Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Notices

View Poll Results: Clasa preferată în Team Fortress 2
Scout 1 7.69%
Soldier 3 23.08%
Pyro 2 15.38%
Demoman 1 7.69%
Heavy 0 0%
Engineer 2 15.38%
Medic 3 23.08%
Spy 4 30.77%
Sniper 3 23.08%
Multiple Choice Poll. Voters: 13. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 21-04-2008, 17:30   #21
AudiosurfeR

Icsu''s Avatar

Sniper iz mah favorite

Icsu' is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 17:51   #22
Tech support

Bossman's Avatar

Pyro, de departe... there's nothing like roasting the little suckers when they get too close.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 20:12   #23
Registered User

blitzkr1eg's Avatar

cel mai mult joc cu pyro pentru ca imi plac aruncatoarele de flacari. am mai jucat cu soldier si medic. cand a fost nevoie am jucat si cu heavy

blitzkr1eg is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2008, 22:09   #24
Registered User

eXperienta's Avatar

Eu urasc cel mai tare SOLDIER-ul ,ma enerveaza la culme ,nu stiu cum poate cineva sa joace cu el ,are doar 4 rachete (dupa acea trebuie sa incarci si trece anu' pana faci asta) si cand merg eu cu scoutu' linistit dau dupa un colt de un Soldier ,vai de capu' meu ,trage ala cu rachete prin toate partile ,ma arunca 5km in sus (cel mai enervant) si nu pot deloc sa ochesc .
Mai de nou am inceput sa joc cu Heavy (numai cand sunt medici in joc ).
Imi place la el :
-Minigun-ul (ii zabacesc pe toti ,mai ales cu-n medic si mai ales in UBERCHARGE )
-Are multa viata (300) ,iar cu un medic (450)
-Multe criticale (nu stiu de ce ziceti ca nu are acuarete ,eu la fiecare om in care trag ii dau vreo 5 criticale)
-Accentul (ma bufneste rasu' cand striga vreo 7 heavy toti : MEDIC !)

eXperienta is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 00:06   #25
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Dai tu vreo 5 criticale insa nu toate isi ating tina; heavy-ul este bun short-medium range insa nu mai mult.

Daca am de ales intre a face uber pe un heavy sau un soldier aleg soldier-ul in fiecare zi (asta daca nu fac multi-uber cum fac de obicei).

My Lost Shadow is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 00:14   #26
Playing = Believing

Nervoz's Avatar

multi uberu nu prea mai renteaza... tine prea putin. heavyul e parctic inutil din pct meu de vedere, inafara de criticalele din cand in cand trage mult si prost plus ca mai e si "incet"
[Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ]
: CUMPAR mobo lga775 potenta :

Nervoz is offline    Send Message via Google Talk to Nervoz Reply With Quote
Old 22-04-2008, 00:29   #27
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Mie imi plac toate clasele, mai putin Sniper-ul, cu care sunt la pamant.

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 01:06   #28
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

In unele situatii renteaza Nervoz, mai ales daca sunt mai mult de un medic si uberul se da in lant (eu fac multiuber iar el preia pe urma doar un jucatori si-l tine 10 sec).

Old 22-04-2008, 09:10   #29
Registered User

Aseara de vreo 3 ori am pierdut in ultimele 2 minute in fata unei combinatii medic+demo uber...
Pur si simplu combinatia poate face praf "munca" a 3-4 ingineri daca demo-ul stie sa plaseze eficient cele 8 sticky bombs (sau cate poate pune odata) chiar daca turelele sunt mai dispersate.
Pica toate odata.

Mi se pare cea mai tare combinatie la ora actuala de a "sparge" o aparare de ingineri, mult mai eficient decat medic+heavy,soldier sau pyro.

Nerf it !

