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 20:56   #44
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Pai vezi ca weekendul asta e gratis TF2 pentru toata lumea.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 21:05   #45
Hadouken!

Aquashark's Avatar

"Gamers who still haven't tried Team Fortress 2 and would like to, now is your chance. You can download the full game and play it for free from the 2nd until the 4th May."

http://www.esreality.com/?a=post&id=1546691
"Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather."
Bill Hicks (1961-1994)

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 21:32   #46
Live For Speed

Andrei221's Avatar

acu il downloadez..dar dupa alea 2 zile ce fac xD

Old 01-05-2008, 21:48   #47
Registered User

darkeye's Avatar

Umm...il iei din magazin ?

darkeye is online now    Reply With Quote
Old 01-05-2008, 22:02   #48
Live For Speed

Andrei221's Avatar

link or it didnt happen

Old 05-05-2008, 12:52   #49
Registered User

Joc Wolfenstain Enemy Territory de vreo 2 ani si chiar am vrut sa joc tf2 de cand a aparut, dar cum nu dau bani pe jocuri ... am zis ca ma multumesc cu et care e free. Week-end-ul trecut am avut ocazia sa-l joc si am ramas dezamagit. In primul rand din cauza timpilor de load mari. Cum et nu e un joc nou , nu are cerinte prea mari asa ca imi intra imediat ... la tf2 e alta poveste...(am un 3200+, 7600GS, 1 Gb ram).

Dar sa zicem ca asta nu ar fi nimic daca jocul ar fi bun ... ei bine nu e asa deloc, odata intrat in joc nu stiam ce sa fac .. mi-am luat medicul(in et medicul e cel mai tare) si ii urmaream pe ceilalti. Nu stiu ce harta era, dar erau niste coridoare , apoi o deschidere, dar nu prea mare ... dar spatiu deschis.. ceva unde sa te desfasori ... nimic. Habar n-am ce poti sa faci cu sniperul in tf2.. dar poate sunt alte harti mai spatioase. O gramada de playeri ingramaditi ... haos total pentru mine .. nu stiam ce sa fac si dintr-o data se termina meciul dupa nici 3 minute. Apoi alt meci , toti o iau la fuga, fug si eu dupa ei , la gramada ... vad un scout( il stiu din filmele de promovare ) al echipei adverse si ma duc dupa el sa-l omor. Nu reusesc sa-l ajung, ajunge intr-un fel de checkpoint si gata .. se termina iar si castiga ceilalti.

Am mai stat odata la load si am stat mai in spate sa-l prind pe scout-u' ala ... l-am vazut .. am tras cu pusca aia cu seringi in el si nu-l nimeream ... seringile alea nu sunt instant shot ... ce tampenie ... si a venit si m-a omorat cu bata aia de baseball ...

Am luat soldatul cu bazooka si asa am omorat cativa ... dar prea putin spatiu .. prea mare inghesuiala ... si ce am inteles eu e ca o echipa ataca si una se apara ... si daca un membru al echipei care ataca ajunge intr-un anumit punct, atunci echipa castiga ... Nu stiu daca asa e, dar daca am dreptate atunci e cam tampit jocul. N-am mai avut rabdare sa mai pierd vreo
15 secunde cu inca un load si am iesit si l-am si dezinstalat.

Ca si concluzie, imi pare bine ca am avut ocazia sa-l joc si sa vad ce porcarie de joc e.. asta e parerea mea dupa aproximativ o ora de joc. Nu stiu cat timp v-a luat sa va placa jocul asta, dar mai mult de atat n-am rezistat.

Cat despre incercarea voastra de a-l mai popuraliza, nu l-as juca nici daca ar fi gratuit... cred ca simplul fapt ca a fost bagat la pachet cu alte jocuri in orange box spune ceva despre valoarea lui ca si produs. Apropo de valoarea lui ca si produs ... cand o sa apara battlefield heroes atunci aceasta o sa fie foarte aproape de 0.

Bafta si mult succes cu thread-ul asta, aveti nevoie !!!

badguy is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 12:55   #50
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Quote:
Originally Posted by badguy View Post
Joc Wolfenstain Enemy Territory de vreo 2 ani si chiar am vrut sa joc tf2 de cand a aparut, dar cum nu dau bani pe jocuri ... am zis ca ma multumesc cu et care e free. Week-end-ul trecut am avut ocazia sa-l joc si am ramas dezamagit. In primul rand din cauza timpilor de load mari. Cum et nu e un joc nou , nu are cerinte prea mari asa ca imi intra imediat ... la tf2 e alta poveste...(am un 3200+, 7600GS, 1 Gb ram).

Dar sa zicem ca asta nu ar fi nimic daca jocul ar fi bun ... ei bine nu e asa deloc, odata intrat in joc nu stiam ce sa fac .. mi-am luat medicul(in et medicul e cel mai tare) si ii urmaream pe ceilalti. Nu stiu ce harta era, dar erau niste coridoare , apoi o deschidere, dar nu prea mare ... dar spatiu deschis.. ceva unde sa te desfasori ... nimic. Habar n-am ce poti sa faci cu sniperul in tf2.. dar poate sunt alte harti mai spatioase. O gramada de playeri ingramaditi ... haos total pentru mine .. nu stiam ce sa fac si dintr-o data se termina meciul dupa nici 3 minute. Apoi alt meci , toti o iau la fuga, fug si eu dupa ei , la gramada ... vad un scout( il stiu din filmele de promovare ) al echipei adverse si ma duc dupa el sa-l omor. Nu reusesc sa-l ajung, ajunge intr-un fel de checkpoint si gata .. se termina iar si castiga ceilalti.

Am mai stat odata la load si am stat mai in spate sa-l prind pe scout-u' ala ... l-am vazut .. am tras cu pusca aia cu seringi in el si nu-l nimeream ... seringile alea nu sunt instant shot ... ce tampenie ... si a venit si m-a omorat cu bata aia de baseball ...

Am luat soldatul cu bazooka si asa am omorat cativa ... dar prea putin spatiu .. prea mare inghesuiala ... si ce am inteles eu e ca o echipa ataca si una se apara ... si daca un membru al echipei care ataca ajunge intr-un anumit punct, atunci echipa castiga ... Nu stiu daca asa e, dar daca am dreptate atunci e cam tampit jocul. N-am mai avut rabdare sa mai pierd vreo
15 secunde cu inca un load si am iesit si l-am si dezinstalat.

Ca si concluzie, imi pare bine ca am avut ocazia sa-l joc si sa vad ce porcarie de joc e.. asta e parerea mea dupa aproximativ o ora de joc. Nu stiu cat timp v-a luat sa va placa jocul asta, dar mai mult de atat n-am rezistat.

Cat despre incercarea voastra de a-l mai popuraliza, nu l-as juca nici daca ar fi gratuit... cred ca simplul fapt ca a fost bagat la pachet cu alte jocuri in orange box spune ceva despre valoarea lui ca si produs. Apropo de valoarea lui ca si produs ... cand o sa apara battlefield heroes atunci aceasta o sa fie foarte aproape de 0.

Bafta si mult succes cu thread-ul asta, aveti nevoie !!!
Nu esti foarte inteligent, nu-i asa?
OOX

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 13:00   #51

Dad Savage's Avatar

nu,la fel a facut si la BF2142(il mai tin minte cu expresii gen pisat in transee)

deci e doar o capusa ce nu ar da bani pe nici un joc si o sa stea cu et pana la moarte

asa ca n-are rost,serios

Dad Savage is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 13:08   #52
Registered User

Primul tf2-ist nervos ... cam putine cuvinte. Ma asteptam la ceva mai mult text, dar se vede treaba ca stai mult mai putin ca mine in load screen. Daca, calculele mele sunt corecte, dupa cel mult 5 minute de la postul asta o sa revii cu un post la fel de scurt.

Old 05-05-2008, 13:15   #53
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Tu ai venit aici ca sa faci scandal? Ramai la Enemy Territory al tau si nu mai polua acest thread.

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 13:18   #54
Registered User

Salbaticule , daca ma mai ti minte cu expresii de genul "pisat in transee" inseamna ca nu ma mai ti minte.... si ... "capusa" ?! e frumos ?! eu mi-am spus parerea deschis despre jocul asta si te-ai gasit tu ca sa ma caracterizezi ... nu stiu pe ce criterii iti alegi tu jocurile pe care le cumperi, dar eu nu dau bani pe ceva ce o sa joc maxim cateva saptamani si gata. Daca et n-ar fi gratuit, sigur l-as cumpara... dar de aici pana la a da bani pe orice shooter multiplayer laudat de fani cu memorie scurta ca tine ... e cale luuuuuuuuunga.

