![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Clasa preferată în Team Fortress 2 | |||
| Scout | | 16 | 14.16% |
| Soldier | | 16 | 14.16% |
| Pyro | | 31 | 27.43% |
| Demoman | | 11 | 9.73% |
| Heavy | | 16 | 14.16% |
| Engineer | | 25 | 22.12% |
| Medic | | 10 | 8.85% |
| Spy | | 23 | 20.35% |
| Sniper | | 25 | 22.12% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 113. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre argumente, am ars la viata mea destui demo+medici incat sa stiu ca pozitionarea din fuga si detonarea sticky-urilor poate fi destul de grea. De asemenea, un spy face minuni. Atata timp cat cel care ataca demo-ul e atent si nu fuge ca boul pe sticky-uri totul va fi bine.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Nu sunt "rankist" dar cred ca urmarind k/d-ul poti sa iti dai seama cat de bine joci. Intradevar exista exceptii dar ele difera de la harta la harta. Personal as juca pe server dar pe langa incidentul de aseara, am o mare problema cu hartile custom made, adica inafara de alea de sarit restul mi se par oribile. 200 de ore nu e mult daca alta clasa nu prea te atrage. Am amici care au 500+ de jucat o clasa. Am si timp de beri si alea alea nu-ti fa tu griji pentru mine. Edit la postul anterior: Voi cate ore aveti jucate de ii faceti pe altii nubi?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- 81.19.219.187:27016 Last edited by narcotic; 23-04-2008 at 22:16.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Nu te-am facut pe tine nub, nu te stresa, i-am facut pe cei cu care joci. Legat de harti custom, unele sunt foarte bune; si eu ziceam la fel la inceput, ca joc doar pe oficiale, insa cu timpul am invatat sa apreciez si unele custom-uri. Da, poate sunt balansate in favoarea unei clase anume, insa asta se rezolva cu timpul. Nu-mi poti spune de exemplu ca Mach4 nu e la fel de bun ca 2Fort.
|
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Mai nu stiu ce sa zic, fiecare cu parerea lui dar fiind un joc care e mult mai complex din cauza ca e pe clase, nu cred ca custom made maps se ridica la nivelul celor oficiale, am jucat destul de multe si singura care o gasesc la acelasi nivel e Warpath. Oricum te astept pe server si poate o sa ajung si eu pe ale voastre cand sunt harti oficiale. Apropos, si din alea oficiale dustbowl si hydro sunt deja mult prea jucate, asa ca prefer un 2fort, grannary, badlands.
| ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Hydro nu se joaca decat extrem de rar pe server iar la fiecare schimbare pe Dustbowl se face un poll cu daca se joaca sau nu. Vezi tu, diferenta este ca in marea majoritate a timpului pe serverul CG exista un admin care joaca cot la cot, asa ca daca cineva are o idee e cineva sa-l asculte si sa o puna in practica.
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Clasa mea favorita este pyro, are viteza decenta, scapa de spioni, pusca pt tinte la distanta, plus ca are cred cel mai bun taunt din tot jocul Mwahahahaha (flamethrower-ul deasupra capului acuma...) cu toate ca e listat ca si clasa ofensiva, il gasesc mult mai potrivit pt aparare. imi place ca si medicii din cand in cand vindeca si acompaniaza cu placere un pyro si daca ai onoarea unui uber, adio sentry, dispenser, ingineri, heavy-s etc ![]() Clasa cu care am cel mai mult timp jucat este scout... din 2 motive: viteza si double-jump. La scout secretul e sa tragi cu pistolul cand tinta e mai departe pt ca pusca e ineficienta la distanta. Bata de baseball la melee match.. :X Acum abia astept sa aflu care vor fi armele noi pt spion ![]() Legat de disputa asta 'serveru ala e mai bun, ba ala, ba ala' aici nu conteaza asa tare ce harti se joaca, nu cred in comentarii 'nu joc cu voi ca sunt harti custom'... Un server bun e facut de jucatori buni. Jucatorii buni sunt cei cu care te distrezi, fie ca pierzi sau castigi. Asa ca atunci cand nu iti place un server, adevarul e ca nu iti plac jucatorii de acolo. Iar demoman este o clasa greu de jucat, din cauza vulnerabilitatilor pe care le are: un scout te poate ucide usor daca prinde 3 focuri din spate, un pyro te ucide daca incepe sa se invarta in jurul tau si tu tocmai incarcai bombele, spionu... no comment, sniper, boom... headshot, alt demo... Kaboom, soldat 2 rachete la picioare si bye-bye. Aici ma refer la faptul ca prins pe picior gresit, demoman poate muri usor, indiferent cat de priceput e jucatorul respectiv. Ce faci, fugi de-un scout ? Boink ! Pyro RULZ ! (parerea mea, care este)
__________________ [[[[[ Weee ))))) | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Exista doar cateva locuri cu adevarat eficiente de plasat sentry-uri de nivel mare, locuri care sunt deja stiute de mult timp. In schimb poti mereu surprinde cu un sentry de level 1 sau maxim 2 pus undeva in cale, insa sa nu te astepti sa scoti recorduri de killuri cu el. Un sentry nu e pus sa inlocuiasca un jucator ci sa tina o zona in sah sau sa incetineasca avansarea echipei adverse catre obiectiv. Sincer prefer un heavy si un dispenser in locul unui sentry, mai ales ca heavy-ul nu e sappable si, daca e si un jucator decent si verifica lumea care trece pe langa el, nici nu moare atat de repede pt ca nu se poate misca.
