![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
Stiu, de asta vreau sa vad ce are comunitatea de spus. Din pacate in timpul interogarii de sambata (chiar in cursul meciului) voturile au aratat ca lumea nu prea ar fi interesata (Nu-ul a castigat categoric). Oricum, daca e sa ma/ne apuc(am) de asta va fi candva in vara pentru ca atunci este singurul moment in care preconizez ca voi avea ceva timp liber.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Team RED Blog - mi s-a parut extrem de amuzant; sa cititi si comentariile | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
O fata jucand TF2. Isn't that sweet ?! http://lavalevel.net/2008/04/01/gf-tf2/ | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
I'm not a pro... dar clasa principala cu care joc e spy-ul (100Hours+).. PS : (this is just part1)
__________________ Racing, to the extreme Last edited by upmax; 05-05-2008 at 21:50. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Este OK tutorialul si deghizarile sunt descrise foarte bine. Corecturi ar fi: 1. Deghizarea in medic care merge perfect zilele astea deoarece sunt pline hartile de medici. 2. E cel mai important sa pui sap pe teleportere, chiar daca mori aiurea. E bine ca echipa adversa sa nu ajunga repede la trosneala. De asemenea, inginerul pleaca de obicei de langa sentry cand afla ca are sap pe tp si daca te coordonezi bine ii poti da toate constructiile jos. Abia astept arme noi la spy.
__________________ I never really was on your side... | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
OOo ...Team Fortress 2 in ROMANA ![]() . De-abia astept !V-as ajuta si eu ,dar nu prea le am cu engleza . ![]() Traducerea va fi doar in meniu ? sau va fi cu totul ? de la numele claselor la sunete ? Va ures mult succes ! ![]() Last edited by eXperienta; 09-05-2008 at 10:59. Reason: Am uitat... | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
sunetele sunt greu de facut cred si oricum, ar strica jocul, parerea mea. e cam dubios sa auzi un heavy: "impingeti carutul, ACUM!"
__________________ [Core2Extreme qx9770@ak965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | precision*gaming*headset | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream] [Core2Extreme x6800@3.4 | Asus p5w*dh*deluxe | Asus x1900pro | Corsair XMS2 2gbddr2*800 | 160gb Wd | Technics f880| A+ curbic | Samsung 26" | vx6 webcam | 500w*kmepk | Hp c5280] | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|