Old 05-05-2008, 13:27   #55
Registered User

Terror's Avatar

Badguy tu nu esti baiat rau, dar partea proasta la tine este, ca nu sti cum sa spui frumos despre un joc ca nu iti place, in modul in care te-ai exprimat parca ai jignit intreaga comunitate de TF2, iar faptul ca nu ai fost multumit de tf2, a tinut de skill si system care nu te ajuta. Despre partea cu harti mici e k, cam asa este.
Acu hai sa spun si eu variata mea.
Am incercat si eu TF2 ca tot a fost moka wekendul asta, dar sincer nu m-a prins, Am vazut despre ce este vorba, am facut killuri si cel mai mult mi-a placut partea de voice . Sincer nu cred ca o sa-l cumpar, momentan joc alte shootere (not free) BF2, BF2142 si CS:S. Oricum Ideea de a oferii 2-3 zile gratis ca sa vezi cu ce se mananca un joc este o idee foarte buna.

Terror is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 13:45   #56
Registered User

cartus's Avatar

lasati omu in pace.. e o parere, a lui si poate ( mai mult ca sigur ) neimpartasita de altii ( adica noi )
nu ca ii fac reclama dar jocu chiar merita si daca nu il puteam lua platind pe mobil, poate ca nici eu nu l-as mai fi jucat acum dar jocul chiar merita.
daca mai fac niste achiev noi si la celelalte clase se poate spune ca l-au inviat pana va apare urmatorul episod din hl.
sa ne vedem cat mai multi in fiecare seara dupa 22.30 si sa aveti serverele pline in fiecare seara cg .

cartus is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 13:52   #57
Registered User

darkeye's Avatar

Ha !

Hmm, nici eu nu stau tocmai putin la loading screen (de obicei sunt printre ultimii care intra pe harta), dar imi place jocul suficient de mult incat sa indur. Probabil ca multi vin dupa experiente mai mult sau mai putin reusite din alte jocuri, si sunt tentati sa le compare. Partea proasta e ca TF 2 nu se poate asemana ca niciun joc la momentul actual.
Si ca mentiune pentru mr badguy, zilele astea de joc free au fost vraiste rau, ar trebui sa joci intr-o zi "normala" ca sa iti faci o parere completa. Am stat si eu sambata un pic, mai mult ca sa fac scor pe seama noobilor. In rest, intrebari stupide, voice spam (noroc cu mute), turtle tactics cu cate 5 ingineri in baza si spioni care cred ca butterfly knife e pentru scobit intre dinti.

darkeye is online now    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 13:53   #58

Dad Savage's Avatar

aia e parere,sa vina aici sa zica despre joc ca e o porcarie cand el fuge cu medicu dupa scout?

competenta omului respectiv in materie de fps-uri fiind evident limitata,nu pot decat sa-i spun sa-si rezolve problemele cu prostata in transeele din et

cum vorbesti,asa esti si tratat

Dad Savage is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 14:16   #59
Registered User

zugurudumba's Avatar

Am 7600 pe AGP si timpii de incarcare sunt acceptabili, desi am dezactivat destule chestii. La fel mi se incarca si in alte jocuri pe Source, cum ar fi CS:S sau DoD.

Altminteri daca omului nu i-a placut, de ce sariti in halul asta in sus? N-a jignit pe nimeni prin faptul ca nu-i place.

zugurudumba is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 15:09   #60
Registered User

Ha !

Salbaticule ... "probleme cu prostata" suna a ceva ce as fi spus eu, asa mai merge .. dar ce omiti tu sa spui sau sa-ti mai amintesti e ca, cu cateva posturi inainte un fan inrait ca tine a zis ceva de genul "pisat in transee" .. si de aia am facut referire la asta intr-o exprimare mai eleganta.
Si competenta mea in materie de shootere nu cred ca ai tu de unde sa o stii .. poate competenta mea in materie de TF2 din moment ce am jucat doar o ora. Dar sa-ti explic tie care e diferenta dintre shooter si TF2 e ca si cum ti-as explica diferenta dintre "probleme cu prostata" si "pisat in transee" si tu, pana acum, nu ai dat dovata ca ai ce trebuie sa le intelegi pe vreuna dintre ele.

Oricum ma bucur ca sunt oameni care au inteles ca e doar parerea mea dupa o ora dejoc ... ceea ce nu era greu de inteles din "asta e parerea mea dupa aproximativ o ora de joc"... so I thought ...

Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Thread Tools

Posting Rules