Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-05-2008, 15:11   #61 (permalink)
: anima libera :

Nervoz's Avatar

timpul de load nu are nici cea mai mica treaba cu placa video...

iar celui care nu ia placut sa nu mai vina, asta nu e topic de "pareri" de tf2

Nervoz is offline    Send Message via Google Talk to Nervoz Reply With Quote
Old 05-05-2008, 15:27   #62 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Mie mi se incarca foarte repede cred ca de la 2gb RAM sau de la hard ca e destul de rapid.
Adevarul ca weekendul asta a fost balamuc, am omorat la nubleti de mi-a venit rau, se vedea clar ca habar nu au ce sa faca mai intai, eu ziceam sa blocheze carutu' si ei faceau taunturi in baza, wtf.

Si eu cand am intrat prima si prima oara in joc mi s-a parut foarte lent in comparatie cu Quake sau CSS or DOD. Dupa cateva ore insa mi-am schimbat parerea, si am jucat numai TF2.

Cui nu-i place, GL cu alte titluri, chiar nu va simtim lipsa.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 05-05-2008, 16:41   #63 (permalink)
AudiosurfeR

Icsu''s Avatar

N-ai cum sa intelegi jocul intr-o ora (care e scopul fiecarei clase , ce face fiecare , avantaje/dezavantaje , pozitionare pe harta etc) Tf2 se joaca mai mult de fun ,spre deosebire de css sau quake .
Iar in legatura cu timpul de load..chiar nu stiu de ce depinde ,stau destul la load desi am sistem cat de cat performant

Icsu' is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 12:56   #64 (permalink)
Registered User

sa-mi zic si eu parerea citind din prostie pe steam ca team fortress 2 e gratis 2 zile am inceput sa ma uit la filmulete pe youtube... si cand a venit weekendul am bagat ca maniacul nu m-am miscat din casa jucat vreo 15 ore )

jocul ma prins am cumparat orange box-ul doar pt el

am jucat pe computergames dar nu-i prea multa lume...

pe ce servere jucati acuma care sa nu fie pline de noobs, ca deja nu-i mai suport )) dupa vreo 30 de ore de joc asta

dani129ro is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 15:08   #65 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Pe ComputerGames in fiecare vineri, sambata si duminica sunt eventuri la care se strange destul de multa lume. In timpul saptamanii (luni-joi) de la 22:30 sunt iar meciuri insa e mai gol serverul.

My Lost Shadow is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2008, 21:53   #66 (permalink)
Registered User

Edeph's Avatar

dani 129 , cauta in lista special attack are 4 servere si sunt ale unui clan.. nu prea intra nubi pe-acolo

Edeph is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2008, 16:45   #67 (permalink)
Registered User

seth.sekhmet's Avatar

eventual poti sa intri in grupul nostru aici si cand vezi activitate la careva, dai join server

seth.sekhmet is offline    Reply With Quote
Old 13-05-2008, 03:06   #68 (permalink)
Registered User

ms, am bagat serverele special attack la favorites sunt ok nu is noobi, si am intrat in grup

Old 15-05-2008, 09:01   #69 (permalink)
Always in haste

Strider's Avatar

De o luna am pus si eu mana pe joc si tot de atat joc in dementa. Singura problema se reduce la faptul ca da, e plin de n00bi care fie joaca de dragul fragului (mi s-a intamplat chiar sa nimeresc ieri pe un server pe care era activat friendly fire si m-am trezit curatat de cateva ori on purpose de unul din echipa mea) fie joaca total aiurea. Ingineri care amplaseaza sentry-uri oriunde nu este nevoie de ele, sniperi care stau in fundul bazei si cand avansezi nu se deplaseaza ca sa acopere noile pozitii, medici dupa care urlii juma de ora, si care apar fix in momentul in care mai ai 2% sanatate, ca sa crape si ei cu tine.
Am avut si o droaie de jocuri bestiale, inclusiv unul in care am fost confruntati cu o echipa intreaga de spies.
Jocul e clar un deliciu, tactic, ca look si gameplay, insa daca echipele nu sunt ok devine enervant. Pe langa asta am intalnit cazuri foarte rare in care echipele se coordoneaza printr-o comunicare, alta decat simpla observatie si reactie la actiunile coechipierilor.
Nu prea inteleg de ce serverele CG sunt 90% din timp goale, avand in vedere ca vad destul de multi jucatori aici si am observat ca si in grupul mentionat mai sus sunt o droaie. Ar fi fain daca s-ar juca mai des.
I wish I was a ruler who'd make them understand

Strider is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2008, 10:35   #70 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Da, fara coordinare e destul de aiurea toata treaba.

Serverele Computer Games erau mai pline, in special seara si la eventuri insa in ultima perioada nu prea s-a mai jucat pe ele.

Old 21-05-2008, 16:27   #71 (permalink)
eBE
Registered User

eBE's Avatar

Pentru ca a fugit lumea pe spy sapping my patience. Oricum eu nu am mai dat search dupa un server de prin Ianuarie . intodeauna dau Join dupa cineva din lista de prieteni . ( Ba chiar o data am intrat din greseala in Counter Strike . Am dat join si am plecat prin casa doua minute . Ma intorc la computer, pun castile pe urechi si ma uitam interzis la ecran ca nu intelegem situatia . Nu mai intrasem in CS din 2006 cred )

eBE is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2008, 19:11   #72 (permalink)
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Cand a inceput lumea de pe CG sa intre pe SSMP in mod regulat deja era gol serverul (pentru ca sa fim seriosi, in afara de saptamana in care a fost gratuit TF2-ul serverul 2 a fost mai mereu gol).

Eu unul inca programez din cand in cand eventuri pe CG, insa nu pot nici sa fortez lumea sa intre.

Old 22-05-2008, 10:21   #73 (permalink)
Registered User

CrazY^^'s Avatar

frumos joc mie imi place l-am si jucat cand a fost 2 zile free , pacat ca nu am momentan bani pt orangebox sa imi iau eu inca strang bani sa il iau ca merita super fun

CrazY^^ is offline    Send Message via Google Talk to CrazY^^ Send Message via Xfire to CrazY^^ Reply With Quote
Old 26-05-2008, 11:03   #74 (permalink)
Registered User

seth.sekhmet's Avatar

Ha !

Quote:
Originally Posted by CrazY^^ View Post
frumos joc mie imi place l-am si jucat cand a fost 2 zile free , pacat ca nu am momentan bani pt orangebox sa imi iau eu inca strang bani sa il iau ca merita super fun
http://steampowered.com/v/index.php?...40&cc=US&cc=US

Pe Steam TF2 costa acuma 19.99$ care cred ca vine in jur de 46 RON. Chiar nu este o avere, avand in vedere ca cei care iau acest joc urmeaza sa petreaca 3-4-5... ore zilnic jucandu-se cu prietenii online.

De asemenea, primele 11 nivele din Portal sunt acuma disponibile FREE (tot pe Steam): http://steampowered.com/v/index.php?...ppId=410&cc=US

seth.sekhmet is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2008, 11:13   #75 (permalink)
Registered User

20euro +tva de aici cumparate best deal dupa weekendu ala free l-am cumparat

Old 26-05-2008, 21:41   #76 (permalink)
Registered User

greedz's Avatar

more events plx? sau o ora fixa zilnic ?

greedz is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 00:00   #77 (permalink)

Dad Savage's Avatar

faceti-ma admin la grup si va bag eu event-uri zilnice,ca oricum sunt in joc de la 10 la 12 in fiecare seara

Dad Savage is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 13:13   #78 (permalink)
Registered User

lukaszz's Avatar

Eu unul sunt fan cs si mai nou (de vreo jumate de an ) css
Acum o luna astia de la valve stiti bine au avut promotie cu tf2 ,puteai sa-l joci mocca 3 zile
Nu jucasem niciodata TF1,dar m-am gandit de ce sa nu incer cu TF2.
Vreau sa zic ca in 3 zile am jucat 19h Tf2, de cand l-am instalat am jucat aproape in continuu, prea tare jocul
Inca nu il am dar astept sa pot sa il iau prin sms cand va fi separat de Orange box sau cand imi pot lua Orange Box prin reteaua Orange
Merita 110% este prea tare jocul am ramas profund impresionat de el, chiar nu ma asteptam.Apropo sunt cateva servere si la noi care merg cu ping 5 ,in rest am jucat pe servere din ungaria si din germania cu ping 33.

lukaszz is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 14:03   #79 (permalink)
Live For Speed

Andrei221's Avatar

gataaaa..am procurat orange boxu acum am avut o problema: il aveam in lista de games de cand cu free weekend, dupa ce am activat orange boxu, a mai luat ceva (cred ca un patch) intram de el,trecea de movie de la inceput si dupaia dadea eroare you do not have permission to run 'tf'. acum il iau din nou, oare de la ce o fi fost?

Andrei221 is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 14:17   #80 (permalink)
Registered User

asa mi sa intamplat si mie trebuie sa-l iei dinou... presupun cai de la oferta speciala pentru estul europei

Advertisment
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Thread Tools

Posting Rules