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 09:36   #30
Registered User

zugurudumba's Avatar

Uberul nu are cum sa fie ineficient. Sunt situatii cand nu poti sa strici combinatiile echipei adverse decat cu un uber + heavy, demo sau soldier.

zugurudumba is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 09:47   #31
Playing = Believing

Nervoz's Avatar

uber pe heavy.. iar mi se pare ceva dubios.. adica, pana darama un sentry se duce tot uberu, o mai si furi daca nu te retragi la timp. pyro (dupa demo evident) mi se pare foarte deadly contra sentryz.. cu un uber rupe 2-3 turete sigur. si cum zicea cineva mai sus.. pyro creaza panica.. lucreaza cu subconstientul
[Core2Extreme qx9770@AkasaAK965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream ]

Old 22-04-2008, 17:22   #32
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Clasele care merita uber sunt heavy, demo si pyro. Soldier-ul are prea putina munitie si nu reuseste sa faca atat de mult damage cand are uber.
Sper ca povestea o sa se schimbe cand va fi disponibila arma aia care iti da criticale timp de 10 secunde.. 4 crits de soldat sunt mortale.
OOX

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2008, 22:23   #33
Registered User

eXperienta's Avatar

Medic + Pyro pe UBER mi se pare cea mai buna combinatie deoarece pyro-ul si medicul se duc imediat la capturat ,adversarii nu vor sta sa se uite degeaba si ataca ,atunci pyro-ul face praf !. Deci pentru castigarea rundei mi se pare cea mai buna combinatie Pyro+Medic pe uber ,pentru fraguri (multi vreau asta si nu castigarea meciului) Heavy+Medic pe UBER rupe(numai daca sunt aproape de dusmani) deoarece de aproape Heavy nu poate fi oprit (mai ales in UBER) si deoarece HEAVY-ul are 'dita' mai viata

eXperienta is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2008, 11:01   #34
Registered User

andreips3's Avatar

Mai nou am inceput sa joc cu spionu... e.. amuzant
Ieri pe mach 4 a fost alltalk activat si m`o pus dumnezo sa imi deschid gura pe cand eram invizlibil A naibi iconita a alertat toata gloata de inamici ca vin spre baza lor
Acum stiu alltalk activat = eu imi tin gura ) cand joc cu spionu cel putin

andreips3 is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2008, 12:08   #35
Registered User

aK47's Avatar

Da a fost super aseara..pe mach4 cu spionu
Eu stateam cu sniperul sus si cand ma uitam prin preajma il vedeam pe king// cand vorbea si ma duceam dupa el cu smg
A fost super aseara!!!

aK47 is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2008, 20:31   #36
Registered User

Pentru cine a zis ca demo-ul e echilibrat greseste amarnic. Gandeste ca singurul care poate sa omoare un demoman bun e un scout bun, in rest doar noroc cu criticale. In rest poate sa faca orice, sa ajunga oriunde, pune un medic bun cu un demo bun si ... castigi. Crede-ma am 200 de ore de jucat demo, si chiar e overpowered, ori clasa ori eu. :P

narcotic is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2008, 20:48   #37
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Sau joci contra nubi.
OOX

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2008, 21:39   #38
Registered User

My Lost Shadow's Avatar

Clar joaca contra noobi.

Old 23-04-2008, 22:08   #39
Registered User

Asta e singurul vostru argument?? Daca vreti sa vedeti intrati pe serverul RUSH sau pe SpecialAttackUk(singurele servere pe care joc) si s-ar putea sa va schimbati opinia cand o sa aveti un k/d 0.50-

narcotic is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2008, 22:09   #40
Playing = Believing

Nervoz's Avatar

200 de ore cu o clasa? nui un pic cam mult? parc, soare, lumina, bere.. nimic?

daca tu esti teh 1336+1 sh1t si poti juca atat de bine cu demo hai mai des pe server.. eu unul chiar nu stiu cu el. as avea nevoie de ajutor

esti rankist? ^^ naspaaa

Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters > Team Fortress 2

Thread Tools

Posting Rules