![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| TF2 Media zone
Aici vor fi postate inregistrarile (fie sub format .dem fie video) ale meciurilor si eventurilor desfasurate pe serverele Computer Games. Sper sa pot inregistra toate eventurile majore (adica in principal cele de vineri, sambata si duminica) insa daca nu reusesc voi anunta din timp ca altcineva sa inregistreze. De asemenea, puteti inregistra si posta propriile dem-uri (recomand Filebox ca hosting pt fisiere) sau mi le puteti trimite mie. Pe langa asta, inregistrarile exista si ca video-stream in grupul dedicat Computer Games pe WeGame ce poate fi gasit aici. Video-urile vor fi urcate mai greu aici si momentan exista probleme cu partea de sunet (deci dem-urile raman baza). Ca ordine de postare, in general se urca .dem-urile imediat dupa event (cu exceptia celor care se termina foarte tarziu, ca cel de ieri care s-a incheiat - pentru mine cel putin - la ora 2AM) iar video-urile pe WeGame candva in cursul zilei urmatoare. Download list - check back for updates Friday Bloodbath I Kinder Saturday I + Saturday Firehole I
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Vreau ca cineva care intra de la eventul de la ora 19 sa inregistreze deoarece eu nu o sa pot ajunge sa particip la el (incep sa inregistrez de la 22:30). Deci, un om (sau mai multi, nu ma deranjeaza) sa inregistreze Early Sunday II.
|
| | #8 (permalink) | ||
| Download list - check back for updates Friday Bloodbath I Kinder Saturday I + Saturday Firehole I Early Sunday II + Duminica celor fara de luni II - multumesc king// erm, andreips3
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Inregistrarea se opreste automat cand iesi de pe un server insa nu cand se schimba harta. Cand se schimba harta se incrementeaza numele fisierului cu 1. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Download list - check back for updates Friday Bloodbath I Kinder Saturday I + Saturday Firehole I Early Sunday II + Duminica celor fara de luni II - multumesc king// erm, andreips3 Monday Night Gaming I
__________________ Proud beholder of the joysucker! Last edited by My Lost Shadow; 01-04-2008 at 12:40.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Ai avut sunet pentru ca era microfonul conectat si a inregistrat el ce se auzea in boxele mele. Sunet in adevaratul sens al cuvantului (calitate si volum) inca nu e; ma mai zbat cu api-ul DirectX in lipsa unui soft care sa inregistreze direct ce trece prin placa de sunet. Ma rog, mai am o idee insa caut cablul jack-jack prin casa. Darkeye, extrage-le unde am scris mai sus si nu vei mai avea probleme, cel putin teoretic.
|
| | #18 (permalink) | ||
| Download list - check back for updates Friday Bloodbath I Kinder Saturday I + Saturday Firehole I Early Sunday II + Duminica celor fara de luni II - multumesc king// erm, andreips3 Monday Night Gaming I General Gaming 2.04.2008
|
| | #19 (permalink) | ||
| Download list - check back for updates Friday Bloodbath I Kinder Saturday I + Saturday Firehole I Early Sunday II + Duminica celor fara de luni II - multumesc king// erm, andreips3 Monday Night Gaming I General Gaming 2.04.2008 General Gaming 3.04.2008 De asemenea, au fost uploadate inregistrarile video din data de 31 martie 2008 (luni). Le gasiti pe grupul Computer Games Romania - doar una din ele nu are sunet ![]() Aa, da, si pozele cu resuita hardware ce-mi permite sa inregistrez cu sunet video-urile sunt atasate.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Vai da ce voce de om obosit si satul de viata am . Nu asa "sun" in realitate . Ai facut tu ceva cu vocea mea. Aaaa apropo tre sa`mi cumpar si eu o chestie deeaia sa nu ma mai aplec in spatele calc cand imi pun castile. Bine ca mi`ai adus aminte. Oricum au iesit fain inregistrarile. Daca te`ai auzi si tu ar fi si mai fain.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |