![]() |
| | #21 | ||
| Mda, din pacate nu inregistreaza si ce spun eu si imi e semi-lene sa stau sa inregistrez un stream audio separat din timpul meciului si apoi sa-l editez peste filmul inregistrat dupa .dem-uri (nu pot inregistra live deoarece imi sacadeaza infiorator; in filme nu se vede).
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #22 | ||
| m-am uitat la inregistrarile din seara asta si pot sa zic ca n-am mai vazut pe cineva sa se vaite in halu asta(asta pentru king,smenman si shadow ca numai ei au dat din gura) trecand peste remarca lui smenman cum ca nu ma duce mintea(bine frate ca te stii tu mai bine) nu inteleg care e problema voastra,numai nixon in dreapta si-n stanga,ca nu va place nick-ul meu samd daca nu va place ceva ziceti-mi in fata,nu barfiti ca niste babe ![]() e pacat,am crezut ca joc cu niste oameni seriosi,motiv ca sa nu intru pe servere straine,da dupa chestia asta am ramas efectiv scarbit ![]()
__________________ Cumpar Diablo Battle Chest! | |||
|
| | #23 | ||
| Huh? Omule, erau niste glume referitoare la meciul trecut cand tot distrugeai intrarile noastre de teleporter. In fine, imi cer scuze daca te-am ofensat in vreun fel si promit sa nu mai repet greseala.
|
| | #24 | ||
| OFFtopic ![]() dude... u have issues "m-am scarbit"... lol, cred ca cineva uita ca tf2 e totusi un joc in care ideea este ca 2 echipe sa se infrunte. Practic, daca nu esti cu noi (red) esti impotriva noastra Doar nu vrei sa "te iubim" cand ne dai peste cap toate planurile secrete cu teleports 'bihaind enemi lains'...este pueril sa zici ca nu mai joci pt ca lumea te pomeneste intr-un meci in care nu erai... eu as fi flatat sa stiu ca asa tare i-am deranjat pe altii ![]() btw nu te-a injurat nimeni ![]()
__________________ [[[[[ Weee ))))) | |||
|
| | #25 | ||
| Sti, faza era ca tu ne dejucai toate planurile. Adica erai la momentul nepotrivit in locul nepotrivit. Acum sincer, nu am nimic personal cu tine. Chiar imi place cum joci. Doar sa fi in echipa noastra sa se vaite si altii . | |||
|
| | #26 | ||
| bine,te rog sa ma ajuti sa le descopar si eu ![]() eu nu vreau nimic da nici nu vreau sa aud numele meu de fiecare daca cand omor pe cineva(ca doar nu-s singuru care o face) sau cum ca nu m-ar duce mintea... Quote:
![]()
|
| | #27 | ||
| seth sper ca aseara erai doar beat sau nu stiai ce ziceai . ca nu stiu ce ti s-o sculat asa sa te iei de mine din senin ![]() | |||
|
| | #28 | ||
| Vai parca sunteti domnisoare, e un joc, mai scapa omu un bagami-as la nervi, wtf relax si lasati drama
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #29 | ||
| Las' ca in seara asta cred ca intru si eu. Si eu sunt destul de enervant. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Oh, well, it was fun, dar se pare ca lumea are treaba multa sambata, pentru ca e 00:40, chiar 23:40 dupa ora veche, si deja serverul e gol. Ramasesem doar eu cu nixon sa ne alergam pe harta. ![]() Last edited by darkeye; 05-04-2008 at 00:40. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #30 | ||
| Pai man, noi am intrat de pe la 8 jumate, 9, vezi si tu ca in fiecare seara intram mai devreme, normal ca pe la 12 deja nu mai e lume :P
|
| | #31 | ||
| da,cu vreo doua ore inainte de event ![]() dar muzica a fost buna ![]()
|
| | #32 | ||
| Muzica a fost naspa si ideea de a pune muzica in joc e trista, jumate din echipa noastra la un moment dat era in baza, sarea pe loc si puneau melodii, penibil. Am dat mute, evident.
|
| | #33 | ||
| Vezi ? Eu stau pe mute mereu, de cand cu spamul stupid de pe serverele din afara, iar dupa experientele neconstructive de pe CG, am decis sa fie radio silence forever. | |||
|
| | #34 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | pot converta dem in avi ca sa il pun pe wegame? | ||
|
| | #35 | ||
| nu,tre sa rulezi dem-ul si sa il inregistrezi cu un alt program(gen Fraps)
|
| | #36 | ||
| Nightbox, wegame are un client propriu ce face chestia asta. Il descarci de pe situl lor. Sau, daca te tine PC-ul il inregistrezi cu Fraps (eu am un framerate jalnic cu Fraps insa cu clientul wegame nu am sunet decat prin combinatii hardware).
|
| | #37 | ||
| am mai gasit o metoda de inregistrare direct in avi sau tga-uri,din pacate e prea stresanta pentru calculator si sacadeaza in draci pentru cine intereseaza,comanda: startmovie numele avi/raw (raw pt tga-uri iar pentru avi trebuie selectat un codec) endmovie
|
| | #38 | ||
| Pe langa faptul ca sacadeaza in draci ajungi si cu un fisier incredibil de mare la sfarsit.
|
| | #39 | ||
| uncompressed avi,la ce te asteptai? totusi cred ca ar merge mai bine la cs ori hl2... ![]()
|
| | #40 | ||
| OK, o intrebare scurta: ati fi interesati de un podcast dedicat TF2 in Romana? Stiu ca sunt destule alternative, unele chiar foarte bune cum ar fi Dead Workers Party - Control Point insa uneori mi-as dori ca si noi (comunitatea romaneasca) sa fim mai implicati in fenomenul asta (chiar daca nu e atat de dezvoltat).
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|