![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
TF2 nici macar nu si-a atins Apex-ul , este inca in crestere.Se joaca peste hotare jocul in nestire , dar la roman e mai greu , el vrea totul moca si d'asta nu este foarte popular jocul. Parerea mea este ca numai prin metoda Sms se pot atrage jucatori romani.Daca s-ar face o oferta in care cu 15 dolari iti poti cumpara prin Sms o licenta TF2 , ar fi ceva extraordinar si sigur ar avea succes. | ||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
In Romania putini au calculatoare decente, majoritatea si le-au cumparat la "mega oferte" din real, metro, aprozar, tutungerie, macelarie. Cu asa calculatoare cumparate pe langa o lada de cartofi nu se poate juca decat counter 1.6 frate...joc de joc... ![]() Sa mai dea si bani pe jocuri ?!?! Pt majoritatea asta e ca si cand ar plati aerul pe care il respira. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Din pacate nu asta e problema, a fost deschis acum ceva timp server la "liber" pentru TF2 de catre obositii si era gol 24/7. Romanul vrea totul la botul calului si vrea asta foarte repede, singurul joc capabil sa ii ofere acest lucru este caunteru. Principalul avantaj al lui TF2 este faptul ca jocul se impara binisor si cu pinguri maricele de pana la 100ms, ceea ce este un lucru foarte bun comparativ cu Quake sau UT unde daca ai peste 50ms merge cam greu treaba. Pacat ca romanul nu stie altceva in afara de caunter si dota, daca ma gandesc mai bine nu prea s-a jucat nimic in trecut la scara mai "larga", iara titlurile sunt destul de multe: Medal of Honor: Allied Assault, RTCW: ET, Battlefield 1942, 2, 2142, Call of Duty 1,2 abia cu COD4 a inceput sa miste cat de cat treaba, e bine ca sunt circa 20-50 de playeri in timpul zilei.
__________________ picz or it didn't happen | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
cu ce o sa va incante ca o sa jucati numai cu romani ? mai bine ma joc 15vs15 pe serverele de dincolo decat cu 10 pe un srv de aici nici nu ma intereseaza cu cine joc ... cati joaca per total ... atata timp cat imi place jocul si am un server de 30 plin sant happy poate daca nu as sti engleza ... defapt nici asa ... oricum nu stau prea mult la povesti :\ | ||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
cand am descoperit srvele cu instant respawn a inceput sami placa jocul mai mult ... nu cred ca o sa trec niciodata pe alea cu respawn time pt ca 1. is plictisitoare 2. no sa joc niciodata meciuri asa ca nui vad rostu ... in + trebuie si este unpic de coordonare si pe srv cu instant respawn | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Instant respawn=haos general. Intra omu' isi ia pyro si merge cu degetu pe fire, ia, am murit, ce chestie, am tot degetul pe fire, obosim mai putin, valiza da-o drq, nici nu stim unde e. Pe CG era bine acum cateva luni, nici 20 de secs respawn dar nici instant, la 10 secs respawn e ok.
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
Nu e ok cu respawn modificat: jocurile pot dura mai mult, strategia se diminueaza, e prea mare haos-ul ... eu unul le ocolesc din start. E joc de echipa totusi si conteaza enorm coordonarea. Decat cu respawn modificat mai bine juc UT 3 sau altele in care trebuie sa frag-ui tot ce misca in interval cat mai scurt. | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
jocul a fost construit cu respawn de 10+ secunde, este clar ca in momentul cand nu mai ai respawn time se strica si modul de joc. deja sunt 2 moduri diferite de joc. unul mai activ decat altul.
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
din cate vad tf2 e pe val tare zilele astea. cel putin de cand cu nightbox upiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
__________________ schimb qx9770 + p5e3 premium cu i7 965 + p6t deluxe. variante/diferente pe pm | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|