|
| | #53 (permalink) | ||
|
De obicei cand fac sentry fac si un recharge life si stau si de paza am facut fatza si la 3 spy odata, pana acum nu am avut probleme mai ales daca mai am inca un inginer cu mine,dar nu joc inginer decat pe hartile unde trebuie pazit obiectiv, in rest joc in functie de harta de obicei heavy sau sniper rareori spy sau demo, pyro soldier si scout nu se pune problema, cel putin pana acum mi-a mers
| |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
inginer-piro..astia imi plac cel mai mult in schimb ma enerveaza RAU de tot demo + spy..si chiar unii sniperi.. spy vine iti distruge munca..la fel si demo..sniperii..fragari unii
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Vad ca nimeni nu se omoara cu sniperul, in general prestez destul de bine cu sniper si am un obicei prost de a inainta peste ei asa ca multi se trezesc cu un headshot dupa colt sau imi gasesc cate o pozitie urata de unde pot sa tin 50% din tot ce trece pe acolo, in cazul asta pot sa zic ca opresc cam orice tentativa de atac in masa. De multe ori singura modalitate prin care au reusit sa ma killareasca a fost sa vina cate 3 sniperi cel putin sau chiar 3 spioni si toti cu mine in gand In rest engineer, am boala sa folosesc teleportul foarte mult, pe gold rush cel putin ajung pe la 20 \ 30 teleporturi si sentry avansat
__________________ Shoot first ! ask questions later | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Am inceput cu soldier - deh, traume din Quake. Apoi am jucat cel mai mult cu sniper-u'. La un moment dat, chiar ajunsesem un zeu - adica daca te vedeam in secunda urmatoare erai mort. Eexista servere doar pt. sniperi - acolo misuna cativa megazei™. Nici cand eram in forma maxima nu prea le faceam fata - nici acu' nu imi explic ce reflexe au aia. Xaero din Q3 e mic copil. Un sniper bun poa' face damage letal, iar daca e si inteligent si stie sa isi aleaga tintele, atunci poa' rupe in cioburi structura si tactica unitara a echipei adverse. Am jucat foarte mult si cu pyro. Imediat dupa urmeaza medic. Am cochetat si cu engineer - insa doar spre binele echipei sau cand adversarii erau prea noobi. Demoman e o clasa foarte interesanta - daca stii hartile si esti inteligent, poti distruge echipa adversa dpdv tactic aproape la fel de eficient ca un sniper. Heavy e prea greoi ca deplasare - bun mai mult pt. distractie. Scout am jucat f putin - nu-mi place. Prea multa alergatura pt. rezultate infime Iar spy cre'ca e cea mai grea clasa de jucat. Iti tre' multa rabdare si skill. Urasc clasa asta - indiferent ca joc spy sau tre'sa lupt impotriva lor.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
De cand cu noile arme, m-am dezlantuit pur si simplu ca pyro. Eram rau si inainte, dar acum am ajuns sa ma iau la tranta singur cu cate 2-3 pyros, care sunt inca singura amenintare serioasa. In rest, toti cad ca mustele, chiar si cate un heavy cu medicul dupa el, si asta fara aerul comprimat din flamethrower. Daca am un alt pyro bun in echipa (si asta nu s-a intamplat decat de vreo 2 ori pana acum si am avut grija sa ii pun la friends) faci ravagii. Sau, dupa cum propunea cineva pe un forum, poti sa joci ping-pong cu inamicii folosind aerul comprimat ![]() Mai nou, nu ma mai feresc nici de sniperi. E de ajuns sa le dau foc de la distanta cu flare gun-ul si am scapat de ei. Btw, toate achievements-urile care unora li se par ciudate le-am facut jucand pur si simplu, fara scenarii regizate pe servere de farming. De exemplu, faza cu omoratul unui soldat cu propria racheta mi-a iesit intr-un canal din 2fort.
__________________ | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Deobicei joc cu inginerul, trag turelele pentru mine ![]() Cu spionul deorece ii pot lua pe la spate cu cutitu. Si cand e nevoie, si cu medicu | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |