![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Clasa preferată în Team Fortress 2 | |||
| Scout | | 16 | 14.16% |
| Soldier | | 16 | 14.16% |
| Pyro | | 31 | 27.43% |
| Demoman | | 11 | 9.73% |
| Heavy | | 16 | 14.16% |
| Engineer | | 25 | 22.12% |
| Medic | | 10 | 8.85% |
| Spy | | 23 | 20.35% |
| Sniper | | 25 | 22.12% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 113. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
cel mai usor mi se pare cu soldierul - cea mai noob friendly clasa cel mai greu cu spy-ul (daca adversarii nu au inceput TF2 de 2 ore - altfel face macel printre noobi) cel mai mult imi place demoman, pentru ca poti sa incerci noi strategii everytime - e bun si la atac si in aparare. urasc sniperul in schimb - prea banala clasa | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Preferatul meu este Pyro, pot sa fac roleplay cel mai usor cu el. Recent am inceput sa ma adaptez la stilul de joc al lui Demoman iar pe 2fort am devenit un inginer sadic al carui singur obiectiv in viata este sa faca traiul celor care intra dupa inteligenta o existenta dureroasa. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
Iar dacă echipa adversă are un demo acceptabil, viaţa ta de inginer va fi una extrem de dureroase pentru că nu există nicio poziţie îm 2fort în care să poţi pune sentry-ul fără ca demo-ul să n-o poată distruge uberfree. ![]() on: 1. Scout 2. Medic 3. Restul | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Spy de ce? pai in ciuda ca e foarte greu de jucat cu el ai multe avantaje cum spunea si fiberspeed am 160 de ore jucate cu el dupa 10 ore jucate ati vine foarte usor sa joci cu el mdea si parca devi dependet de el de la un timp backstab dupa backstab o placere :X cei mai usor de jucat mi se par Medicu si cu Pyro pai cu Doc trebuie doar sa mergi si sa te feresti rar mai omori pe cineva Pyro cu el nu pot juca ma plictisesc nu vad undei fun aa da si cu Scout ami creste adrelanina =)) ma simt ca in filme trebuie mereu sa fugi sa te feresti si sa tragi e super fun | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Ca medic de cariera iti spun ca nu e asa de usor nici medicul daca vrei sa-l joci bine; trebuie sa fi atent la tot ce se intampla in jurul tau si la echipa. Probabil ca pentru medic comunicarea cu echipa e cea mai importanta.
__________________ Proud beholder of the joysucker! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |